Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (159)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jediný pravý pro Resee Whiterspoon jsem já, K těmhle romantickým komediím, kdy část je víc komedie a část víc romantika je težký cokoli psát. Jsou to takový příjemný "spotřebujte a zapomente" není v rámci daného tematu moc co vyčíst, ale ježíška tenhle fim nenahrádí...i když ta Resee ta by nahradila i armádu ježíšků. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Reese, Reese. Mám tě rád, ale tady ses s těmi mladými a nadějnými spouštět moc nemusela. Neprospělo ti to a akorát ti to do tvého hereckého portfólia přitáhlo naprosto průměrnou podívanou, u které je dobré maximálně tak usnout a v pozadí poslouchat tichý šepot padajících kapek na do nedávna do červena rozpálenou asfaltovou silnici. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $27,020,284Tržby Celosvetovo $37,225,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Neškodný rodinný film s ktorého trčí troška šablóna ale je v medziach stráviteľný. Reese už mierne stráca iskru ale v danej úlohe ešte ušla. /60%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“VŠECHNO MÁ SVŮJ DŮVOD. I TO, ŽE BYDLÍME U TEBE…“ /// Divný lidi (i ty Reese – v podstatě hraješ zase jen jakousi manželku). Divnej příběh (páč tam jsou ty divný lidi). 40tiletá bába (no dobře máma) a koloušek – takže ten týpek je taky divnej….ale možná je to pro holky. Nebo milfky. Idylický soužití třech mlaďasů u mámy se dvěma parchantama v L.A. Takže kolem máme svět filmu, jakoby celebrity… není to romantický, ani vtipný. Není to rodinný… možná nadržený… Ze života, kterej se mě netýká. Navíc z toho čumí takovej skrytej vopruz. Blee.. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak do baráku dostat 3 mlaďase. 2.) Nevím, jak dostat 3 mlaďase z baráku. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je to možná k podnět k posezení u psychologa, ale mé pubertální já značně ovlivňovaly filmy Reese Witherspoon a dodnes se rád na nějaký její film kouknu. Naštěstí vedle Home Again točí i kvalitnější kousky typu Big Little Lies, za které se nemusím stydět, že na ně koukám. Nicméně tedy abych nějak zakryl své zženštilé já, tak vám tento film, pokud nejste žena a nejlépe vyzrálá, nedoporučuji. Je to taková přiblblá komedie, která z většiny lidí vyvane ihned po výlezu z kina, ovšem já se prostě bavil nad tím, jaký absurdní námět se vlastně podařilo vytvořit. Reese je tady v podstatě dcerou zesnulého George Lucase (ať mi nikdo netvrdí, že tahle alegorie není úplně očividná) a postupně se na ní nabalí tři sympatičtí týpci, kteří buď chtějí spát přímo s ní nebo s odkazem jejího otce pod polštářem. No a je to prostě prča na uvolnění, která ve svém subžánru nenechází moc kvalitní obdoby. Minimálně poslední dobou. PS : Jon Rudnitsky nechť je mým BFF. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch vysloveně slabých romkom. Námět hezký, ale realizace plná hloupých klipů o ničem. Jediná pořádná osobnost je tu Reese Witherspoon, Michael Sheen by mohl filmu výrazně pomoci, pokud by dostal více prostoru, bohužel ostatní fungují jen jako amatéři. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je čerstvě po rozchodu s otcem svých dvou dcer, a tak ji při oslavě čtyřicátin nenapadne nic lepšího, než si do luxusního domu nastěhovat tři mladé nadějné filmaře. Důvod? Už snad ani sám nevím. Ať se to někomu líbí nebo ne, Nancy Meyers je v žánru romantické komedie pojem. Jen její dcerka, pro kterou je tahle látka režijní a scenáristický debut, asi nedávala moc pozor, jak její matka pracuje s herci, jak pointuje jednotlivé situace, jak dává dialogu vtip i šmrnc, jak osobitě režíruje a jak přesně ví, kdy udeřit hřebíčkem na hlavičku. Hallie Meyers-Shyer hraje tak moc na jistotu, až to skoro otravuje. Neumí překvapit, neumí dojmout. Ve výsledku tak její dítko obsahuje až příliš málo romantiky a skoro žádný humor. Oscarová Reese Witherspoon je výrazná a nad ostatními vyčnívá, trio mlaďochů jí tím pádem nestačí, hoši mají velmi mdlé charisma, nějaké to tokání a konflikty nijak nestrhne. No, být nedělní deštivé odpoledne.. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No nevím. Já se načapal, jak usínám. Naprosto nudná komedie. Amíci se mají ještě dost co učit. Představoval jsem si úplně něco jinačího. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ráno jsem si šel koupit boty a tvrdili mi, že jsou to čtyřicet trojky, i když jinak nosím čtyřicet dvojky, v poledne jsem šel do krámu pro máslo a řekli si o šedesát korun, i když jsem čekal tak půlku, no a odpoledne jsem šel do kina a tam se mi pro změnu snažili nakukat, že Whiterspoonový je čtyřicet, i když vypadala líp než dvacítka na pokladně. Já teda nevím, z jaké planety za námi Reese přiletěla, ale když už mám od včerejška v číslech profesionální hokej, mohl bych se taky vzepřít chlapskému čtyřbloku z filmu a myslet si, že ten pravý jsem tady jedině já. Tahle komedie asi fakt vznikat vyloženě nemusela, ale to spousta z nás tady a stejně nám nevadí, že tu jsme. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia ozvláštnená o opačný vekový rozdiel, kedy ONA je o skoro 20 rokov staršia ako ON. Bol by z toho lepší sitcom ako film, lebo premisa (traja mladíci sa po párty nasťahujú do domu hollywoodskej paničky) je ako z TV seriálu. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Trochu předvídatelná romantická komedie, která vás ničím nepřekvapí. Avšak obsazení bylo milé, příběh rychle odsýpal. Ničím to nevyčnívá, takže je možné, že si za pár týdnů vůbec nevzpomenu, o čem to bylo. Ale mě to sedlo a líbilo se mi to. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne zbytočný snímok, úplne o ničom. Niečo sa tu síce herci snažili riešiť, pričom sa väčšinou všetko točilo okolo filmu, čo bolo sympatické, ale celkovo to nebola ani komédia, ani dráma a ani romantika. Všetko mi tu prišlo také nemastné-neslané, pričom od práce sa tu nepretrhli ani dve najväčšie hviezdy snímku - M. Sheen (viac mu to seklo v Tvajlajte) a R. Witherspoon. Ale na ňu sa aspoň dobre pozeralo. Proste nuda. Slabší podpriemer. 35/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film, v němž byste blonďatou hlavu Reese Witherspoon nehledali. Sakra, vždyť si může vybírat a kývne na špatně zrežírovaný a napsaný film. Co ji mohlo zaujmout na příběhu, ve kterém se jí do chalupy nasáčkují tři maníci na cestě za uměleckými sny, je záhadou. Ti maníci jsou mladí začínající filmaři, z nichž jeden po ní jede, ona tak trochu po něm taky, uvědomujíc si věkový rozdíl, náhle se zjeví její manžel, s nímž nežije, ale nejsou rozvedeni. Pak je všechno jinak. Amant vyklidí pole, Reese se rozhodne nedráždit manželův pyj bosou nohou, dvě její dcerky mají tátu zpátky a píčovina je na světě. Scénář hrozný, tři maníci k ničemu, slabě inscenované, víc na jistotu to už zrežírovat snad ani nešlo. Nebýt účasti Witherspoon, film by zapadl do skladby podprůměrných tv filmů, z nichž si za pár hodin nevybavíte vůbec nic. Příběh moc komediálních momentů neskýtá. S romantikou to také není až tak akutní. Ta probleskuje jen v malé míře. Postavy působí nesourodě. Tři mladí filmaři by klidně mohli mít svůj film, stejně tak i Reese, její manžel a jejich vzájemné odcizení, to by vydalo také na samostatný film. Produkčně film zaštítila ostřílená Nancy Meyers. Patrně i ona nečetla pojednání příběhu. Úplně iritující bylo, jak nezkušená režisérka Hallie Meyers-Shyer dojila křečovitě gagy, které nebyly na skladě, scénář si napsala osobně, a lákala romantiku schovanou ve křoví, aby vylezla ven. Reese bylo zřejmě neskonale trapně, neb se nijak nesnažila tu bídu pozvednout. Zvláště žalostné byly úseky filmu, v nichž zmizela ze scény. Považte, byl to kinofilm, proporce má jak druhořadý televizní film. Jen pro skalní příznivce Reese. 4/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nevydarená komédia / dráma, kde som sa teda skoro vôbec nezasmial a film ma viac iritoval než bavil. Myslím si, že ani jeden z týchto hercov sa nestratí a dostane sa do niečoho nového, no nemyslím si, že tento film nejako závratne ovplyvní ich kariéru, ani že by sa k nemu nejako výrazne priznávali. Witherspoon má na viac a mrzí ma, že som ju nevidel vo vynikajúcom filme od "The Good Lie". Lebo má jednoznačne na lepšie filmy, než sa jej dostávajú po ruku. Minulý rok to bolo "Hot Pursuit" a tento rok je to "Home Again." Nie je to veľmi dobre napísané a plus je tu ten soundtrack, ktorý nezmĺkne skoro ani na chvíľku. A tichých momentov vo filme, kde by som si mohol lepšie vychutnať atmosféru je tu žalostne málo. Je to nudné, otravné, veľmi predvídateľné a nemá to ani dostatočnú charizmu na to, aby sa film u mňa pretlačil. Neodporúčam vidieť. Podľa mňa je tento film strata času. Alebo som len nebol správna divácka základňa. Každopádne, to som si z tohto filmu odniesol ja. Hodnotenie: D+ ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Pekný vizuál a sympatickí - slušne hrajúci - herci nezachránia to, že ten film bol vlastne o ničom. ()

Reklama

Reklama