Reklama

Reklama

Westworld - The New World

(série)
Trailer 4
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2020, 8 h 3 min (Minutáž: 58–68 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Aaron Paul, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandiwe Newton, Lena Waithe, Katy O'Brian, Tessa Thompson, John Gallagher Jr., Tommy Flanagan (více)
(další profese)

Epizody(8)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (80)

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávam 4* ale priznám sa, že sa mi to páčilo prinajmenšom rovnako ako druhá séria. Oproti nej sa štylizácia seriálu pozmenila a nadobudla výrazne cyberpunkové rysy, čo sa prejavilo okrem iného aj na (opäť) skvelom soundtracku od R. Djawadiho. Príbeh ako taký je však výrazne zoštíhlený, na jednej strane priamočiarejší a ľahšie pochopiteľný čím ide divákovi vstriec, na druhej strane však postráda akúsi auru myšlienkovej dômyselnosti a komplexnosti ako tomu bolo v predošlých dvoch, ale najmä v prvej sérii. Napriek tomu, stále baví a Aaron Paul zapadol dokonale. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už třetí série a Westworld mám pořád v oblibě. Osobně si myslím, že taková změna prostředí už seriálu prospěla, koneckonců na divokém západě po druhé sérii asi ani nebylo co nového objevovat. Místní verze budoucnosti nevypadá nijak přehnaně, ale přesto si s ní tvůrci v několika ohledech dostatečně pohráli (především asi v drogové oblasti). Dokonce můžu s překvapením říct, že postavy, které mě v předchozí sérii už začínaly štvát, jsem si tady znovu oblíbil a to možná ještě víc, než v první sérii (např. Dolores). Děj si dokázal udržet mou pozornost od začátku do konce, což je oproti druhé sérii, kdy jsem už v jejím prostředku skoro usínal (byť to její finále v mých očích částečně napravilo), taky zlepšení. Co je tu naopak stejně kvalitní jako dřív je hudba, Ramin se zkrátka zpátky prostě nedrží. Podtrženo sečteno, děj mě dál baví, mnoha postavám dál fandím, soundtrack dál pečlivě studuji a vůbec tedy nejsem proti myšlence, že Westworld má dosáhnout až šesté série. ()

Reklama

simply 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Westworld jsem se hodně těšila a musím říct, že mě opět nezklamal. Třetí série mi sedla o hodně víc než druhá, kde jsem se občas trochu ztrácela v čase i prostoru. Trochu mě mrzel odklon od Divokého západu a málo prostoru pro mého oblíbence Eda Harrise. Na druhou stranu mě potěšil Vincent Cassel, kterého jsem už dlouho nikde neviděla. Vizuální stránka moderního světa měla taky něco do sebe. Jsem zvědavá, jakým směrem se bude posouvat děj v další sérii. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jiné. Zatímco rozdíl mezi první a druhou sérií byl spíše ve stylu vyprávění a akce, tak ve třetí došlo k totální změně prostředí, ve kterém se odehrává. Na druhou stranu zase došlo ke spojení prvních dvou ve smyslu děje - filozofování a akce. Zde bylo obého celkem dost bych řekl. Trvalo mi díl či dva, než jsem tomu přišel na chuť a trošku se zorientoval, ale poté už vše šlapalo. Opět nebylo jasné, kdo je dobrý a kdo zlý, těžko někomu fandit. Každý měl svou pravdu a motivaci a ve své podstatě dávala i smysl a člověk s ní více či méně mohl souhlasit. Sympatie se tak přelévaly v průběhu dílů. Děj je opět celkem zamotaný, je třeba dávat pozor a být ve střehu. Ale velmi dobře vyprávěn, poutavě, zajímavě. Takže opět za 4*. Je to jiné, ale stále výborné. Nolanovi to řízení světa strojem trošku drtí makovičku - viz Lovci zločinců. Howgh! ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (7/10). Třetí série není tolik zmatená a je více přehledná než série druhá, ale za to nedokáže tolik překvapit a ohromit jako první série. Nové prostředí, nový soundtrack a menší počet epizod. To jsou všechno plusy třetí série. Co mi ovšem dost vadilo bylo, že jsem si na ten Westworld zvykl tak, že jsem při poslední scéně, kde je dost silný moment ani nemrkl. Prostě jsem si na to zvykl a tady mě už asi nic nepřekvapí. Ale já se nepřestanu dívat.. Víte proč? Protože i když jsem toho už přemlsaný, tak já těch pár kousků v podobě čtvrté série ještě zvládnu. Protože Westworld za to prostě stojí. Nejlepší díl: The Mother of Exiles (S03E04). ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení třetí série probíhalo ve španělské Barceloně, Valencii a Gironě. (Epistemolog)
  • Ve scéně, kdy Maeve (Thandie Newton) ovládne drona, můžeme při útěku vidět, že ochranka má české CZ Scoprion EVO3. (UncleMorty)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama