Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 2

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Preco mam pocit, ze keby to reziroval Emmerich, tak napises, ze uz ani akcia za vela nestoji a drbnes tomu jednu hviezdicku?

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

jen doufám, že ten proradný kojot, si to také přečte a snad bude mít dostatek úsudku, že tomu taktéž dá tu trojku. Tak to nám tady bude jen vyčnívat mzss1 ha ha ha ha  :D 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To je paráda když se to všechno událo během dvou dnů co? :D

Ale, jinak dobrý komentář... Mě se spíš líbili ty dveře.. Já tu přece bydlim. :))

Ten konec jsem tak nějak čekal... Butler přece není Prudce Wyliž... podobnost z Armagedon jistě čistě náhodná. :DDD

 

To z tou kočkou bylo naopak hodně geniální a domyšlené... pač je známo že zvířata cítí nebezpečí a změny počasí ještě než nastanou. Proto lezla do toho mrazáku... porát. ;)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ha panika není na místě pomalu to jde nahoru už 67% což je takový standardní hodnocení vzhledem k žánru. V pondělí uvidím sám.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Reklama

Reklama