Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Opět tu máme poptávkou nalajnovanou nabídku, takže si za poker face u podobně nicotných sraček můžeme sami! Špindl nepostrádá nic z trademarků - skupina obskurně vyprázdněných charakterových šablon tajtrlíkuje v náhodné "atraktivní" (uvozovky, bo z atraktivity se tu do filmu nepřečerpalo nic) destinaci a my se střídavě máme smát a dojímat nad jejich hořkosladkými osudy. Na konci se všichni shodou naprostých náhod dostanou k instantnímu happyendu a následuje nezbytná titulková odrhovačka. Nádhera. Hotový úkaz, jak banální a bezobsažné antikomedie se stále dokáží dostávat do širokého diváckého povědomí. Vyvolávač zvracení z druhé ruky, podávat zejména na horách. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Česká oddychovka, ktorá nemá absolútne čo ponúknuť. nenachádza sa tu hodnotný príbeh, humor je bode mrazu a herecké obsadenie je dosť nesympatické na to aby som to ledva dopozeral do konca. Polívkova dcéra sa na neho tak podobá až je to neuveriteľné. Akurát keď má žena alkoholické vystupovanie nie je to zas taká sranda ako v prípade jejho tatka. Film nič človeku nedá a nechápem základ vzniku jeho existencie o to viac ma v dnešných dňoch prekvapilo zistenie že je dostupné pokračovanie. 31% ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Předně mi vůbec, ale vůbec neseděla Anita, jako jejich třetí sestra. Postavy se chovaly hodně nelogicky a například jejich značkové oblečení neodpovídalo jejich sociální vrstvě, kterou se tak silně snažili ukázat. A senioři byli úplně katastrofální, pro ty dva herce, kteří za sebou mají pár kvalitních rolí je to doslova ostuda. Ale námět (jakoby noví Účastníci zájezdu, ale možná by to jako alá Snowborďáci 2 dopadlo líp) a občasný vtip, mě donutilo to dokoukat do konce a hlavně tam vyzdvihnu, to co u jiných rádoby českých komedií nesnáším - ona tu není žádná nevěra v hlavní roli, on tam nikdo neumře, ono tam není žádné smutné dítě. No klobouk dolů a za to 3 hvězdy, tečka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Účastnice zájezdu v neatraktivním prostředí Špindlu. Styčným bodem je o dekádu zestárlá Anna Polívková, která vyměnila moře za ubytovnu, která pamatuje Sněženky a machry. A vzhledem k tělesným kvalitám účastnic je škoda, že jsme u toho moře a bikin nezůstali. Prostředí mně tedy absolutně neimponovalo. Převážně milostné eskapády tří sester, mající mírně feministický nádech, zdůrazněný vnitřními monology nejstarší z nich, byly dost plytce napsané. A zamrzí, že jim scházela vtipnost, tu nahradila dost častá trapnost. Scénář byl poměrně zoufalý. Vtip občas přišel z mužské strany, u hudebníků Gránského, Koháka a Plouhara i tak zdaleka nebyl vyčerpán jejich komediální potenciál. Ale i tak jim to šlapalo. Ovšem úplná zoufalost byl párek důchodců (Navrátil a Sedláčková), který byl nemístně otravný, naštěstí jimi provozovaný sex se omezil jen na milostné hekání, tvůrci diváka ušetřili kopulačních pohybů ročníků 60+. Na explicitní erotice se divák nesveze. O intimní chvíle zavadí Bendová i Polívková, vše je ale dost cudné. Ústřední trojice sester je málo výrazná, Anita Krausová a Kateřina Klausová (nemůže za to příjmení) jsou alespoň neokoukané. Epizodní ráz (s absencí děje/dějovosti) nemá z čeho těžit. Otázka co na tom mělo být vtipného, se dere zpod sněhu. Hnusné prostředí si i tak může potřást ruce s Padesátkou i Účastníky zájezdu. Režie špatného režiséra Milana Cieslara zůstala na všedním průměru. 5/10 ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se na to asi vůbec nepodíval, ale jeli jsme s rodinkou na dovolenou do Chorvatska autobusem (už nikdy) a tam ten paskvil co si říká komedie pustili přímo na obrazovce přede mnou bohužel. Hrozná nudná debilita s obsazením vyhaslých rádoby hvězdiček českého showbyznysu...25% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)

Reklama

Reklama