Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele Malyszs k tomuto seriálu (4)

Season 2 (2017) (S02) 

Ve druhé sérii jde o víc. Což je fajn. Velkej špatnej záporák je záhadnej a podle mě víc scary a mysterióznější, než demogorgon z jedničky. Záporák 10/10 a jsem zvědavej jak to s ním bude pokračovat. Kvalitou se to od první série liší jen trošku. Rozjezd byl delší a nudnější, ale zase mysterióznější. Ale jakmile se to rozjede, už se to nezastaví. A další chyba je, že druhá série končí skoro stejně jako ta první, a dalo se to čekat. Do poslední chvíle jsem doufal, že vymyslí lepší způsob, jak vyhrát nad zlem, ale bohužel. Sem tam nějáká hovadinka, nesmyslíček, ale jinak peckovní jízda, stejně jako první série (až na ten trapnej rozjezd). O stupínek horší než první série, ale pořád solidní a těžce nadprůměrná nakládačka. ()

Kapitola první: Šílená Max (2017) (S02E01) 

*napětí, gradace hudby, střih* asi 10x po sobě. Megatrapný. Tento díl je prakticky prvních 15 minut 4x po sobě. Nic se nestalo, jen se tady TROŠIČKU nastínil děj. A zatím ještě ke všemu vypadá dost špatně. ()

Kapitola sedmá: Kousnutí (2019) (S03E07) 

Jako je švanda se na to dívat, ale občas je to prostě hovno. Situace typu: Jsem sice Mind Fayer a můžu vytýhnout strom ze země, ale tento barák, ve kterém se schovávají hl. postavy nezbourám, ale budu tam strkat chapadla jak kokot, a třeba se z toho něják dostanou. A vůbec, co to bylo za nápad se schovat do domu... WTF scénáristi???? Dále tu máme: Jo jdou po nás rusáci, ale jdem na pouť. Alexeji, běž na chvilku si zaházet šipkama. Jdou po nás, ale dáme si corn dog. Jdou po nás, ale budeme tu chodit na veřejnosti jak šašci. Ale jako je to sranda, záživný, líbí se mi jak Hopper dává všem přes prdel, ale prostě nemůžu dát plnej počet, protože jsou zde velice sračkózní situace, charaktery se chovají jako debilně a celý je to tak trošku fufu. ()

Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (2022) (S04E07) 

Musím říct, že po odfláklé a lehce nesmyslné 3. sérii jsem nic moc nečekal. Ještě ke všemu v této době zpackaných pokračování. Ovšem, 4. série (vol. 1) velice překvapila. Pokazit se toho dalo hodně. Rozhodně jsem našel věci, co mi vadily, ale over all bych s čistým svědomím dal 9/10. První série je stále masterpiece, ale tohle bych dal hned za ni. Udělat dobrý pokračování perfektního seriálu není jednoduchý a za to určitě palec nahoru. Teď si jen měsíc počkat, na další 2 epizody. Snad to nezakončí něčím, co mě donutí tento komentář smazat a pokračovat v životě s tím, že všechny seriály eventuelně doserou. Ale nakročeno mají opravdu solidně, a věřím jim, že to mají dobře vymyšlený. ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama