Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nehledě na to, že film působí spíše jako cestopis, je nutné uznat, že Mily Kunis je pro podobně stupidní role fakt škoda. Člověku nezbývá doufat, než že se urodí něco ve stylu The Black Swan. Film nemá kvalitu, a proto se snaží diváka zmást, jak jen je to možné. Divák tedy tiká pohledem sem a tam, aby nakonec odhalil hlavního padoucha, který je tak zjevně uhodnutelný, jako že Mila Kunis nakope babičce hýždě na Malé Straně. 62% Celosvětový příjmem k 25. 1. 2019: $75,318,544, což je 1,88 násobek rozpočtu ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová záležitost. Sice blondýna Kate McKinnon blábolila místy ale strašlivý číčoviny, ale jinak to zaujme nečekaně výbornou akcí, sestříhanou a nasnímanou, že by se leckterý vážný akční film mohl učit. Vtipné to více je než není, holkám to sluší a ukázalo se překvapivě mnoho různorodých hvězd a hvězdiček, například minirole Darriho Olafssona byla boží, potěšil i dlouho neviděný Paul Reiser. Konec je sice trochu zmatený a zvraty jsou trochu divočejší, ale jinak je to oddechovka tak akorát. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Flash disk, po kterém jdou všichni agenti světa, ukryje Mila Kunis na místě, kde smí jen gynekolog a pan Kutcher. Rozsviťte světlo s nápisem Applause! Dvě věci mě odradily. Přepálený herecký projev Kate McKinnon, kterou klidně mohla nahradit Schumer a bylo by to šumák a pak ta podivná ignorace násilných činů, kdy třeba před očima těch dvou prostřelí hlavu řidiči taxi a ony se chovají, jako by byly ve filmu.. Snažím se nemyslet na to, kam by tu flashku na jejich místě dala Melissa McCarthy.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Na čele máš takovou divnou červenou tečku." Co se na první pohled tvářilo jako blbina nakonec velmi mile překvapilo. Místy je to fakt hodně zábavné. Kunis tyhle role prostě jdou, McKinnon občas šlápla do prostoru trapnosti, ale nakonec svou prvoplánově načrtlou postavu ukočírovala. Potěšil Theroux, překvapila Sachno, její záporačka je fakt mrazivě cool a Gillian Anderson, ta vám urve trencle. 3.5* ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Môžem povedať že ma film pomerne príjemne prekvapil. Keď si zvyknete na Morgan ako šialený charakter a celú nezmyselnosť filmu proste prijmete ako existujúci fakt, na filme sa dobre zabavíte. Musím povedať, že je to trošku bláznivý road-trip dvoch kamarátok, ktoré sa snažia dokázať splniť svoje sny. Ako bláznivá akčná komédia, kde hlavné hrdinky disponujú nezvyklým šťastím a repertoárom nezmyselných vtipov a narážok to naozaj funguje. Nahlas sa síce možno nezasmejete a bude to občas pripadať ako infantilný humor, ale ako oddychovka sa to dá pozerať. Film si sám zo seba celý čas robí srandu, rovnako ako aj hlavné hrdinky. 65% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Když hlavní hrdinky přibíhají na hlavní nádraží ve Vídni, velké hodinu ukazují čas 21:57 hodin. Když za chvíli listují jízdním řádem, zjišťují, že za deset minut odjíždí vlak do Prahy v 19:45 hodin. Nehledě na to, že trasy spojů v jízdních řádech jsou nesmyslné – třeba v 19:32 hodin odjíždí osobní vlak do Českých Budějovic (ale podle vyjmenovaných zastávek jen v úseku České Velenice–České Budějovice to odpovídá výpisu spoje spíš z Gmündu), v 19:35 jede rychlík do Ústí nad Labem (ale je to trasa autobusu přes Znojmo a Prahu-Florenc – toho si nevšimnou, byť je tam Praha uvedena) a v 19:40 jede linka Vídeň–Litoměřice, což je nesmysl. A souprava, v níž cestující děvčata do Prahy, by kvůli rozdílnému napětí v troleji dojela nejdále na hranice republiky. (jujec)
  • Když Nadedja (Ivanna Sachno) nasedá po módní přehlídce do auta, SPZ auta se má tvářit jako česká, ovšem vůbec neodpovídá českým normám. Číslo SPZ je „CZ889  49962“. (Čako)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama