Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 2

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (491)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Důkaz, že sabotáž je na nejvyšší vládní úrovni. Nevěř nikomu." V době, kdy tropy zmrzly, ledovce roztály a pouště se naplnily vodou, vyrazil Jake do vesmíru zachránit svět. Naivně jsem si myslel, že se přitom nebudu moc bavit, ale Jake před senátním výborem, "blondýna od tajnejch" v akci či zvědavá ajťačka Dana mě pobavili až dost. Horší to bylo s padouchem, protože ten se nabízel tak jasně, že to snad ani nemohla být pravda. Leč byla. Pak už mi vadily jen ty tradičně přehnané rodinné hodnoty a nekonečné ignorování vesmírného taxíku. Přesto mě Geostorm dokázal pobavit o dost víc, než zdejší hodnocení modře signalizovala. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Devlinova věta: „Pusť mě k tomu, Rolande.“ měla přijít maximálně v okamžiku, kdy v zasedačce Electric Entertainment nemohl Emmerich spustit kávovar.. Germánský ničitel světů a diváckého vkusu se obyčejně prezentuje kombinací pitomosti a infantilní zábavy, při které je se svým patriotismem papežštější než papež. Tohle byla jen pitomost, kterou od vysílání v pátek večer na Prima Cool dělí pouze výše rozpočtu.. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Mali sme tam inštalatéra, ktorý vyzeral trocha ako vy.“ Je to ako od Emmericha. Asi preto, že to režíroval Devlin. Výsledok je taký ten "klasický" katastrofický (veľko?)film, kde v jednej scéne spadne 10 mrakodrapov a vám je to fuk a radšej rozmýšľate, čo si dáte na večeru, lebo ste hladní. Preto ma vlastne príjemne zaskočilo, že nemalá časť filmu sa prekvapivo odohráva mimo apokalypsy – na vesmírnej stanici, kde Gerard Butler so svojím tímom vedie dlhé dialógy. Musím sa priznať, že hoci tieto scény určite neboli žiadny zázrak, v konečnom dôsledku ma bavili viac, ako trikové sekvencie. Asi starnem. Potešil ma Andy Garcia + plno suchých hlášok („Neter si videl, pivo nechceš, cestu poznáš.“, „Ožeň sa s ňou.“, „Vyzeráte starší, než som si myslel.“). Vzhľadom na obrovské problémy s pretáčkami (ale vážne, to komu normálnemu napadne dať film "vylepšiť" režisérovi Sudcu Dredda a Viem, čo ste robili minulé leto 2?) nečakane OK. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ač jsem si od Geostormu moc nesliboval, byl jsem příjemně překvapen. Ano, není to sci-fi, je to čirá fantazie, kde náhoda střídá náhodu, kulky se vyhýbají kladným postavám, blesk spálí jen auto padoucha a dostat se z vesmírné stanice před kolapsem nemusí být tak těžké, jak by se na první pohled zdálo. Jenže film, přes všechny ty náhody a nelogičnosti, má spád a napětí, skvělou kameru, báječné speciální efekty (viděno v 2D), dunivou hudbu a pozor! neskončí jako.... Armageddon. Užil jsem si veškerou destrukci, sežehnutí chrámu Vasila Blaženého, zaplavení Dubaje, smrtící led na plážích Rio de Janeira i obří kroupy v Tokiu. Zábavnější než Den poté (2004). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po prekvapivo sviznom zaciatku okorenenom niekolkymi pôsobivymi scenami katastrof sa film zadrhne a neustale preslapuje na mieste. Neunosne dlho sa riesi otravny vztah dvoch rozhadanych bratov a popritom sa patra po zaporakovi, ktoreho identita je tak necakana, ze by ju neodhalil len slepy, hluchy a blby dokopy. Dokonca ani hviezdne herecke obsadenie nema moznost cokolvek predviest a väcsina znamych xichtov sa tu iba zbytocne mihne. Ked sa po dlhej nudnej strednej casti konecne rozputa trikove finale, tak mi uz bolo uplne jedno co sa tam deje a tym padom ma uz ani finale nezachranilo pokazeny dojem z celeho filmu. Pritom zrezirované to je kvalitne. Tak oldschoolovo. Devlin evidentne dost vela okukal od Emmericha. Ani obcasne slabsie CGI mi nevadilo. Lenze ta klasicka bondovska zapletka bez Bonda a vlastne aj poriadneho zaporaka je divna a nefunkcna. Skoda, ze to Devlin nepojal ako klasicky katastroficky film. Co sa tyka tej hluposti na ktoru tu vsetci fanusikovia sucasnych blockbusterov nadavaju, tak mi to nepripada o nic hlupejsie ako komixove chujoviny. Len je to proste nuda. 4/10. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Některé scény odehrávající se v NASA se točily v reálném zařízení NASA v New Orleans. (filmsim)

Reklama

Reklama