Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (232)

Drom 

všechny recenze uživatele

Tak schválně říkám si v šesté minutě jestli se tihle dva dají na konci dohromady. Usilovně jsem přemýšlel, zda trpělivě čekat na nevyhnutelné. Zvláště když to jelo jak podle mustru. Fakt se mám další hodinu dívat na vatu aby se ona mohla dát do kupy s ním? Na okamžik pobaví, když si uvědomíte, že ten její pořad jsou Rady ptáka Loskutáka...ehm... No a já vám koukal na argentinskou Bridget Jones v německý produkci vlekle se klenoucí ke slunci, senu a tak. Nevydržel jsem to a po Brutusu (a dalším vzplanutí Xeroxu) přeskákal na konec. To byl teda šrapnel. Měl jsem chuť to hodit rovnou do odpadu, protože originální je v porovnání s touhle kopírkou zámořských přebytků snad dokonce i vynález kola. O to smutnější, že obsazení nebylo v některých případech nejhorší a ti herci to teď schytají, protože hrajou v takový debilitě. No tak dobře, dám jednu za to, že mě to přivedlo k úvahám, kolik je v Praze kreténů. Ano, věřil bych a ano, je to asi 13% kreténů téhle republiky. Míra kreténství je obecně konstantní napříč společností... jen támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí Svoboda a Bystroň... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Sympatická, avšak velmi jednoduchá komedie, která se od podobných tuctových komedií liší tím, že má neskutečně uvolněnou atmosféru, skvělé herecké obsazení a navíc se člověk místy fakt pobaví. Z herců mě nejvíc bavila Anča Polívková, které tento typ rolí fakt sedí, dále pak zejména perfektní Jarda Plesl a nemohu opomenout dlouhovlasého rockera Boba Klepla, ten se tvůrcům opravdu povedl. Samotný příběh je neskutečně jednoduchý, svým způsobem až hloupý, nicméně má vcelku svižné tempo, nenudí a dokáže docela dobře pobavit. Moc se mi líbila jistá odlehčenost, v kombinaci s nádherným českým venkovským prostředím jde vskutku o velmi příjemnou kombinaci. Jako takovou třešničkou na dortu je zapojení legendární vesnické kapely Brutus, tím mi tvůrci udělali ohromnou radost. U mě dobrý, pobavil jsem se, výjimečně jsem se u české komedie necítil nějak extra trapně, takže žádný velký průser se nekoná, i když se samozřejmě nejedná o nic světoborného. 6/10. ()

Reklama

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Já chápu, proč jsou ty filmy z posledních 10-20 let takový sračky.Zajímavosti:natáčení trvalo přibližně měsíc....To přece není možný,aby to mělo nějakou kvalitu, když se jede na první dobrou.Edit:Polívková nepatří vůbec do filmu.je ve všem stejná a navíc hnusná.Sory, Aničko, vypadáš jak fotr.Když vidím už jen tvůj rypák a pak slyším, jak huhláš, je mi zle a vypínám.A Brutus:))))Vidláckej rock pro vylitý vidláky ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem pět viděla v rámci dámské jízdy a opět se jednalo o českou romantickou komedii, která mě nijak neuchvátila. Musím ale vyzdvihnout herecký výkon Aničky Polívkové, ta se mi na celém filmu líbila nejvíce (díky bohu, že si zahrála hlavní roli). Byla skvělá, upřímná a celkově na mě působila velmi realisticky, i její idioti měsíce. Eva Holubová a Bohumil Klepl byli spíše dobří sekundanti, kterým to na plátně spolu klape a diváci je spolu rádi vidí, ale jinak nepředvedli nic velkého. Nejhorší na tom je příběh samotný, je to až moc sladké, nereálné a nudné. Bohužel jsem se u filmu nezasmála upřímně ani jednou a to bych od komedie očekávala. Pro mě to byly vyhozené peníze, na film se stačí podívat až ho budou dávat v televizi. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Dvě nevěsty mají tu nevýhodu, že jsem je viděl hned po filmu Po čem muži touží, který byl jednoduše lepší. Ovšem Bohouš Klepl a Eva Holubová, kteří určitě nepatří mezi mé oblíbence tu mají role, které jim sedly. Hlavně Kleplův oddaný tatík, který sbírá kelímky od piva z koncertů Brutusu za posledních třicet let je fakt dobrej. Skoro jsem se teď přemluvil k vyšímu hodnocení, ale nemůžu ho dát. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • „Bylo to poprvé něco jiného, nešaškoval jsem, dělal jsem takového slušného pána, poprvé to pro mě byla taková role netypická,“ řekl Bohumil Klepl. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama