Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když zemře další klíčová postava případu, Kari se vrací k podezřelé tragédii v rodinné historii. Janina vyslýchá Jarkka a natáčí to. (Netflix)

Recenze (3)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Takže jsou vinní všichni?“ „Dokud se neprokáže opak.“ Janina a scéna so zrazeným psom rozbieha sériu podivných psychologicky pôsobiacich pokusov, ktoré skúša na svojom novom priateľovi. V skutočnosti ale Janina vzbudzuje dojem, že sa treba o jej psychické zdravie báť. Čudná póza, do ktorej ju dostali autori príbehu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát mě Finové se svými časohrátkami nezaskočili, byl jsem na ně plně připraven, takže jsem v ději netápal, jak se mi to stalo na začátku páté epizody, problém jsem měl ale s něčím jiným. Celý příběh se mi zdál být tuze rozmělněný, vyšetřování se rozbíhalo do přílišného množství odboček a chvílemi jsem měl pocit, že už je mi vcelku jedno kdo, co a komu způsobil. Do toho nám v rodině Sorjonenových dorostl opravdový magor a já jsem byl nakonec rád za závěrečné titulky. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám bez mučení, že tu část s nehodou jsem nepochopila. Ale celkově se mi ty tři díly s tímto případem líbily. A! Kdo chápe psycho Janinu, nechť mi pošle psychoposudek do zpráv. Protože... WTF?! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama