Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (107)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to prišlo príliš silené a hlavne príbehovo slabšie ako jednotky, ale Angry Birds nemôžem dať 2 a menej hviezdičiek, lebo som sa proste opäť pobavil a celkový dojem jednoducho nie je dvoj a menejhviezdičkový. Myslel som si, že príbeh troch maličkých súrodencov, ktorí stratili svoje nevyliahnuté sestry, je úplne zbytočný, v závere však hrali najdôležitejšiu úlohu a čo si budem klamať: na ich pátraní po stratených vajciach som sa bavil, hoci s mierne priblblým úsmevom. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mě přijde daleko lepší než první. Jak zápletka tak i děj humorově je tam tak jeden dobrý vtip z dvaceti, ale to nevadí jelikož ani jednička nebyl vtipná. Postava Silver a těch malých ptáků je zajímavá a vtipná a baví naopak z Chucka udělaly buzeranta a nudí soundtrack se povedl úplně. 60 procent pokud to vydělá klidně bych bral i další díly. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl za veľmi zvláštnych okolností a tak som si povedal, že si z toho urobím tradíciu a tieto nasraté vtáky budem kukať v kine. Dvojka opäť prináša zaujímavý príbeh, posolstvo a jednu skvelú scénu, takže od jednotky sa nejak extra nelíši. Divák sa aj zasmeje, aj zamyslí, hlavne sa nenudí, má to spád a rozumnú minutáž. 2 z 5 ()

Blackhand47 odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl Nasraných ptáků patří k těm špatným filmům, k nimž nelze cítit negativní emoce. Celou dobu se totiž jen mlátíte do čela, jak je to blbé a nakonec vás film překvapí ještě větší blbostí. Dílo budu tentokrát hodnotit velmi zvláštním způsobem a jednotlivé minusové body tak krásně osvětlím. Každé zvíře, které není pták nebo prase jsou body dolů, tedy -25, čímž se snažím zachovat ducha herní předlohy. Nadměrné užívání slavných písníček bez většího smyslu -5, hipster prase a další nové a zbytečné postavy -40 a extrémně stupidní zápletka s trapným koncem pak vezme dalších 20. Tím se dostáváme na krásné číslo jako je počet prstů na rukách normálního lidského jedince a já jen doufám, že podobně blbých animáků bude brzy konec a studia si uvědomí, že děcka nejsou jenom vypatlaní dementi. 10% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Oáza metahumoru, nezadržitelná smršť popkulturních narážek, maniakálně šílená pecka a nehorázně nekorektní animák pro otrlé. Tam kde jednička excelovala tak tam dvojka vyniká neméně zdařile, fakt smekám. V mnoha ohledech to totiž sklouzává k sebeparodii a právě v těchto momentech Angry Birds 2 naprosto překonávají všechny myslitelné mantinely animovaného filmu.... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Leonard (hlavní vepř) přijde za Rudohněvem sestavit tým, je venku tma, ovšem v další scéně, kdy navšítí Bombase a Žluťase, se děj odehrává ve dne. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy Orel Vazoun mluví o tom, jak randil se Zetou v devadesátkách, upadne Zetě na zem kazeta VHS s názvem „Twin Beaks“, odkazující na úspěšný seriál Městečko Twin Peaks (od r. 1990). (PAULOO)
  • V scéne, kde Striebrenka hovori Rudohnevovi, keď sa pokúšajú dostať do superzbrane, že lano je moc krátke, tak to nie je pravda. V nasledujúcej scénke sa spustí na lane až dole a ešte vydá dĺžka lana aj pre Rudohneva. (Budisovie)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama