Reklama

Reklama

Robin Hood

  • USA Robin Hood (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Robin (Taron Egerton), válkou zocelený bojovník, se vrací z křižáckých výprav, aby společně s svým maurským přítelem Malým Johnem (Jamie Foxx) povstal proti zkorumpované anglické vládě v moderní vzrušující akční podívané plné zběsilých bojů, epické válečné choreografie i nadčasové romantiky. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (393)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Sympatický, no po všetkých stránkach nedotiahnutý pokus o ďalšieho ritchieovského Kráľa Artuša - a to pritom ani spomínaný film nepovažujem za žiadne veľdielo. Herecky je to, až na nie veľmi dobre obsadenú Marian, v poriadku a moderná štylizácia pôsobí patrične osviežujúco, no nenápaditá réžia a chvíľami až bizarný scenár, v ktorom veľmi nefunguje ani romantická línia, tiahnu výsledok zbytočne nadol. O vyloženú prehru každopádne nejde, no niečo mi hovorí, že v konečnom dôsledku nebude na nového Robina Hooda pozitívne spomínať väčšina jeho aktérov. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané a nudné. Síce je hlavný hrdina sympatický, ale ako Robin Hood málo charizmatický. Charizma chýba popravde všetkým hercom. Záporáci sú málo záporní, Marian ma väčšinu času rozčuľuje a "vzťah" medzi Marian a Robinom ma zanecháva chladnou. Vôbec nevadí zmodernizovanie histórie, či boje,ktoré nedávajú zmysel z hľadiska histórie, ale chýba tomu grády. Všetky zaujímavé akčné scény sú zle zostrihané, prehnaná slow-motion a žiadny naozajstný progress, čo sa týka Robinových schopností. Jeden z najmenej zaujímavých filmov, čo som videla v posledných mesiacoch. 40% ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

No ,na jednu stranu chápu že s tohohle filmu je propadák , příběh skoro žádný , humor taky moc nefunguje stejně tak vztah mezi Robinem a Marianou ( a taky dalších nesmyslů) . Na druhou stranu akce je povedená , film rychle odsejpá a Taron v roli Robina se mi líbil. Takže film nic moc ale koukat se na to dalo. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem si myslela. Nové zpracování Robina Hooda není zdaleka tak špatné, jako je jeho hodnocení na čsfd. Ano, bylo to malinko sci-fi....koně prorážející dřevěná vrata nejsou moc reální. Ale je to prostě zase něco trochu jiného. Pro mě je to lepší zpracování než s Russllem Crowem, ale samozřejmě není lepší a ani v budoucnu nenatočí dokonalejší zpracování, než legendárního Robina Hooda s Kevinem. Myslím si, že právě proto tolik uživatelů dalo tak nízké hodnocení. I já jsem se neubránila očekávání, že velká část děje se bude odehrávat v lese a že Mariana bude urozená lady...ale tak jako přežila jsem to i bez toho :)) Popravdě v tomhle zpracování je kvalitní herecké obsazení, skvělá hudba i děj a v neposlední řadě záběr na dokonale vypracované tělo Tarona (chlapeček zamakal :D). Jediná věc, která mi na tom filmu vadila, a právě proto jsem snížila o jednu hvězdu, byl částečně otevřený konec, nebo-li náběh na pokračování, ke kterému samozřejmě nikdy nedojde, protože tenhle film se zapsal jako všeobecný propadák. Doufám, že můj milovaný Taron za tenhle film nedostane malinu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další filmová adaptace legendárního rebela, která je nejen úplně zbytečná, ale neskutečně špatná. Nevadí mi moderní reinkarnace skoro zapomenutých postav a nedávný Král Artuš dokázal, že i taková látka může být zajímavá i v dnešní době. Zde ale nefunguje vůbec nic od herců, přes akci až po topornou režii. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (9)

  • Když se natáčelo v Dubrovníku (Chorvatsko), Jamie Foxx byl na večeři se svými přáteli, když se ke stolu připojili dva opilí místní a začali na něj házet rasové urážky. Přišel vedoucí restaurace, vyhodil muže a zavolal policii. Oba muži skončili ve vězení. Navzdory této jediné negativní události, která ukázala dobro a zlo některých místních lidí, Jamie Foxx nepřekvapivě zveřejňoval na svých sociálních médiích, jak úžasná je země a jak úžasní lidé jsou. (ČSFD)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama