Reklama

Reklama

Space Jam: Nový začátek

  • USA Space Jam: A New Legacy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vítejte ve Space Jamu! Šampión NBA a globální ikona LeBron James se vydává na epické dobrodružství po boku slavného Bugs Bunnyho v celovečerním filmu Space Jam: Nový začátek od režiséra Malcolma D. Lee a inovativního filmového týmu Ryana Cooglera a Mavericka Cartera. Tato transformační cesta je maniakální mashup dvou světů, který odhaluje, jak daleko se někteří rodiče dostanou, aby našli své děti. Když jsou LeBron a jeho syn Dom uvězněni v digitálním prostoru, musí je LeBron dostat domů, do bezpečí tím, že povede celou bandu notoricky nedisciplinovaných Looney Tunes k vítězství nad digitalizovanými šampiony. Jsou to Tunes versus Goons v největší výzvě jeho života, která předefinuje LeBronovo pouto se svým synem a osvětlí sílu být sám sebou. Ready-to-action Tunes zničí konvenci, nabijí jejich jedinečný talent a překvapí i „krále“ Jamese hraním hry po svém. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (149)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Miluju původní verzi z 90. let. Michael Jordan nebyl dobrý herec, ale byl zatraceně lepší než LeBron James. Od LeBrona mi to přišlo až moc křečovitě, nahrané, vůbec to nebylo přirozené. Jordan taky nic moc, ale měla jsem z něho daleko lepší pocit. Ráda jsem parťáky z Looney Tunes znovu viděla, ale pokud by filmaři nepřišli na nic originálního, tak už by se znovu vracet nemuseli. I tohle mi přišla jako velká ztráta času. Příběh neoriginální, zdlouhavý a opakující se. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Mám v srdci původní Space Jame s Michael Jordanem. Před časem jsem si film zopakoval, kde jsme zjistil, že se jedná o jednoduchý snímek, který jsem sice ohodnotil 3 hvězdy, ale pořád se jedná o moji srdeční záležitost. Nový Space Jam je stejný. Je jednoduchý, zábavný a má pěkný vizuál. Všude se píše o průšvihu, ale během sledování se ukázalo, že se pořád ve mě schovává ten klučina, který miloval původní Space Jam a já si nový film užil. Kašlu na špatný recenze, tohle je fajn pokračování, které za mě nedělá ostudu původnímu filmu. LeBron James je prý největší mínus filmu. A já se ptám - Copak je herec? Lidi vážně, to chcete řešit basketbalistu, který je na stejný úrovni jako Michael Jordan a tvrdit, že samotný Jordan byl lepší než LeBron. Ale kdeže. Oba jsou stejně dobří. Animace pěkná, vizuálně je film pěkný. Záporák je sice totálně mimo, ale Don Cheadle si roli užívá a bavil mě. Samotný basketbalový zápas je fajn. Hlavně si MY fanoušci původního Space Jamu musíme přiznat, že nový film jde s dobou. Čili už to není klasický Basket, ale vylepšený, aby byl zkrátka cool. A já to vítám. Má to dobrou hudbu, skvělé odkazy na jiné filmy ( Matrix byl nejlepší - Babča! ) a několik fakt dobrých kamerových záběrů. Ano je sice pravda, že jsem se asi 2x nudil, ale hned mi to něco spravilo a já se u filmu bavil do poslední minuty. Takže ne, nebudu si stěžovat, páč jak vidím, tak popravčí četa již zasáhla. P.S. Chci více filmů/seriálů ze světa Looney Tunes :-). 6/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsme uprostřed počítače? Mám klaustrofóbii. Kudy se jde ven?" Původní Space Jam mám rád. Hodně rád. A taky mám rád Michaela Jordana. Nikoli Michaela B. Jordana. Toho nemám rád. Ani LeBrona Jamese moc nemusím. Přesto uznávám, že se snažil. Nicméně největším utrpením pro mě byla proměna sportovního zápasu v počítačovou hru, jejíž bodování má pro mě přibližně stejnou logiku jako zmatený krasobruslení. Takže to zase zachraňujou Trhlíci, jejichž hovadiny mne utvrzují v tom, že se blížím do divácký kategorie senilní puberťák. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Původní Space Jam mám v hlavě už jen hodně matně, přesto jsem k druhému dílu přistupoval s jistou dávkou nostalgického očekávání. Vizuálně jde o vcelku povedený kousek, který v sobě obstojně mísí hranou akci s animací. Rovněž se mi líbil nápad se zapojením různých postaviček napříč filmovými studii, byť bylo samotné zpracování nepřehledné a místy i lehce laciné. Největším kamenem úrazu je však plytký až hloupý scénář, plný rodinných a nudných klišé, a unylé herecké výkony - což nevytáhl ani vtípek s "Michaelem Jordanem". Na jedno zhlédnutí s mozkem na čtvrt výkonu je druhý Space Jam vcelku neškodný, ale podruhé bych po této basketbalové jednohubce nesáhl. ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Korporátní Wepříci dost zklamali, a antipokus o inovativní self-promotion o ty nejzblitější značky [sračky] Warnerů, které ti debžoti ani nevyužili na maximum."Helek kucii, babča točí madafakin trojitej dodgning-bullets v Metriksu!" - "Mamíí, omg, Baks Bouny je Badmen, a ze ŠukejNýla je běloh!!" Teda, omlouvám se za rasovou diskriminaci, to by naprosto v pohodě nebylo. Řeknu to na rovinu, Bugse Bunnyho, kačera Daffyho, Porkyho a ecetéra, jako kreslené postavičky a grotesky miluju, ale nějaké CGI ohizdničky s vymodelovanými králíčimi pysky, nebo vycpanými plyšáky [až na Lolu Bunny, která z nepochopitelných sexuálních tužeb každého weeba zmizely vnady, jen pro ukojení cancel culture..] dělají svým kresleným veteránům jen z kapuci hanbu. Dvojka je ve všech ohledech jen špatně ohyzdná reklama, nebudu to nazývat ani filmem, tohle je strojně prefabrikovaný produkt pro kukuřicí zakuckatiletou instamládež, aby se v dost nepovedeném českém dabingu zhovadily zlidovělé hlášky ke klasikám, které nikdo pod 8 let ani nezná. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Natáčet se začalo během pauzy sezony NBA v roce 2019 v Los Angeles. (MatyM)
  • Rozpočet filmu se pohyboval mezi 163-183 miliony USD a stát Kalifornie poskytl filmařům daňovou úlevu ve výši 21,8 milionů USD. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Warneři opět ruší hotový film

Warneři opět ruší hotový film

11.11.2023

Je tomu rok a pár měsíců od doby, kdy svět obletěly zprávy, že studio Warner Bros. zrušilo již natočený a v postprodukci do jisté míry dokončený komiksový snímek z DC univerza, jímž byla divácky… (více)

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

04.05.2023

Oceněný scénárista a reklamní režisér Robert Rugan v nedávném podcastu prozradil, že byl najat společností Warner Bros. Pictures, aby napsal nový hraný a animovaný hybridní film o nejslavnější… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Byly uděleny Zlaté maliny

Byly uděleny Zlaté maliny

27.03.2022

Jak už bývá každoroční tradicí, den před rozdáním zřejmě nejprestižnějších filmových ocenění, jakými jsou Oscary, přichází i udělení nejznámějších anticen. Zlaté maliny každý rok směřují nejhorším… (více)

Reklama

Reklama