Reklama

Reklama

Boku no Hero Academia - Season 2

(série)
Trailer 2
Japonsko, 2017, 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Epizody(26)

Obsahy(1)

V pokračování anime Boku no Hero Academia (2016) se opět setkáváme s mladým chlapcem jménem Izuku Midoriya, který pokračuje na své cestě za tím stát se největším hrdinou ze všech tak jako jeho vzor - statečný All Might. Poté, co se Midoriya dostal skrze těžký vstupní test na vysokou školu pro hrdiny, získal si první přátele a začal dělat pokroky v ovládání své nově získané síly, kterou mu předal právě jeho vzor All Might, se musel mladý chlapec poprvé postavit opravdovým zločincům a spolu s přáteli se pokusit zastavit strašlivý plán na likvidaci všech mladých budoucích hrdinů i jejich učitelů v čele s All Mightem. Od tohoto nečekaného a strašlivého útoku uplynulo pouze několik dní a na škole se chystá další velká akce - školní sportovní hry. Tyto hry jsou ve světě velmi sledovanou událostí, během které na sebe mohou budoucí hrdinové upozornit širokou veřejnost i různé profesionální hrdiny, kteří by si je mohli zvolit jako své partnery v boji proti zločinu. Je to i příležitost pro mladého Midoriyu ukázat, že se objevil nový velký hrdina, ochránce míru a bezbranných, a to dříve, než se společnost dozví, že All Might začíná stále rychleji ztrácet svou sílu... (Jeoffrey)

(více)

Videa (31)

Trailer 2

Recenze (19)

Gogo333 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O proti první sérii velké zlepšení. Ubylo zbytečného natahování děje a konečně se taky něco dělo. Co se zpracování týče (animace, hudba), tak zůstalo stejně dobré jako u první série. Konečně můžu být spokojen. Určitě potěšilo oznámení o třetí sérii, které proběhlo ještě před koncem té druhé a tak už se těším na ty bitky v lesích, co budou následovat. Materiálu mají relativně dost, druhé série končila u kapitoly 70 a před pár dny zrovna vyšla kapitola 154. Tak tu s náma hrdinové snad ještě pár let pobudou. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se vyhýbala BNHA pomalu jako čert kříži, protože jsem měla asi přehnaně vysoké nároky, i druhá série mě příjemně překvapila, když mé nároky splnila na jedničku. Konečně dostávají více prostoru i jiné postavy, které jsem si oblíbila, "nově objevené" postavy, které si mě mírně získaly, taky nezklamaly, náznak nových padouchů ( >:) do toho! Chci vás vidět v další akci, ma bois!). První část byla geniální (a hlavně bylo více Todorokiho :D ty bílé vlasy, sakra... a více vztekání se od Bakuga!), sice byla jako přes kopírák s jinými podobnými shounen animáky, ale co už. Když baví, tak baví. Gimme more of my sleepy Aizawa-sensei and I won't hurt anyone~! Druhá část možná trochu nudnější, ale třetí část ji hravě zastínila. Co dodat? Určitě zase brzy zkouknu během jednoho dne i třetí sérii, protože mě to fakt baví. ()

Reklama

LeitoSE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Excelentná nadstavba prvej série a výborné rozvinutie charakterov postáv. Zápletka sa stáva temnejšou, no pozitivita a humor z toho stále srší na hony ďaleko. Je veľmi príjemné pozorovať, že aj s tým najotrepanejším námetom so superschopnosťami sa stále dá vytvoriť niečo tak originálne a zábavné. TOP 2 OP leto 2017. 25/25 – 90% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria sa kvalitatívne v ničom nezhoršila, naopak má stále podobnú úroveň ako prvá a u niektorých prvkoch nastalo zlepšenie (animácia). Bohužiaľ ma po emocionálnej stránke neupútala tak ako by mala, nezanechala vo mne ani kúsok napätia a v druhej polovici ma nanešťastie začala nudiť. Ono, školný turnaj bol naozaj fajn, trošičku nám priblížil vedľajšie postavy, ponúkol pestrý výber nových obľúbencov a zároveň dokázal potešiť po stránke súbojov, aj animácie či hudby. V polovici však už moje potešenie upadlo, začal som sa nudiť a prestal som sa o to akokoľvek zaujímať. Originalita síce stále ostala taká istá, no nebol tam žiadny silný moment, a keď už sa k nemu skutočne blížilo, nejaké skvelé vyvrcholenie sa neuskutočnilo. Po prvej polovici už to skrátka nemalo čo ponúknuť, nezanechalo to vo mne žiadny dojem a môj záujem úplne upadol, pričom som to dopozeral už len viacmenej z povinnosti. Druhá séria bola čisto priemerná a ja som bol opätovne sklamaný. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25x25 ... Druhá séria sa niesla v podstate v duchu tej prvej. Až na malé odchýlky. Prišla mi byť viac detská, nudnejšia a rozťahanejšia. Nato že táto séria bola o polovicu dlhšia ako prvá bola hrozne pomalá a príbeh ide dopredu veľmi striedmo. Avšak stále sa jedná o jeden z lepších počinov ktorý sa snád do budúcna rozbehne lebo potenciál nato má veľký. ()

Galerie (694)

Reklama

Reklama