Reklama

Reklama

Americký Shaolin

  • USA American Shaolin (více)

Obsahy(1)

Prostý dej, ako vo všetkých akčných filmou tohto "BOOM" Kung-fu obdobia. Mladý americký karatista je v oficiálnom súboji v ringu, porazený neférovým spôsobom. Na radu svojho trénera sa vyberie do Číny, kolísky Kung-fu, vyskúšať či ho prijmú, ako cudzinca za učňa v Shaolinskom chráme. I keď sa to cudzincovi doposiaľ nepodarilo, z dôvodu ťažkých skúšok je vo svojom presvedčení neoblomný. Preto musí podstúpiť všetky skúšky. (andykovac)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Klasika mého dětství. Klenot krásných devadesátých let v rámci bojových filmů. Divák musí ke snímku přistoupit bez vážnosti, s otevřeným srdcem a dobrou náladou. Hlavní hrdina sympatický. Píseň Summertime Blues je přímo úžasná! V dnešní době se již takové filmy netočí. Doporučuji každému, kdo si chce odpočinout a přenést se v myšlenkách do období, kdy mohl člověk dosáhnout všeho co si jen přál. 4*

Mordechai

Mordechai (hodnocení, recenze)

Dobré bylo,že tu nikdo nelítal vzduchem.. Vše bylo jakš takš filmově reálné.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tohle je klasika mezi Shaolin.Jenom pokrytec může hodnotit méně než 3 * . Já osobně dávám 4*. A na tu nelogičnost Vám všem, co to teď čtete z vysoka kašlu.

Lamiem

Lamiem (hodnocení, recenze)

ach ta nostalgie, jako asi šestiletý klučina sem tento film miloval stejně tak karate dneska už necháppu jak dříve mohlo s timto námětem vzniknout takovejch nespočet filmů a já byl jejich věrný fanoušek :))...když si tak na to vzpomenu s odstupem času musím se pousmát a říct si "ach kde jsou ty časy" :)) ....ted na tento film koukam se značnou rezervou ale když sem nedávno si pustil tento film znovu na našem chátrajícím VHS přehráči opět se vě mě částečně probudil ten šestiletý nadšený klučík hltající každou vteřinu tohoto filmu...i když možná nadsazeně dávam tři hvězdy:))

Reklama

Reklama