Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (203)

lemonova 

všechny recenze uživatele

Na moje vlastné prekvapenie som sa bavila aj ja, aj môj deväťročný spoločník. :)) z rybej kapely na lodi sme šli do kolien. Opäť šlo viac o nápadité skeče než o duchaplný príbeh a z toho neustáleho zdôrazňovania rovnosti mi išiel tak trochu "mráz po zádech". Ale prižmurujem očko a za nás dvoch dávam 4 ;)) ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Strašidelná parta vyráží na dovolenou a Drákula se tu zamiluje. Bohužel do kapitánky, která pochází z rodu jeho největších nepřátel... Třetí Hotel Transylvánie nepřichází s ničím novým, ale pokud patříte mezi fandy předchozích dvou dílů, nudit se u něj nebudete. Je totiž stejně sympatický, roztomile stylizovaný a plný zábavných postaviček a s takovou kadencí fórů, že vůbec nevadí, když půlka z nich moc nefunguje. Fajn animovaná groteska. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Příšeráci jedou na dovolenou a osamělý Drákula se zamiluje do pravnučky neúprosného (neúspěšného) lovce monster Van Helsinga… Na sofistikovaný příběh si ani třetí Hotel Transylvánie nehraje, jde opět čistě o zábavné, nezávadné dovádění známých postaviček na luxusním parníku. Nicméně prostředí plovoucího hotelu či bájné(ho kasina) Atlantidy dovoluje animátorům se ve skvělé technické kvalitě vyřádit a pořádně rozmáchnout (IMO více, než v obou předešlých filmech dohromady). Lepší 3 * i za ty pozitivní vibrace z finální disko bitvy (éj, Macarena :-)) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tady by se dalo zcela beztrestně použít moje hodnocení druhého příběhu monstrumfamilly animáku a nechat vyniknout legendární „Ctrl c – Ctrl v“. Za mne Příšerózní dovolenou straší ty stejné mínusy jako dvojku. Hrdinové jsou vybledlí jako dresy vesnického fotbalového týmu, postupy recyklované, překvapivých momentů jako šafránu (vlastně ani tolik ne)….dovolenou si tu nevzal pouze Drákula a spol. Nechci nikomu radit, ale pokud někdo uvažuje o čtvrtém dobrodružství, tak bych podobné úvahy rovnou opustil….tahle mumie je už dávno rozmotána. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tuhle animovanou značku já mám rád. Už od jedničky a viděl jsem je spolu s dvojkou několikrát. Perfektní animace od Sony, vkusný příběh, skvělý humor a rád se u toho pobavím. Je trojka stejná. No ano je. Vyměnila Hrad za loď a jede se pařit do Bermudského trojúhelníku. Parta Draca je opět v plné polní a i na moři je s ní sranda. Tentokrát se Hrabě Drákula konečně odváže a zamiluje se. Kapitánka lodi však ne zcela opětuje jeho city a naopak skrývá jedno děsivé tajemství. Musím říct, že jsem se trošku bál, zda tahle série už nedohrála. Kupodivu ne, a já si moc užil i třetí díl. Ten humor a ústní přestřelky mě baví. zvlášť v týhle animaci a téhle partě. Za mě super, i když vnímám pokles oproti jedničce a dvojce. Přesto povedené pokračování a dle mého soudu nedělá trilogii ostudu. Stále je to prča a já jsem si to užil. Finále je už jen ujetější, než bych čekal. (75 %) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)
  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama