Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 1

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

dom156 

všechny recenze uživatele

Ukázkový případ, kdy u povedené a výdělečné jedničky, došli tvůrci k přesvědčení, že se bude úspěch opakovat i druhého pokračování. Bohužel celý projekt vede banda diletantů, kteří nejsou schopni stvořit nic kloudného. Celý průběh je jeden velký průšvih bez nápadu a snahy. Je i škoda ztrácet čas psát koment k takové ptákovině. Nedoporučuji. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hviezdička naviac za skvelý Slappyho smiech plus halloweenskú atmosféru. Výnimočne hodnotím film, ktorý som nevidel úplne celý, ale natrafil som naň pri prepínaní kanálov a predpokladám, že v úvodných 10 minútach som toho až tak veľa nezmeškal. Na hororovú komédiu, určenú predovšetkým mladšej generácii, to bolo celkom dobré a predovšetkým mladý herci sa snažili. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Druhý díl husí kůže vůbec není špatný. Mám to podobně jako s prvním dílem. Absolutně nic jsem od toho nečekal a dostal jsem zábavnou blbost na kterou se dobře koukalo a asi tak od 25 minuty se furt něco dělo a 80 minut je najednou fuč. Jack Black si tu dal jen malý štěk oproti prvnímu dílu ale dobře to za něj vzala Madison Iseman, kterou můžete znát z minulého roku z Jumanji. Pohodový film se zabijáckými gumovými medvídky a hromadou klasických hororových postav. 55% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková bezduchá kravinka pro děti, která má celkové efekty docela nadprůměrné, jenže její problém je, že nemá cílenou věkovou skupinu. Pro malé děcka to až tak není a ty větší nebo dospělé publikum to bavit nebude. Příběh jako z každé druhé takové pohádky, Jack Black posledních 5minut úplně zbytečná role. Na nějaké fakt hodně velké vypnutí okej, ale jinak bych to raději ani nezkoušel zapnout. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skoro jak jsem čekal. Hodně slabý, nezáživný a nezábavný odvar jedničky. Nic, co by zaujalo nebo pobavilo. Teda až na gumové medvídky. Trvá hrozně dlouho, až se to rozjede. Zajímavé je na filmu jen to, že vyvolá přemýšlivou otázku (a dopřeje vám čas a prostor nad ní dumat) - opravdu lze strašidlo oblbnout tím, že se vydáváte za strašidlo? 1,5* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Během scény v 18. minutě, kdy dva kluci jsou pronásledováni partou tří výrostků na kolech, je k zemi srazí zahradní hadice. V dalším záběru (zepředu) sice výrostci dopadají na zem, nicméně jejich kola záhadně zmizí. (dom156)
  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)

Reklama

Reklama