Reklama

Reklama

Kryštůfek Robin

  • USA Christopher Robin (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dospělý Kryštůfek Robin dře v zaměstnání, kde je přepracovaný, mizerně zaplacený a kde nemá jistou budoucnost. Má sice rodinu, ale práce ho vytěžuje natolik, že mu na ženu a dcerku zbývá jen málo času. Kryštůfek docela zapomněl na své idylické dětství strávené s prostomyslným a mlsným plyšovým medvídkem a jeho kamarády. Když se však s nyní potrhaným a ošuntělým Medvídkem Púem opět setká, jejich přátelství opět vzplane a připomene Kryštůfkovi nekonečné dny dětských radovánek a hrátek, které jako malý chlapec zažíval. Po nešťastné příhodě s Kryštůfkovým kufříkem se Pú se zbytkem party včetně Prasátka, Ijáčka a Tygra vydají ze Stokorcového lesa do Londýna, aby pomohli Kryštůfkovi jeho věci najít… protože nejlepší přátelé si vždycky pomáhají. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (189)

Flego 

všechny recenze uživatele

Večerníčkový námet roztiahnutý na celovečerný film. Pravdou však je, že po slabej polhodinke sa film rozbehne, dalo by sa povedať, že každou minútou je lepší, hoci sa nič prevratného nedeje. Oceňujem farby, psychologický podtext, hoci s tým budú mať deti problém. Určite však obyvatelia lesa mohli byť prepracovanejší, ten obyčajný plyš mi akosi nesedel. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já jsem spíše zklamná, asi jsem od toho očekávala něco jiného než jsem nakonec viděla. Film Sbohem Kryštůfku Robine z roku 2017, který jsem viděla jako první se mi líbil daleko více. Tohle beru jako takové volnější pokračování, ale bohužel ne tak dobré. Ewan je skvělý, ale do téhle role podle mě nedal všechno, něco tomu chybělo. Animace plyšových zvířatek byla dokonalá a realistická, kéž by takhle vypadalo moje dětství. K Medívkovi Pú a jeho přátelům mám blízko díky svému dětství, milovala jsem jejich dobrodružství, ale tohle prostě nebylo ono. ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Potřebuju (a snažím se opečovávát) svůj Stokorcový les. Někde tam vzadu v hlavě, aby byl vždy k dispozici, abych se do něj pravidelně mohl vracet. A věřím, že nejde jen o nostalgické - a idealizující - utápění se ve věcech minulých. Jde o memento: nezapomeň, hraj si. Dřív jsi věděl, že je to důležité. Dřív jsi byl moudrý. __ A přesto zapomínám, a přesto si přestávám hrát. A dny se stávají zítřky místo dnešků, a člověk pak všechno poplete. Zejména to, co je a co není důležité. Přitom je to snadné: důležitý je Pú! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako som už viackrát povedal, ja som veľmi veľký fanúšik Disney príbehov s Winniem The Pooh. Macko Pu je proste postava, s ktorou som vyrastal, mám ho hlboko vo svojom srdci a okrem toho aj všetkých jeho priateľov. Pamätám si, keď prišla info, že Disney plánujú hranú verziu, nevedel som si predstaviť ako to chcú urobiť. No potom sa veci trošku zmenili a naša pozornosť sa presunula na inú postavu. A prichádza k nám film "Christopher Robin". A v momente ako sme vstúpili do príbehu, vedel som, že som na správnom mieste, a že toto je presne ten film, ktorý som chcel vidieť. Malý Christopher sa hrá naposledy so svojimi kamarátmi a potom musí ísť do internátnej školy. Príbeh je pekne predstavovaný ako knižné kapitoly, ktoré nám len naznačia čo sa udialo. A potom stretávame Christophera ako dospelého v podaní Ewana McGregora. Ktorý je podľa mňa absolútne fantastický v tejto role. Vie zahrať toho dospelého, vážneho Christophera, no súčasne aj jeho hravú stránku, ktorá sa nám ukáže neskôr. Bol vynikajúci. Jim Cummings tu podal opäť tak fantastický výkon ako mohol. Jeho podanie Winnieho a Tiggera je stále bravúrne. Eeyore je stále asi najlepší depresívny osol, ktorého poznám a všetky jeho hlášky ma bavia o sto šesťsto. Nedám na neho dopustiť ani v najmenšom. Všetky tieto postavy sa ani v najmenšom nezmenili a stále majú všetko svoj šarm, pre ktorý ich tak zbožňujem. Film nie je predvídateľný (aj keď niektoré veci áno - ale aj tam chceme aby sa to udialo), je vtipný, je láskavý a pripomenul mi prečo tieto postavy tak milujem. Dostal ma presne do tých čias, keď som bol aj ja chlapec a vymýšľal svoje vlastné hry. A doprial mi skutočne hrejivý pocit na duši. A za to ho náležite musím oceniť. Jeden z najlepších za tento rok. A som za to vďačný. Chcel som, aby tento film bol spracovaný poriadne. A aj keď to nie je originálne alebo výrazne inovatívne, tak srdce filmu je na správnom mieste a je skutočne určený nie deťom ani dospelým. Je určený ľuďom, ktorí s týmito postavami a ich dobrodružstvami mohli vyrásť. A ja tam rozhodne patrím. Preto filmu dávam hodnotenie, ktoré mu dávam. V mojich očiach si ho zaslúžia viac, než trochu. Hodnotenie: A+ ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti by se finální pointa o dovolených točila okolo vybudování výletního letoviska ze Stokorcového lesa, kam by zbohatlíci jezdili uniknout ruchu velkoměsta a fotit si mluvící plyšáky. Bizár, který mi srdce nedovolí odstřelit. Méďa Pú je prostě strašný sympaťák a tomu McGregorovi ty palce držíte, aby se vybodl na korporát a začal dceři číst pohádky. Plyšáci jsou sice trochu děsivě vypelichaní, místy to nedává úplně smysl a je to na pohádku dost depresivní, ale najít se v tom musí každý. Jak už jsem tu kdesi četl, film s malým mozkem, ale velkým srdcem. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se od srpna do 4. listopadu 2017 v Anglii (Kent, Winsdor). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. července 2018 v Burbanku v Kalifornii. (Varan)
  • Čínské filmové úřady nedovolily v zemi uvést film do kin. Čínské úřady blokují obrázky Medvídka Pú na sociálních sítích od doby, kdy se z pohádkového plyšového medvěda stal symbol politického disentu poté, co lidé začali čínského prezidenta Si Ťin-pchinga přirovnávat právě k Medvídkovi Pú. [Zdroj: Blesk.cz] (Kaufman)

Související novinky

Vánocům kraluje Aquaman

Vánocům kraluje Aquaman

24.12.2018

Aquaman Jamese Wana (V zajetí démonů) konečně doplaval do amerických kin a za první víkend z toho bylo včetně předpremiér 72 milionů dolarů. To je sice v aktuální sérii DC filmů nejméně, pro co si… (více)

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama