Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (7)

Sammya

všechny recenze uživatele

Přiznám se, šla jsem do toho hlavně kvůli dvěma hlavním představitelům, které mám ráda, ani jsem netušila, že hlavním tématem je znásilnění. Nakonec se z toho vyklubal velmi slušný psychologický detektivní thriller, z kterýho občas mrazilo a přinutilo to člověka přemýšlet o tom, jak vnímá některé věci. Rozhodně doporučuju. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Dovedu si představit, jak Liar šponuje tu ústřední myšlenku do pěti epizod, a jak napnutej divák netuší, jestli je von hajzl nebo vona kráva. Hloupý ale je, že Liar nešponuje. Vyzradí to celý strašně brzo a po perfektní první epizodě je těch zbylejch pět jen na dojezd. Postavy navíc na zabití. Hlavně Joanne Froggatt. ()

Reklama

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Nevedela som do čoho idem, ale povedala som si, že niečo, kde hrá Ioan a Warren predsa nemôže byť zlé a našťastie som sa nemýlila. I keď teda Ioan to tentoraz vyfásol....ale to by som spoilerovala, takže nič. Ak rozmýšľate či sa na to dať, za seba vrelo odporúčam, 6 častí som zhltla za dva dni a veru bol to riadny nervák. Čo sa týka obsahu prezradím len toľko, že sa jedná o dramatický príbeh mladej učiteľky literatúry, ktorá obviní známeho kardiochirurga (Ioan Gruffrudd) zo znásilnenia. Ako to celé dopadne uvidíte, ak si to pozriete...u mňa veľmi silné 4*. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je špatně snad úplně všechno. Nic nefunguje, logika žádná, policejní práce nulová, nic není ani trochu uvěřitelné. Nejhorší snad na tom všem bylo obsazení Joanne Froggatt do hlavní role. Téhle hysterické psychopatce s ksichtem pokrouceným nenávistí, zlem a chorobným vztekem prostě nebylo možné fandit. Zkusím i 2. sérii,ale šance tomu moc nedávám. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Napínavý a hodně zajímavý thriller, který vám zamotá hlavu. Jeho ale velkou nevýhodou je předvídatelnost děje. Ze začátku serial hodně tlačí na to, abyste byli na straně Ioana a to mi přišlo až moc podezřelé. Neříkám, že to nebylo natočené dobře, právě naopak. Bylo to natočené skvěle, ale tvůrci až moc tlačili na pilu, chybělo mi tam to mysteriózno. Bylo jasné, že za tím vším je on, takže pak se divák cítí trapně, že věřil jemu a ne jí. Za to dávám hvězdičku dolů, misty to take bylo trošku utahanější, ale jinak velmi povedené. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama