Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (279)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři roky jsem si dal pauzu od první série a konečně jsem si pustil druhé pokračování. Muselo to být pro bratry Dufferovy velice těžké přijít s novým originálním nápadem pro samotnou zápletku a zároveň zanechat všechny vydařené aspekty první série, jež si ihned získala široké spektrum fanoušků. Ale mohu vám s čistým svědomím sdělit ten fakt, že se všechno povedlo. Hlavní skupina zůstala pohromadě, já jsem si fakt zamiloval jejich vtipné dialogy, jež vás mnohokrát dost rozesmějí. U šerifa Hoppera 👮 zůstalo vše při starém, jedna z mých nejoblíbenějších postav v celém seriálu, prostě tak odvážný člověk s citem pro spravedlnost, jenž chce každému pomoci, toho si snad oblíbí každý. Dále pak zajímavá věc, o které se chci zmínit.....co se to stalo se Stevem ? Z nenáviděné postavy z jedničky se stal buddy parťák Dustina, jejich duo a rozmluvy mezi nimi považuji za perfektní přírůstek do tak již brilantně fungujícího konceptu. Příběh opět na úrovni, triky na seriálovou tvorbu taktéž úctyhodné👾, osmdesátkový feel s dobovými hudebními peckami🎧.......co víc si přát😊. Konec se Dufferům povedl neskutečně vygradovat. Uvidíme, co přinese třetí série s malinko dospělejším nádechem (holt, musí se počítat s tím, že ti herci nezůstanou dětmi napořád😞.....puberta už je tady !). Za mě dávám 90 % ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Idiot plot. Snad všechny postavy se chovají jako totální idioti, jako kdyby nikdy nezažili události z první sezóny a nemuseli být opatrní (vezmu si domu na truc malý zvířátko z jiný dimenze, určitě). Krom toho je to strašně předvídatelné, v některých dílech je pointa v podstatě prozrazena v názvu dílu (The Spy). Takže to není příliš napínavé (až na několik povedených momentů). Strašný sešup dolu oproti jedničce. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se rozrůstá o další postavy, které příběh rozvíjejí do dalších částí. Osmdesátková atmosféra nezmizela, právě naopak a trochu i přitvrdila, zejména v hororovějších částech, kde přicházejí na scénu demogorgoni. Já jsem se bavil a nenudil ani chvíli. Herecké obsazení mě opět nezklamalo a ta parta kluků včetně EL nebo Madmax hraje absolutně přirozeně. Hodně mě bavil i ředitel výzkumného ústavu Paul Reiser (parchant Bourke z Vetřelců). Kdo ještě neviděl, můžu jen doporučit a já se už velice těším na třetí sérii, kde se zřejmě dozvíme víc i o sestře a matce El, která se vlastně jmenuje Jane. Parádní seriál, který mě za poslední dobu spolu s Mr. Mercedes naprosto odrovnal. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle rychle jsem ještě žádnou sérii nezhlédl, a kdyby neexistoval spánek, tak by to bylo dokonce ještě dřív. Dořeší se události z jedničky, na které se prve nedostalo a které mě zajímaly. Nabídnutá různorodost, více perspektiv a příběhové linky na mě tentokrát zafungovaly bez výjimky, záhady nepřerůstají tvůrcům přes hlavu, ukázal se pravý potenciál a nové postavy lehce zapadnou mezi ty známé. Snad si i budoucí série udrží kvalitu a budou nadále úspěšné. (Netflix) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Delší, epičtější, akčnější, hororovější.... Tedy typická dvojka, která ale pořád zná míru a jedničce nedělá ostudu. Řekl bych vlastně, že tahle řada je ještě lepší než první, a to hlavně díky postavám Eleven a Hoppera, což jsou fakt skvělé a úžasně zahrané postavy, které prostě přirostou k srdci. Především tedy ultrasympatický David Harbour (svým projevem mi nemálo připomínal Jacka Nicholsona) si zaslouží veškerou chválu a je teď jednou z mých hlavních nadějí, že nový Hellboy bude alespoň trochu za něco stát. ()

Galerie (320)

Zajímavosti (33)

  • Během vystupování z kamionu zazní skladba „Green, Green Grass Of Home“ od Bobby Barea. Z gramofonu pak slyšíme „No More“ od Billie Holiday. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama