Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při svém pátrání po Tommym prověřovala Catherine také dům, kde byl naposledy spatřen, aniž by tušila, že je to místo, kde drží Ann Gallagherovou. Policejní uniforma vyvolá mezi únosci paniku a rozhodnou se dívku narychlo převézt jinam. Celý podnik se ovšem tragickým způsobem zvrtne a vyústí v další, mnohem závažnější zločin, který otřese celou komunitou. Ashley by z celé záležitosti nejraději vycouval, velení však pomalu přebírá Tommy, což pro nešťastnou Ann nevěstí nic dobrého. Kevin mezitím řeší se svou ženou Jenny, jíž se ke své účasti na únosu svěřil, co s podílem z první splátky výkupného, který od Ashleyho dostal. Na Clare se obrátí Nevisonova žena Helen, jestli by si nemohla důvěrně promluvit s Catherine. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadá mi zvláštní, že člověk, který si odseděl 8 let ve vězení, se hned po propuštění vrhá do takových "kousků". Kdyby šlo o nějaké krádeže, ozbrojená přepadení, tak to bych ještě chápala, ale tohle? ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další zatraceně silný díl. Ashley a jeho dva pohůnci musejí unesenou dívku převést jinam. Holt policejní uniforma vyvolá paniku. Na bílé dodávce nesvítilo zadní světlo. Následky byly fatální. A soudě podle toho, únosci musejí změnit plány, aby jejich tajemství nevyšlo na povrch. Platí, že divák „musí“ držet Catherine palce, aby se nesesypala, protože tvůrci jí toho naložili opravdu hodně. Ostatně v její hlavě se vrtáme celkem dost, aby také ne, když se podíváme na její vrtkavé rodinné vztahy. Kevinova manželka si nakonec myslí, že by nějaké peníze z únosu Ann přeci jenom dokázali upotřebit. Napětí skvělé, situace uvěřitelné. Vedle samotné zápletky oceňuju výborně napsané a zahrané charaktery a propracovanou psychologickou stránku. Ne nadarmo byl seriál oceněný řadou prestižních cen, včetně britské BAFTY. ()

Reklama

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem u minulého dílu psal, že to spíš bublá pod povrchem, tak rozbitým světlem dodávky se to všechno vyvalilo na povrch jako u vybuchlé sopky. Teď věřím, že už to pojede v nastoleném brutálním duchu až do konce. Spoiler!Tommy Lee přebral iniciativu, Catherine je bohovsky na*raná na všechno a na všechny, Kevin se snaží umýt si ruce, a Ann pravděpodobně nečeká nic hezkého. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím nejlepší díl seriálu. A co se týče Kevina, který zodpovědnost za svůj díl viny přehodil srabácky na svou ženu, tak doufám, že mu scénáristé připravili podobně šťavnatý osud jako nebohé Ann. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama