Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Perla je nejvyšší a zároveň nejlépe zabezpečená budova na světě. Přesto její majitelé najmou velezkušeného bezpečnostního experta Willa Sawyera (Dwayne Johnson), aby to oficiálně potvrdil. Jenže pak začne v budově hořet a o technickou závadu se rozhodně nejedná. Will, coby bývalý šéf týmu FBI, který se specializoval na záchranu rukojmích, zažil už leccos, ale tohle je přece jen silná káva. Požár se rychle šíří a Will zjistí, že právě on je podle policie odpovědný za jeho založení. I když se zrovna pohybuje mimo budovu, bude muset rychle dovnitř, protože v jednom z nejvyšších pater je uvězněna jeho žena (Neve Campbell) se dvěma dětmi. A to stále ještě není všechno, v mrakodrapu se pohybuje ozbrojený gang, se kterým se bude muset Will taky vypořádat, pokud chce své blízké zachránit. Ještě jsme zapomněli zmínit, že po vážném zranění z minulosti má jednu nohu umělou a že jediná cesta do domu v plamenech vede přes vedle stojící jeřáb, z jehož ramene ve výšce několika desítek metrů bude muset přeskočit. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (489)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tuna naprosto debilních scén v krávovině, která mi z nějakýho důvodu připomínala zhovadilosti typu Sharknado, akorát s milionkrát větším budgetem. Takže ano, tomu, jak je to hloupý a narvaný suchopárnejma hláškama, sem se smál fakt často, a ano, beru to jako plus. Nemyslím si, že ten film chtěl oslnit svým nadhledem a chytrým scénářem, a dokážu to ocenit. [Netflix] ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

The Rock zachraňuje svou rodinu v hořícím největším mrakodrapu a v cestě mu stojí i skupina teroristů. Ten film je mnohem více Skleněné peklo než Die Hard,což mne trošku zamrzelo, ale katastrofických filmů není nikdy dost, tak budiž. Je to sice hloupoučké, ale taková scéna skok z jeřábu patří k té nejlepší, co film nabídne i za cenu, že je velmi přepálená, ale je to film, tak proč ne. Drží si to tempo, o napětí není nouze, dojde i na pár soubojů, Rock má stále neskutečné charisma a vizuálně je to v pořádku. Jako letní blockbuster to kritéria splňuje a já se bavil. 70% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľkou výhodou tohto snímku je jedine to, že na The Rocka sa vždy dobre pozerá, ešte stále mu to šľape. Ale už je vidno, že mu trocha dochádza dych, starne chudáčik. Dejová linka na akčné krimi celkom dobrá, aj keď by možno prospela trochu menej klišoidná zápletka. Akcia spolu s napínavými scénkami boli vizuálne super, len som mal z toho dojem, akoby sa všetko nezaujato mihalo ako z rýchlika - bum bác zrazu koniec filmu, na ktorý si človek za dva dni už ani nespomenie. Až príliš konzumné, čisto len pre tú chvíľu pozerania. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tohle nejde brát vážně natož srovnávat se Skleněným peklem z roku 1974. Jako vždy nejdříve vidíme hrdinovu policejní minulost, současnou rodinnou idylu , vydírání pomocí dětí a budoucí zrádce. Dekorace mrakodrapu jsou zajímavě provedeny a děj má slušný spád. Ale ty herecké výkony prakticky všech! Finále je moc nastavované. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

A je to tu... Přesně jak jsem psal u filmu: https://www.csfd.cz/film/474365-rampage-nicitele/komentare/ o nějakých 6 týdnů dříve tenhle snímek překročil hranici tolerance dospělého diváka, kór když se snaží (napodobovat/kopírovat/vzdát hold) takovým peckám jako jsou Skleněné peklo, Smrtonosná past I.a další. Přitom je to pouze napomádovaná na efekt hrajicí si předvídatelná TUPOST. Pod poslední dvě věty komentáře k tomuto filmu uživatele Verbal se s chutí podepíšu. Za mě 30% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (7)

  • Když si Will Sawyer (Dwayne Johnson) vytahuje kus železa z levého ramene, má na sobě košili (vytahuje jej přes ni), v dalším střihu ji však má napůl sundanou. (pemap)
  • Natáčelo se od 14. srpna do 17. listopadu 2017 v Hong Kongu a Kanadě. (Varan)
  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Walls“ od Jamie N. Commonse. (Duoscop)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

Reklama

Reklama