Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Recenze (205)

remy 

všechny recenze uživatele

Domnhall Gleeson a la terč králičí bandy, která se hodně nechala inspirovat Kevinem, který dokázal zmizení rodiny McAllisterů. Mě to prostě bavilo od začátku do konce a když šlo Péťovi o život, paradoxně jsem se bál. Mohl by totiž skončit na česneku a sranda by byla tu tam .. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Při sledování Králíčka Petra jsem si nemohl nevzpomenout na velmi podobně působivého medvídka Paddingtona. Oba dva filmy ovšem nemají společné pouze to, že ústředními hrdiny jsou roztomilá zvířátka, působící neplechu v lidském světě, ale i to, že se jedná o skutečně velice zábavnou podívanou pro celou rodinu. A tak tu máme opravdu veselou záležitost, se sice prostinkým, ovšem v žádném případě nudícím příběhem, plným fungujících komických situací, které i přes svou infantilnost ovšem nevyznívají ani trochu trapně, či dospělému oku nedůstojně, naopak, dokážou pobavit napříč generacemi, dále tu máme i sympatické obsazení lidských postav, kde kraluje především výborný Domhnall Gleeson, nad zpracováním všech zvířátek se pak jen tají dech, oslovila mě i taková celkově úžasně uvolněná, až nakažlivě miloučká atmosféra filmu, má to navíc slušný spád, takže já zde zkrátka nemám tomuto snímku příliš vážně co vytknout, bavil jsem se já, bavili se děti, prostě mohu jen a jen doporučit. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na moje prekvapenie fakt milé a technicky vynikajúce. Počkal som s tým, kým dcérka nebude úplný krpec, teraz ako prváčka si to užila viac, ako by to bolo v čase premiéry. Napučila sa v niektorých prípadoch až až, už sa tešíme na pokračovanie a možno dám šancu aj Paddingtonovi. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Generál Haxna se od vedení armády dal na vedení hračkárny, ale když byl donucen odejít, kvůli bláznivému záchvatu, tak se rozhodne jet podívat na venkov na domek, který zdědil s tím, že ho prodá a koupí si vlastní hračkárnu. Domeček je bohužel nyní obydlen zvířátky a hlavně partou králíčků, který se nechtějí domu vzdát. A tak začíná bitva mezi nimi. Naštěstí vedle bydlí krásná Rose Byrne, která má ráda králíčky a pomalu se dají dohromadi i s Thomasem. Petr je ale velká žárlivka a rozhodne se Thomase nadobro zbavit. Knižní předlohu neznám, ale film mi přišel docela agresivní na dětskou pohádku. Zvířátka jsou pěkná, obzvlášť králíčci. Děj je takový průměr, ale pár momentů pobaví. Je to koukatelné a nijak zvlášť to neurazí. 60% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Výborní rozpohybovaní králíci, spousta vymazlených pastí (scéna s házením výbušnin je fakt jak z válečných filmů), a ikdyž to dějově na např oba Paddingtony ztrácí, tak v té zábavnosti se jim bez problému vyrovná. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

I na film pro děti přiblblé a prázdné. Místo roztomilých králíčků dostanete lacinou komerční komedii. 35 % ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Akční animák nabitý ničemnými zvířaty. Myslím, že děti, pro které je film určen, nemůžou chápat ty králíkovy slovní projevy, často ironické nebo hrané. Naše dítě si odneslo aspoň gesto omluvy a smíření. :) ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Pro me vtipne pojata klasika, s veselou muzikou (rapujici vlastovky/jiricky?), roztomilou animaci, jednoduchym pribehem a hlavne plna easy humoru a souboju kraliku s protivnym majitelem zahradky! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je jednou z nejvtipnějších komedií posledních let....Plná toho nejlepšího a často i nejsuššího ( až kamenného) humoru. Králíci a vůbec vše je skvěle animováno, dokonale natočeno a má to i přiměřenou stopáž, takže nuda nehrozí. Nabízí se srovnání s Paddingtonem (který má lepší příběh), tady zase jeden gag za druhým a suverénně nejlepší je Cameo Jirky Lábuse v české verzi v roli kohouta...(snad jen,že to není pro děti- jinak boží) kykyryký..97% ()

cmenda 

všechny recenze uživatele

Dost ujetá pohádka u dětí to asi boduje u dospělých už asi tolik ne po výtvarné stránce tomu však není co vytknout . ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Dávám čtyři a nestydím se za to :-). Králíček Petr je roztomilej ušatej pohoďák, se kterým je radost strávit hodinu a půl v kinosále. Samozřejmě, že to není ničím nový, ničím převratný, jede to v šabloně nezávadné rodinné podívané, s tím, že i všechno to pomrkávání a meta fórky už člověk bere tak nějak samozřejmě. Ale tady to prostě všechno pěkně šlape, občas to hodí povedenej fór a je to prostě parádní podívaná pro celou rodinu, při které jsem se chvílema smál nahlas. Super. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

roztomilá zvířátka a skvělý casting na dobrý film nestačí. tam kde paddington uspěl a podal dojemný a poutavý příběh tam petr hodil vybuchující stromy a dvě postavy které mají mezi sebou chemii asi jako sandály a ponožky. i když králíček na konec přinese jisté poselství, že je třeba se problémům postavit čelem etc. nemá ten potřebný dopad, obzvlášť když postava petra nemá problém s vražděním lidí. což něco co je ve snímku skryté, je to něco, co je zde naplno řečené. will gluck a rob lieber naprosto nepochopily jak se dělá dobrý dětský film, jak se píše dobrá rošťácká postava nebo humor. nenechte se zmást zdejším červeným hodnocením. je to sračka, sračka v modrém kabátku a bez kalhot. ()

Reklama

Reklama