Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Doby, kdy byl BoJack hvězdou sitcomu Koniny, jsou dávno pryč. Teď se poflakuje po Hollywoodu a okolí oblažuje svými stížnostmi a barevnými svetry. (Netflix)

Recenze (32)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Life is a series of closing doors, isn't it?" _____________ Zo začiatku som mal celkom problém naladiť sa na tú správnu nôtu – animácia mi moc nesedela, kombinácia ľudí a zvierat ma trochu zmiatla a príbeh ma v prvých epizódach nijako obzvlášť neoslovil... Neskôr som si však na toto všetko už dokázal zvyknúť a od nejakej šiestej alebo siedmej epizódy ma BoJackov svet konečne poriadne chytil! Paralely a prepojenia na náš svet mi začínali pripadať čoraz viac geniálne a dômyselnejšie a ku koncu som si sledovanie tohto seriálu už skutočne užíval (bonusovú, vianočnú epizódu nepočítam)! Prvej sérii dávam 7 písmen "D" z 10 a aj napriek slabšiemu rozjazdu som naozaj zvedavý na to, ako bude BoJackov príbeh pokračovať! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fanoušky Phinease & Ferba nebude seriál žádným extra překvapením, pro ostatní povětšinou sprostě mluvící kůň Bojack (skvělý Will Arnett) patrně ano. Hláškami a popkulturními narážkami se rozhodně nešetří (Quentin Tarantulino ftw!) a sice mi trvalo více než rok se první sezónou prokousat, nyní už jsou Netflixu titulky, takže to půjde rychleji. Mohu doporučit, mnohem lepší než přehypovaný Rick & Morty.. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojack je postava na ktorú som si musel trochu zvykať. Rovnako aj na fikčný svet, ktorý prezentuje a v ktorom sa nachádza. Asi od 6 časti som ale s napätím očakával kam sa bude jeho cesta uberať. Nielenže to má kopec skvelých a vtipných miest ale od 6 časti sa tam pre mňa zjavuje aj silné pochopenie s hlavným hrdinom a seriál ako taký sa dostáva na ľudskejšiu a úprimnejšiu úroveň. Som milo prekvapený a teším sa na ďalšiu sériu. 1. séria - 70%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jaká epizoda, potenciál do budoucna v tom vidím, ale taky dost záleží, kam to tvůrci povedou, že... Nejlepší díl je za mě ten 12. a nejslabší asi pilot. Za celou 1. sérii dávám 3* ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série - (7,5/10). BoJack Horsemana jsem měl v hledáčku již delší dobu. Byl jsem v mnohých epizodách opravdu mile překvapen a místy až šokován, jak dokáže seriál tančit na hraně satiry a komedie. Postava BoJacka má nepřeberné množství vrstev, kterými se divák postupně prokousává a objevuje další a další jeho osobnosti. Hlasy hereckých hvězd tomu dodávají na šťávě a divák se na tu genialitu nedokáže vynadívat. Tím, že jsou tady ve většině případů zvířata, tak vtipné narážky jsou originální a v životě jsem tohle nikde neviděl. Zajímavá animace je taktéž velkým lákadlem. Jsem zvědavý, co další epizody nabídnou, ale už teď můžu z jistotou říct, že tohle bude hodně kvalitní podívaná. Nejlepší epizoda: Zoës and Zeldas (S01E04) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem z vícero zdrojů upozorněn, že Bojack je jeden z projektů, který si vás zaháčkuje až ve své pozdější fázi, první série je údajně dosti slabá oproti náloži, kterou představuje zejména nejzazší konec seriálu. Přes to všechno se mi ale tenhle netradiční animovaný dramedy koncept vryl pod kůži už hned zpočátku a přestože zůstáváme prozatím na 80 %, nemám pochyb, že se vše pořádně rozjede. [viděno na Netflixu] ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní série je mix premisou slibovaného sarkastického humoru s over the top příměsí, určité porce suffering for success deprese a kvalitně napsanými postavami s dobře najetou dějovou linkou, avšak s ještě viditelným hledáním té nejlepší tváře, jež si bude později držet. Spokojených 8/10. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BoJack se chvíli dost hledal (seriál polovinu řady, titulní cynický, sebedestruktivní kůň desetiletí), postavy představil přes alkoholové excesy a sobecké naschvály, tudíž nešlo si k nim hned najít cestu. Jakmile ale do popředí protlačil smysluplné (vážné) zauzlení, dokázal skrz sarkastický humor a satirický obraz Hollywoo-u probudit opravdové city i v nitrech jednoduše animovaných antropomorfních zvířat. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Start uměl být dost krkolomný. Ale díl po dílu se dokážete naladit na náladu seriálu, smysl pro humor a i jeho určitou filozofii. Subjektivně. Představa, že tohle vše se bude prohlubovat a zlepšovat je více a více vzrušující. Vše doplněno hereckými výkony dabingu na úrovni a touhou seriál maratónovat. Konečně něco v tomto styl od Netflixu, po měsíci zdarma. Jeden velký světlý zítřek čeká. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tento štýl humoru mi osobne nesadol. A tak sa bojack horseman a jeho ďalšie série odkladajú, nejde o vyložene sklamanie, stále sú na netflixe horšie serialy, ktoré sa mi už menovať neoplatí. Ale opäť to spadá do kategórie zbytočné animované seriály, samozrejme niekomu sa to páčiť môže. 2* ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to taková prča, jak jsem čekal, ale to vůbec nevadí. Je to v podstatě takové kreslené Californication, akorát bez toho sexu a s větší dávkou depresivity. Předposlední díl v drogovém rauši patří mezi to nejlepší, co jsem letos viděl. 8.5/10 ()

