Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (393)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sorkinův kulometný scénář nám na talíř tentokrát naservíroval on sám a je třeba říci, že právě škola pana Finchera měla na jeho styl největší vliv. Ladně skáčeme v čase, kadence informací je učebnicová a příběh neobětuje inteligenci emocionální rovině. Herci si vychutnávají každou repliku a Pembertonova hudba je znovu vynikající. Holky mají konečně pořádný vzor. Skvělé. Tabulka v Excelu. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Už dlho sa áčková herečka (ešte je kategória super A, ktorú reprezentuje napríklad Charlize Theron) tak nevyprsovala. A už dlho žiadny pokrový film nevyzeral tak nádejne. Velká hra sa dá rozdeliť na tri zložky. Jessica Chastain a Idris Elba za 3*. Jessica Chastain a pokr za 4*. Jessica Chastain a křoví/vata za 2*. Z filmu vyhodiť 40 minút a dostali by ste uveriteľný, ale pritom atraktívny vhľad za pokrovú oponu. Takto Jessica dvojčata vetrala len s 50% úspešnosťou. Osobne by som Velkú hru prirovnal k Sázka na nejistotu. Veľa informácií, veľa dialógov, ale pritom nenuda s dobrým obsadením. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vlčice z Wall Street. Trochu méně divočejší, umírněnější, protkané ženským šarmem, glancem a krásou na celé čáře. Chastain zde reprezentuje postavu, kterou umí a ve které ji její fandové chtějí vidět pokud možno co nejčastěji. Sebevědomou a ambiciózní kariéristku, která má ale zrovna v tomhle příběhu zdravé rácio a ve finále hraje fér a stojí nohama na zemi. Soudní procedurálka se spoustou flashbacků nabízí několik rovin. Tu v živém čase, kdy probíhají výslechy, společenskou sondu mezi miliardáře a jejich záliby, jedno vcelku mrazivé násilí a samozřejmě emocionální rovinu. K velkému překvapení zde není žádná milostná vsuvka, což vzhledem ke 140ti minutovému rozboru jedné postavy může kde kdo postrádat, ale nijak to zážitek nesnižuje. V podstatě by se dalo říct, že všechny ty propriety ze života, které máme na těhle filmech ze všední reality rádi, tu jsou. Někdy trochu zjednodušené a bagatelizované, ale plní i tak obstojně položky na seznamu atributů, které se očekávají od velkého bijáku. Kevin Costner se zřemě definitivně rozhodl, že bude na stará kolena hrát už jenom totální charizmatické borce s životním nadhledem. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Film Molly's Game mi svým stylem podávání informací přišel jak jakási variace na snímek "The Wolf of Wall Street", kde Leonardo DiCaprio, stejně jako Jessica Chastain zde, předvádí neuvěřitelné finanční machinace, což je doprovázeno jejich "voice-overem" v pozadí. Snímek samotný pak zaujme svým skvělým spádem, které i navzdory enormní záplavě informací nemá problém udržet zavedené tempo. Velkou zásluhu na tomto všem má propracovaný scénář společně s hereckým výkonem Jessicy Chastain, která v tomto snímku exceluje. Jediným negativem tohoto povedeného filmu je tedy jeho dlouhá stopáž, která si "vysloužila" několik umučených pohledů na hodinky. Ale až na tento detail se jedná o svižný snímek, ve kterém se peníze, poker a krásné ženy jen "míhají". Skvělá práce! „Because it's my name... and I'll never have another.“ ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Molly a jej hra mohla byť úprimne o čosi kratšia, no napriek pomerne dlhej stopáži som si príbeh pokerovej princeznej celkom užíval. Jessica Chaistian je super, Idris Elba detto a záverečná scéna s Costnerom ma na prekvapenia dojala. Námet filmu nie je síce extra originálny, ale za to natočený pomerne svižnou a zábavnou formou. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Jessica Chastain (Molly Bloom) a Idris Elba (Charlie Jaffey) mali na natočenie spoločných scén kvôli nabitým rozvrhom len 10 dní. Stihli to už za 6 dní. (Astonko)
  • Postava Charlieho Jaffeyho (Idris Elba) je fiktívna. Charakter postavy je zložený z viacerých právnikov, ktorých si Molly (Jessica Chastain) na svoju obhajobu najala. (De Large)
  • Vo filme vidíme Mollynho advokáta, ako počas prípravy obhajoby číta výtlačok knihy "Mollyna hra". V skutočnosti však bola kniha publikovaná až po skončení procesu. (Fabrinka)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama