Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (393)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbílo. A to tak, že moc. Asi v tom hraje roli, že poker docela hraju, takže chápu, jaký to je, když člověk omylem složí full house, nebo když naopak přiteče full house na riveru chlápkovi, co původně blafoval na dvojici sedmiček. Anyway, strašně se mi líbilo, jak je pohled na Molly nejednoznačný a její reálná (ve filmu reálná, ne reálně reálná) role se ukazuje až postupně během filmu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pojednáva o ženskej, ktorá na svoj nelegálny biznis nalákala hviezdy ako DiCaprio, či Maguire, avšak tí, ktorí sa tešia na nejaké super pokerové partičky, budú sklamaní. Je tu toho pramálo. Preto, hoci ma Molly a jej hra celkom zaujala a dej sa nevliekol, nemôžem hodnotiť vyššie. Chýbala tu tá typicky hráčska akcia. Jessica Chastain ma ale posledné roky veľmi pekne prekvapuje, nielenže vyzerá resp. ju zamaskujú stále lepšie, ale vyberá si aj dobré roly, ktoré jej sedia. Film veľmi potiahla. A nesklamal dokonca ani Kostner. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sorkinův kulometný scénář nám na talíř tentokrát naservíroval on sám a je třeba říci, že právě škola pana Finchera měla na jeho styl největší vliv. Ladně skáčeme v čase, kadence informací je učebnicová a příběh neobětuje inteligenci emocionální rovině. Herci si vychutnávají každou repliku a Pembertonova hudba je znovu vynikající. Holky mají konečně pořádný vzor. Skvělé. Tabulka v Excelu. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Molly a jej hra mohla byť úprimne o čosi kratšia, no napriek pomerne dlhej stopáži som si príbeh pokerovej princeznej celkom užíval. Jessica Chaistian je super, Idris Elba detto a záverečná scéna s Costnerom ma na prekvapenia dojala. Námet filmu nie je síce extra originálny, ale za to natočený pomerne svižnou a zábavnou formou. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keby som si mal vybrať medzi "Olympijským farárom, alebo Sedmou", vyberiem si "Žolíka". Karty nehrám, nie je to nič pre mňa, a tak nemôžem inak, ako dať kamarátovi z mokrej štvrte, "misterz-ovi" za pravdu. Skutočne je to tak! Málo záživné .. Ale tak, moja chyba. Nemal som sa púšťať do niečoho, do čoho mi "nič". ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Podľa slov Molly Bloom je najvyššia čiastka peňazí, akú kedy videla prehrať za jednu noc, 100 miliónov dolárov. Tiež tvrdí, že dlh bol splatený už na druhý deň. (Astonko)
  • Postava Charlieho Jaffeyho (Idris Elba) je fiktívna. Charakter postavy je zložený z viacerých právnikov, ktorých si Molly (Jessica Chastain) na svoju obhajobu najala. (De Large)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama