Reklama

Reklama

Rozčarování

(seriál)
  • USA Disenchantment
Trailer 3
USA, (2018–2023), 22 h 59 min (Minutáž: 19–45 min)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (164)

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Zajímavá podívaná, která nijak neurazí, ale bohužel ani nikterak neohromí. Rozhodně nejde o žádnou must see záležitost typu Rick and Morty... Což je velká škoda, přijde mi, že potenciál na to zde je. Postavy mě baví, s humorem se celkem ztotožňuji a o zajímavé situace či nápady není nouze. Chce to zkrátka jen něco navíc, co by tomu dalo šmrnc. Třeba další série právě tuto ingredienci dodá. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele

Naozaj úžasne vymyslený fantasy svet, ktorý nám môže ešte veľa vecí ponúknuť. Seriál je vizuálne podmanivý, plný detailov a animácia je jednoducho božia. Po obsahovej stránke je to o niečo slabšie, dejovo vie seriál upútať, ale miestami sa dej ozaj vlečie a fázovanie býva často narušované, čo je žiaľ strašná škoda. Zatiaľ hodnotím seriál na krásnych 80%, ale to sa ešte môže stále časom zmeniť, seriál Disenchantment má rozhodne veľký potenciál do budúcna a ja sa už veľmi moc teším, čo nám všetko ešte odhalí a ukáže. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvelej futurame a simpsonovcov si tvorcovia priniesli niečo nové. fantasy kreslený seriál, ktorý má zložitý nazov. Hlavne postavy parádne aj keď ich je len 3 ale vedlajsie postavy sú tiež dosť užitočné. Niektore časti slabšie ale zbruba sa to pohybovalo v slušnej forme. 10 epizod zbehlo ako voda a my len musíme čakať rok na druhú sériu. 4* ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Mám rád fantasy, mám ho radši než SciFi. Tak proč mě to baví o tolik méně než Futurama? Po první epizodě nabyté kreativními vtipy, to jde strašně rychle dolů. Největší problém je, že to neví čím to chce být. Neustále to skáče mezi epizodností a uceleným příběhem. Ne, že by to nešlo takto dělat. Ale tady se jim to nedaří. Hlavní linka není natolik silná a epizodní lokace a nápady jsou nevyužity. Nemluvě o nesympatické hlavní hrdince Bean. Je to skoro, jakoby Bender byl hlavní postava. (Bender je super, ale potřebuje mít okolo sebe postavy, které jej krotí, jako hlavní hrdina by taky nefungoval). Přepálená délka epizod tomu nepomáhá. Takže ve výsledku tu máme promrhaný ponteciál, který po pár epizodách 2. série přestávám sledovat. 5-6/10, je to jedno. Nedoporučuji. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje začátky s Disenchantment (šílený slovo! nejsem schopná si ho zapamatovat, natož vyslovit) byly velmi rozpačité, protože jsem tam hledala něco, co tam není (nebo mi to prostě má být skryto). A jakmile jsem si to připustila, začala jsem se bavit. Není to žádná pecka, ale po pár dílech jsem se vážně začala těšit, až děti usnou a my si s manželem zase pustíme dva tři díly. Je to oddechové, čekala bych to víc vtipné, ale to je věc vkusu - tím nechci říct, že bych se nebavila a občas nevyprskla smíchy. Vychází mi tu v hodnocení tři hvězdičky, tak je tam nechám. I když přiznávám, že v těch začátcích jsem byla fakt přísná a dvouhvězdičkové hodnocení jen lítali. Možná bych to teď hodnotila kapku jinak. 3,5* ()

Galerie (163)

Zajímavosti (40)

  • Epizoda nese stejný název jako song od Boba DylanaSubterranean Homesick Blues“. (NiWi)
  • V čase 4:15 si můžeme povšimnout komiksu „Futurama“ s Leelou a Bendrem na obalu. Jedná se samozřejmě o narážku na seriál Futurama (od r. 1999). (KGBelik)

Reklama

Reklama