Reklama

Reklama

Wataha - Série 1

(série)
TV spot
Polsko, 2014, 4 h 36 min (Minutáž: 38–54 min)

Hrají:

Leszek Lichota, Andrzej Zieliński, Bartłomiej Topa, Maciej Mikołajczyk, Magdalena Popławska, Aleksandra Popławska, Dagmara Bąk, Julia Grant-Scott (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Videa (5)

TV spot

Recenze (5)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem se na to dá koukat, mám Poláky ráda, ale konec to zabil: Všechno je zablokované, všechny únikové cesty střežené, až na vlakové nádraží. Tak to se teda jděte vycpat. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Objektivně to nijak výjimečné nebylo a zasloužili by tři a půl, ale všech šest dílů mě opravdu bavilo a vtáhlo, navíc jsem si užíval parádní exteriéry Polonin a divočiny, velmi solidní herecké výkony. Atmosférou a provedením hodně připomínalo Pustinu. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká škoda značně překombinovaného, natahovaného vyšetřování, které míří přehnaně vysoko, navíc jsou v něm i zbytečné postavy, jako červ. Ti hlavní by to totiž utáhli sami, i když herecké výkony nejsou z nejlepších, ale dění mezi pohraničníky funguje velice dobře. Právě práce pohraniční stráže, Bukovské vrchy a jejich obyvatelé jsou tu to nejsilnější. Scény jako ta úvodní, setkání s medvědem, nebo téměř hororová u šamana jsou výborné a takových je tu mnoho. Více než vyšetřování prokurátorky mě bavilo vyšetřování kapitána Rebrowa... škoda, že bylo možná příliš brzy ukončeno. Původně jsem hodnotil třemi, bylo to kvůli závěrečné epizodě a jejímu ne příliš šťastnému ukončení. Doufal jsem, že přijde druhá řada, což se naštěstí i stalo, tak snad bude dovysvětleno. Ona závěrečná epizoda má spoustu silných momentů, je jím například Rebrowův útěk a setkání s Grzywou... tam jsem čekal jiné vyřešení, hold zase zůstalo otevřené. Přesto je tu nová řada, tak si ta první ty těsné čtyři zaslouží. 70% ()

Galerie (188)

Reklama

Reklama