Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 9

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (CinemArt)

(více)

Recenze (275)

Master19 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, kolik prostoru dostávají příběhy jednotlivých postav, nepřekvapilo, že všechny končí dobře... Škoda, že film prezentuje zpěv zejména v rámci hloupého amerického středoproudého popíku. Ale ono to koresponduje s celkovým pojetím filmu, takže to aspoň drží při sobě. Nenudí, ale nenadchl. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Přehlížený animák s nepřehlédnutelnou kvalitou pro splnění žánru. Komplexní ingredience v takové dávce, že trumfuje většinu pixarovek a disneyovek poslední doby. Famózní výběr písniček a přiřazení ke zvířecím charakterům. Nutné vidět v originále. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Poměrně nudná pohádka, kde si člověk užije jen závěr poslechem známých songů. Samotné postavy jsou však nezajímavé. Popravdě poměrně slušný ohlas u diváka já osobně nechápu. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Na tuhle pohádku jsem se těšila fakt dlouho a musím říct, že byla opravdu dobrá, ačkoliv jsem byla lehce zklamaná, protože jsem očekávala něco trochu jiného. Nicméně mi přijde námět originální, postavičky byly sympatické (hlavně teda Rosita a Miss Crawly, která byla k popukání) a samozřejmě nejvíc mě nadchnul soundtrack, který je plný senzačních písniček! ()

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Špatné to nebylo. Příjemné postavy (navíc v originále perfektně ztvárněné), skvělé písničky a celkem slušná animace. Bohužel mě moc neberou podobné pěvecké či taneční soutěže. Ani příběhy jednotlivých hrdinů mě nijak neuchvátily. Zkrátka a dobře nejsem cílená skupina, ale na podívání proč ne?! ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Zaujme spíš pestrou a celkem vtipnou paletou zvířat a některými slušnými písničkami než scénářem a něčím originálním. Jinak to brzy vyšumí z hlavy. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům Já Padouch to tentokrát úplně nevyšlo a ačkoliv se jim opět povedlo vytvořit roztomile vypadající svět lahodící diváckým očím, nepodařilo se jim ho již bohužel naplnit chytlavým a zajímavým příběhem a tak děj často ztrácí atraktivitu a divákovu pozornost. Premisa zvířecí pěvecké soutěže je velmi atraktivní, nicméně se nedočkáme animované parodie na Superstar a místo toho nám tvůrci předhazují rádoby dojemný příběh o záchraně skomírajícího divadla, který po emoční stránce nefunguje a povedených vtipů není tolik, aby snímek zcela zachránily. Oceňuji, že tvůrci nešli na jistotu a neprezentují nám jen další nenáročnou animovanou blbinu a pokusili se o něco v rámci možností hlubšího, ale pokus jim nevyšel a tak Zpívej i přes prvotřídní hlasové obsazení brzy upadne v zapomnění. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Nie je nesprávne hovoriť o ceste za úspechom a plnení si snov, nesprávne je vymýšľať si o tom krátke príbehy s plochými postavami, kde sa drina zúži na pár minút, kým v reálnom svete to môže trvať o dosť dlhšie. Nejaký skutočný príbeh na túto tému je lepšia voľba. ()

Silwer 

všechny recenze uživatele

Hodně a to akt hodně písní..vše jsou to takové ty profláklé hity jak na vás řvou ze všech stran..ale ve finále to do sebe hezky zapadá a nuda nehrozí..některé postavičky jsou super roztomilé... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Výborný hudobný takmer muzikálový animák so skvelou animáciou, menšími, ale predsa len emóciami na záver a sympatickými postavami pre najmenších aj najväčších. Užil som si to aj dcérkou a o dva dni ju skúsim prekvapiť, aj keď si to už asi domyslela (8-ročná) na dvojku do kina. :) ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Garth Jennings je talentovaný režisér, zde mě ale zklamal... chápu, že film točil pro komerční úspěch filmového studia, který se dostavil, ale dobrý film to zdaleka není. Písně jsou nehezky zvolené i sestříhané, bez citu, vtipy nic moc, je to vlastně jen o chloupek lepší než všechny ty otravné pěvecké televizní show... 40 % ()

Michael2807 

všechny recenze uživatele

Slušný muzikální animák. Ocenil bych, kdyby produkce přišla s vlastní hudbou a ne tam naflákali rádiové hity posledních let, ale šlo to. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Plno zvířátek, plno písniček. Z toho vyplývá plno hlavních postav, a spousta dějových linek, takže děti z tohohle musely mít asi solidní guláš. Žádný z těch příběhů navíc nějak zvlášť nevyčníval, všechno se to utápí v tom slabším průměru, naštěstí to sem tam osvěží nějaká ta známá vypalovačka. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Pekne vyzerajúci jukebox vyložene zameraný na najmenších. Dej zíva predvídateľnou prázdnotou, vtip odpálkovali už na konkurze a vizuál pokradol všetko možné zo Zootropolis. Pre dospelých zaslúžená nuda. ()

buzzwoody 

všechny recenze uživatele

Trailer se mě pokusil trochu odradit, avšak stejně jsem ty necelé dvě hodiny před plátnem absolvoval a ve finále jsem ani nelitoval. Nakonec se z toho vyklubala poměrně dávatelná podívaná, která utekla vcelku rychle, avšak chvíli jsem si možná raději přál sledovat v originálním znění, hlavně kvůli dabingu Libora Boučka, jehož hlas mě po zpackání české verze Deadpoola začíná slušně iritovat a zároveň přidává na otravnosti hlavnímu koalímu hrdinovi, jehož animovanému ztvárnění většinou chybí jakákoli roztomilost, ale hlavně, jeho charakter je slušně nepříjemný, na někoho, komu máme celý film fandit, aby se dostal z problémů, které se na něj nahrnuly. Hlavní hrdina je totiž zadlužený, necitlivý, apatický, sobecký panďulák, a pokud se na konci filmu skutečně napravil, tak nějak to divákovi vůbec nepřijde. Pokud bychom však Bustera Moona s hlasem Libora Boučka vystřihli, Zpívej je svižná, místy docela vtipná a párkrát i jakžtakž emotivní podivaná, na kterou se dobře dívá a mladší publikum, pro než je animák určen, si ho jistě oblíbí. Navíc má studio Illlumination letos velice produktivní rok a po úspěšném startu s Padouchem a Mimoni a výdělečném Tajném životu mazlíčků si podle tržeb zřejmě minimálně jedno pokračování zajistil i tento příjemný animovaný muzikál. ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama