Reklama

Reklama

Americká reportérka

  • USA Whiskey Tango Foxtrot (více)
Trailer 1

Novinářka Kim Baker (Tina Fey) už má dost své rutinní práce, a tak se rozhodne opustit newyorskou redakci a coby válečná zpravodajka se vydává na nebezpečnou misi do Afghánistánu. Ocitá se daleko od domova i známého pohodlí a zažívá kulturní šok. Zároveň nachází přátele, kteří jí pomáhají se v novém prostředí zorientovat: dobrodružnou australskou korespondentkou (Margot Robbie), pragmatického plukovníka (Billy Bob Thornton) a okouzlujícího skotského fotografa (Martin Freeman). Uprostřed chaosu odhaluje Kim svou skutečnou sílu a riskuje vše, aby přišla s dobrou reportáží - v tomto „chytrém a absurdně vtipném filmu." (Pete Hammond, Deadline) (Magic Box)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (155)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Od tohoto dua režisérů docela zklamání. Oproti traileru znatelně ubylo humoru a hraje se převážně na vážnou notu. Což není v tomhle konfliktu nic nového :-(. Takže sledujeme spíš deformaci osobnosti jedné nedoceněné reportérky, která se hrozně diví, že nikoho už Afgán nezajímá. Co vedlo k účasti Freemana a Robbie snad nevědí ani oni samy :-). ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Filmy z prostředí Afghánistánu mám raději ty o vojácích, kde je spousta akce, kdežto ty o reportérech jsou o něco horší. Tenhle snímek mě však celkem bavil, měl sympatickou hlavní hrdinku (Tina Frey), byla tam i docela akce a dějově to také šlo. Nelíbila se mi snad jen Margot Robbie, všichni z ní jsou úplně vycákaní, ale mě ta herečka nějak moc nebere. Filmu dávám 3,5*. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne bavilo. čekal jsem nějakou americkou angažovanou kravinu, která bude velebit nebo proklínat americký angažování v Afganistánu, nebo upozornění na nějaký palčivý problém v tý zemi ale dostala se mi svěží, vtipná, skvěle plynule vyprávěná paráda která má hlavní gro ve střetu holky z amerického velkoměsta se špinavou metropolí, mužským afgánským světem, mužským vojenským světem, haštaření s kolegy a celá tahle zábavná mozaika má v meziřádcích refleksy vážných věcí spojených s konfliktem v Afganistánu. Komedie, životopis, romantika ( bohužel americká - plno keců o sexu erotika nula). Dávám čtyři hvězdy i za Margot Robbie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Herecky dobré, ale tenhle snímek mi tak nějak nedal to, co jsem očekával. Asi jsem si myslel, že to bude válka s větším nadhledem, že to bude i trochu zábavné a do toho pak přijdou ty emoce, ale o moc zábavného se zde nejedná, i když zde podle všeho snaha je. Tina tradičně fajn, Martin Freeman zase trochu jiný. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Jásat či plakat, to jest otázkou... Jásám, jak krásný trailer k tomuto filmu dokázali tvůrci vytvořit. A pláču, že je to to nejlepší z celého filmu. Čekal jsem komedii z válečného prostředí a dostalo se mi hořkosladkého příběhu z válečné zóny. Film to není špatný, ale když se nejlepší karty odkryjí ještě před začátkem hry, těžko se dá na to nějak slušně navazovat. Herci, kulisy i hudební podklad se parádní, ale film už nic extra bohužel nenabídne. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Hlavná predstaviteľka prišla do Afganistanu v roku 2002. Na vojenskom letisku je možné vidieť stroje Bell Boeing V-22 Osprey. V22 je americký viacúčelový vojenský konvertoplán, ktorý však bol v Afganistane nasadený až od roku 2007. (MikaelSVK)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v USA, v Maroku a v Indii. (MikaelSVK)

Související novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (více)

Reklama

Reklama