Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Taký parádny začiatok druhej serie a nemastný neslaný stred ktorý by sa dal jednoducho preskočiť. Frank Castle ako Punisher je späť. Za mna lepšie ako prvá priemerná séria ktorá ale mala tiež niektoré slabšie epizódy a niektoré zase vydarené. Niekedy fakt nepochopím prečo majú seriály od marvelu 13 epizód, určite by stačilo aj 10 a poriadnych. inak aj prekvapilo že dostala druha séria konečne české titulky, niekedy neboli k dispozícii. 4* ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemalo to intenzitu prvej série, ale bodaj by aj, keď tú najväčšiu záhadu, tragédiu a traumu už máme za sebou. Ale inak to bola paráda, na Punishera sa pozerá fantasticky a je to jediný Marvel-Netflix seriál, za ktorým mi bude ľúto. Daredevil skončil, že to už lepšie nešlo a so zvyškom to šlo od desiatich k piatim. Ale Punisher, ten mal potenciál na ešte pár sérií, kde by každá mala viac-menej samostatnú zápletku. Nutné podotknúť, že vo veľkej miere aj vďaka Bernthalovi! ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Jona Bernthala do role jeho herecké kariéry se vskutku vydařil na výbornou, docela mě překvapilo, že po roce a něco jsme se dočkali již druhé řady, kterou ve výsledku zvládli tvůrci natočit pečlivě a nedošlo k žádnému urychlování na úkor kvality, aby druhá série vyšla co nejdříve. To oceňuji. Za Jigsawa jsem rád, Ben Barnes ztvárnil tuto postavu nesmírně přesvědčivě, ikdyž vím, že od komiksů se malinko liší. Postava kněze Johna perfektní, dostal i mnoho prostoru, což jsem zprvu sice moc nechápal, ale po pár dílech jsem pochopil, že jeho "hrdina" se může pochlubit velice zajímavým originem a jeho příběhová linka mě ve výsledku strhla asi nejvíce. Návrat dalších staronových postav potěšil. Samotný příběh taktéž nenabídl moc chvil, jež bych mohl pořádně zkritizovat. Akce opět punisherovsky brutální a krvavá, bitka na záchodech a v posilovně asi nejlépe choreograficky zpracovaná. Závěrečný díl mega vygradovaný, jsem ani nestíhal pořádně sledovat dění na obrazovce. Velmi by mě zklamalo, kdyby se Netflix rozhodl kromě DD zrušit i Punishera. Byla by to škoda, protože potenciál se doposud za žádných okolností ještě nevyčerpal. 2. série si odnáší 88 % ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria 75%. Trošku sklamanie pre mňa. Čakal som viac ako len kopu kecov a milión priestoru pre psychopatického Princa Barnesa Kaspiana, ktorý je nie len nevýrazný ale aj otravný. Navyše si to s Frankiem ani nerozdá na férovku a na to som čakal celý čas. Celkovo čo sa týka druhej série ma moc postavy nebavili (Amy, John, Krista), aj akcii sa mi zdalo, že ich je pomenej, ale keď už na ňu dôjde aspoň to stojí za to. ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hroznu sračku z toho spravili. Hlúpe, sentimentálne, nudné, pomalé, zbytočne ukecané a plné klišé. Bitky neuveriteľné, ach. Jedine čo ma bavilo bol hlavný záporák (nie ten trápko z jednotky a jeho psychologička - i keď celkom pekná). Prvé tri diely ako tak, ale potom to už tvorcovia dali na dáku zvláštnú nôtu. Toto nebol punisher, ale dáka ufňukaná bábika. Sklamanie veľké, po kvalitnej 1. sérii, toto bol hrozný prepadák. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Postava Turka Barretta (Rob Morgan) je jedinou, která se objevila úplně ve všech dosavadních sériích Marvel seriálů na Netflixu. (NiWi)
  • Poslední den natáčení soubojové scény v baru Jon Bernthal hodil omylem na pravou nohu kaskadérského koordinátora stoličku, který následně musel do nemocnice. Při interview Jon Bernthal se smíchem řekl: „Měl jsem někoho s kým jet do nemocnice. (DarweyD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno