Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (97)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série: Pro mě byla v první sérii trochu větší sranda to, jak si Pablo dělal z každého prču a vysmíval se systému, zatímco si seděl ve "vězení" plném rulet, šampáňa a šlapek. Druhá série už míří do těch realističtějších vod, dramatičnost klepe na dveře a Pablo začíná chytat depku ze strachu, co bude dál. Samozřejmě byla i druhá série výtečná, nechybělo mi tam nic, jen jsem jí zkrátka nezfoukla tak rychle a natěšeně jako tu první, protože ta látka prostě zpomalila a každému bylo jasné, jak to skončí. Do třetí série se mi nějak nechce, ale asi to hecnu, protože špatné ohlasy rozhodně nemá, jen mě asi jako každého odrazuje absence Pabla. No, tak uvidíme. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne ako som odkladal Breaking Bad či Better Caul Saul otáľal som aj nad seriálom Narcos, nkoľko som si ho útržkovito pamätal z niekoľkých náhodne zhliadnutých epizód v spoločnosti kamarátov ale nakoniec som sa odhodlal pozrieť si ho celý (teda zatiaľ prvé dve série) a musím povedať že z taktiky pozriem čo najviac noviniek prechádzam na taktiku pozriem tie najväčšie pecky, aj keby to malo byť po druhýkrát. Ako spomína Jaro, hlavný hrdinaje fenomenálny, rovnako tak Los Pepes, tu sa človek rozhodne nenudí. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvej sérií je to zovretejšie, akčnejšie a dramatickejšie. Escobar v Mourovom podaní je hnusný nesofistikovaný paranoidný son of a bitch, ktorý si celý ten čas drží status poriadneho hajzla. Aj v momentoch kedy komunikuje s rodinou a kedy pôsobí nežnejšie. Tvorcovia neromantizujú. Skrátka figurky sú rozložené a súboj o to kto prežije sa začína. Znova raz idú Holbrook aj Pascal do úzadia a celé je to postavené na Escobarovi a vzostupe kartelu Cali. Finále je potom lahodným ukončením jednej etapy vo vývoji Narcos. Nemám moc rád príbehy z drogového prostredia. Ale niečo na tom kokaíne je, čo ma núti pozerať sa a žasnúť kam ďaleko dokázal celý tento spoločenský problém zájsť. Pre mňa sa Narcos stávajú jedným z najlepších seriálov. Uvidíme čo ďalej. 2. séria - 90% ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Escobar už není ten Escobar z první série, víc než kdy jindy neváhá s vražděním civilistů a masakrováním policistů, ale zároveň se musí skrývat a neustále utíkat. Mamon je mocný. Escobar přerostl sám sebe a nevidí důsledky svých činů, kterými si vypěstoval silnou konkurenci a mocné nepřátele, kdo chce moc nemá nic. Impéria se nikdy nehroutí potichu, ve smrtelném tanci strhává Escobar s sebou úplně všechny, kteří mu naivně ale i oddaně pomáhali. Změna tónu mezi první a druhou sérií je znatelná, první série je příběh o budování moci, před kterou není úniku, ta druhá je příběh plíživé smrti, před kterou není úniku. Zvlášť v posledních dílech je tohle v jednom případě moc dobře poznat (ačkoli nevím, zda se to tak skutečně stalo). Moura, Holbrook a Pascal jsou skvělí, a mrzí mě že v dalších sériích to bude bez Moury.. tak snad se k Pascalovi přidá i Holbrook. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se snad doprdele začnu učit na starý kolena španělsky nebo co, oni to zase dokázali...druhá série Narcos je oproti jedničce ještě o kousek vyspělejší a napínavější, což jsem nečekal ani podle přítomného ratingu, neskutečná krasojízda Moury a ostatních. Pravdou tedy je, že si nedokážu představit, co se všechno ještě může semlít ve 3.sérii, které přijde příští rok, ale to jsem si ostatně říkal i po té první, kdy to vypadalo, že už bylo všechno řečeno - hovno !! Nezbývá, než dodat, že společně se sériemi Her o trůny patří Narcos k nebroušenému diamantu, při jehož sledování jsem nezaznamenal jedinou chybičku a nemám jediné výhrady, bravo.................moje hodnocení = 10 z 10. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)
  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • Pablo Escobar (Wagner Moura) hraje se svým synem Juanem (Juan Murcia) hru „Streets of Rage 1“ (1991) na konzoli Sega Mega Drive. (korbitch22)

Reklama

Reklama