Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (76)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $49miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $8,683,138▐ Tak od tohto som po ukážke čakal mega uber digitálnu blbynu. Nakoniec to taká katastrofa nebola, Schwarzenegger a Jackie Chan tu skôr majú len taký štek ale aj tak zapôsobia v akrobatickej bitke. Zvyšok je taký dobrodružný fantasy flák všemožného mixu, plného akčných scén, trikových lepších a horších sekvencií. Keď sa to neberiem moc vážne tak sa to dá pozrieť. /50%/ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako triky jsou fakt mizerné, v ději se objeví spatlanina všech možných motivů různých báchorek, střihač je debil a kameraman u toho chlastal vodku, Jackie se pere jen jednou, ale když ono je to od začátku přiznané, že půjde o sice akční dobrodružnou historku s určitými mystickými motivy, ale která se nechce a nebude brát vážně. Což se daří skvěle a myslím, že Jackie a Arnold si to hodně užívali, ale ostatně i ostatní herci, přehrávající naprosto schválně - a ono to sem kupodivu pasuje. Jako ze začátku jsem netušil, oč půjde, ale pak jsem se docela bavil. Samozřejmě, jsou tam hluchá místa, nelogičnosti, ale ne natolik, abych se u toho prostě nepobavil. No a sice toho moc neodehraje, ale je tu i Rutger Hauer. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má všechno. Čínskou princeznu, ruského cara, anglickou šlechtu, Arnolda Schwarzeneggera, Jackieho Chana, létajícího mončičáka, hi-tech armádu, draka a dokonce i první díl, fikaně schovaný pod názvem Zakázaná říše. Zápletka smotala co mohla, a podle toho to taky vypadá. Nic nedává smysl, a nad dějem je lepší nepřemýšlet. Efekty ovšem nevypadají úplně zle, choreografie soubojů nevzbuzuje smích ani zoufalství, a obě stárnoucí hvězdy mají dost velké role, aby to nebyla jen větší camea. Dojem tedy není vyloženě mizerný, ale o průměru žánru si může tahle fantasy nechat jen zdát. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z úcty k Arnoldovi a Jackiemu nedám odpad i když tahle hovadina by si ho bezesporu zasloužila. Chlapi si asi odskočili za lehkým výdělkem a Arnie v tý paruce vypadá příšerně. Pravda je, že jejich souboj spojený s vtipným špičkováním je to jediné co tu má nějakou objektivní kvalitu. Film jako takový je totálně nesourodý blábol navíc na mě působí dojmem jak kdyby byl kompletně digitální a vůbec se netočil v reálných lokacích. Takže sorry nechal jsem se na to nalákat, ale dostal jsem těžce po hubě a nakonec to půl hodiny před koncem vypnul.15% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Keby som mal napísať len jednu vetu o tomto filme, tak by to bolo asi toto: „Fiasko a mrhanie potenciálom a časom hercov/herečiek, a hlavne časom diváka.“ Zbagatelizovaný príbeh, ktorý síce má v sebe kus fantázie, ale celkovo vás nedokáže osloviť. Nehovoriac o tom, že sa to zbytočne blíži k dvojhodinovému runtime. (A to, že tvorcovia do toho zakomponovali malý kus z filmu „Muž so železnou maskou“ spíš považujem za vec na oľutovanie a nie ako „poctu“.) Celé je to zabalený do šiat, ktoré sú šité „ťažkou“ PC technikou. Tie umelé obrazy občas fungujú, občas nie. Jedna hviezda za súboj J. Chana s Arnoldom – obaja už majú svoje najlepšie časy za sebou, ale z hľadiska boja aj teraz ma presvedčili, že rozhodne nepatria do starého železa. Ale to je v podstate jediný pozitívum, čo sa o tomto filme dá povedať. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Galerie (162)

Zajímavosti (7)

  • Akční režii na filmu dělal He Jun. (Rominator)

Reklama

Reklama