Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (12)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zatímco South park si bere na paškál aktuální témata a snaží se o satiru s přesahem, Big mouth takhle velké ambice nemá a jediné o co se snaží je reflexe dospívání a přicházející puberty. A to se mu daří velmi dobře. Slabší momenty se sice najdou, ale naštěstí se to vždycky zvládne vykoupit něčím extrémně vtipným a/nebo pravdivým. Jak jsem tenhle seriál dlouho obcházel, tak teď se s chutí kouknu na další série...70% ()

karl173 

všechny recenze uživatele

Místy zábavné, místy trefné, ale také někdy velice nechutné. Takhle jednoduše by se dal popsat tento seriál o pubertě a dospívání. Autoři svými nápady i přes svojí nechutnost překvapivě velmi výstižně popisují pocity pubertálních dětí, kteří jsou z nich zmatení a musí se radit se svojí ztělesněnou pubertou. Někdy jsem si musel dát od seriálu na čas pauzu, jelikož to překročilo všechna meze, ale přesto jsem se pokaždé k seriálu vrátil a budu se snažit dál pokračovat. 70% ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Utrpenie skončilo, prva séria je úspešne za mnou. Big mouth určite zaraďujem k tomu najhoršiemu seriálu na službe netflix. Takisto aj veľký fanúšik, ktorý už ma za sebou druhú sériu na ktorú si asi v blízkej buducnosti určite netrúfnem. Tu je dôkaz že aj seriály na csfd sú nadhodnotené. Blbosť na entú a perverzná nuda. 2* ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 1. série – 80% Nerad bych používal slovo nekorektní. Je nekorektní vyobrazit tvrdou realitu dospívajících teenagerů a jejich problémů a myšlenek do animované podoby? Nemyslím si. Big Mouth má pár zajímavých a vtipných nápadů, v některých episodách pracuje přímo s divákem a zavádí vlastní hlášky, které velmi rychle parafrázuje a efektivně z nich dělá memes. Dalo se z toho vymáčknout určitě víc, mezery vidím hlavně ve vedlejších postavách, které nepůsobí úplně sympaticky. Nicméně jsem zvědavý na druhou sezónu. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Prvá séria tejto úchylárny  a ja mám zmiešané pocity. Neviem presne či je to určené pre dospelých, alebo pre teenagerov... Občas to vyzerá fajn ale potom to niekto začne robiť s vankúšom a potom s tým vankúšom má deti a je tam duch mŕtveho jazzového speváka, ktorý pomáha chalanom. Lenže on nie je sám! Je tu predsa Maurice - hormonálne monštrum. Tak tento perverzák dokáže zo všetkého, ale že ozaj zo všetkého spraviť prasačinu. (#) ()

Galerie (87)

Zajímavosti (2)

  • Sylvester Stallone během této epizody často křičí jméno „Adriana“, což je odkaz na jeho filmovou manželku ze série filmů Rocky. (Hovadin)
  • Jednou z obětí sériového vraha je i Karl Lagerfeld – známý módní návrhář, který má i svou vlastní značku. (Hovadin)

Reklama

Reklama