J.F.B. 

všechny recenze uživatele

Seriál sází na témata, která dokáží vcelku spolehlivě uvrhnout člověka do melancholie a nepříliš optimistických úvah o vývoji lidské společnosti, bohužel však jejich zpracování je většinou spíše průměrné a nezanechává silnější dojmy. Najdeme tu několik skvělých i vtipných nápadů, pamětihodných dialogů, scén a postav (z vedlejších mne chytl zvláště Quentin Tarantulino), ale ani ty u mne zrovna nedokázaly vyvolat záchvaty smíchu, jelikož jsem byl otupen zbytkem děje. Takže i když mne postavy BoJacka Horsemana, Todda i mnohých dalších docela zaujaly (a i animace mi též vcelku sedla), tak nemám úplně chuť pokračovat dál, ač další série mají být mnohem zajímavější a lepší. Ale aspoň jsem se konečně odhodlal započít jiný seriál s Aaronem Paulem také ve vedlejší roli. (♪♫) [viděno 1.10.2020] ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série tohoto seriálu prodělala zajímavý vývoj. První díly kromě určité dávky nekorektnosti nevystupují ze škatulky animovaného sitcomu, jehož pravidla se nemění snad už od Flinstoneových. Od cca čtvrtého dílu, ale ubývá humoru, přibývá závažnějších témat a jednotlivé epizody na sebe začínají navazovat a poměrně obšírně se řeší témata vyhoření, smrti, zrady, lidských kvalit a další. A celkový vývoj postav připomíná Slámovy filmy. Na začátku jsou všichni v pr*, na konci ještě o trochu víc. ()

Danqo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LOL spomedzi všetkých krajín na svete sme boli v prvej sérii spomenutí trikrát: S01E03 "An endorsement for a Slovakian yougurt." S01E09 "It was wither in Prague" & S01E12 "You don't have to go all the way to the Chechnyylavakia." Náhoda? Nemyslím si. Myslím si, že v teame je nejaký vtipný Čechoslovák. ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 1. série – 85% Velmi průměrný pilot a celkový rozjezd seriálu. Nicméně ještě jsem asi nezažil, že by se seriál graduálně díl od dílu zlepšoval. U mě proběhla gradace zhruba v 10 díle sezóny. Ačkoliv následující díl a finále je pro většinu lidí to hlavní, já se k této části stavět nemůžu. BoJack Horseman pro mě bohužel není dost relatable. Nebo spíš naštěstí? ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neveril by som, že to poviem ( napíšem ), ale BoJack Horseman je jeden z najsofistikovanejších animákov dnešnej doby. Sociálne, spoločenské a vnútorné problémy zaobalené do pozlátka komickej satyri. Je to občas až hlúpo zábavné. Kvalita nesporne graduje ku koncu série, no a ja sa teším čo prinesú ďalšie. ()

Reklama

Reklama