Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (360)

BoPo 

všechny recenze uživatele

V posledných rokoch populárna zápletka, v rámci ktorej príde k nevysvetlenému strateniu ženy, je tu rozohraná na nevážnu strunu. Blake Lively dodáva všetko, čo poteší fanynky Sexu v městě. Anna Kendrick zacielila na fanynky filmov typu Protivný sprostý holky, ktoré sú vo fázi, že do 5 rokov chcú rodinu. Uznávam, že ich vizuálny, povahový, štýlový kontrast vytvoril dobre fungujúcu dvojicu. Odľahčená Zmizelá pre ženské publikum, ktorá má až moc preskupení sil. Fajn nenáročka pre ženy, ktorá sa tvári ako krimi a ktorú v pohode skonzumuje aj chlap. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Někdy se to zkrátka dobře sejde. Sympaticky roztržitá Anna, nehorázně přitažlivá mrška Blake, správně podněcovaná zvědavost, úspěšný balanc mezi seriózním a čistě zábavným intrikářstvím a dobrá nálada, která mi pomohla překlenout pár nedotažených či rychle odbytých motivů a příběh si v pohodě užít. Simple Favor staví na kontrastu dvou ženských postav, které se pod tíhou událostí smazávají, a scénář si v průběhu vtipně pohrává s replikami a zjištěními vznesenými v úvodu - a nepřestane s tím až do poslední scény, která už sice hraničí s komediálním úletem, ale nastavený herní mód zakončuje víceméně zdárně. Prosím víc Aničky i Blake v kinech, a klidně méně oblečených. 75% ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Největší devízou filmu je skvělá Blake Lively jako über-bitch, sympatická je i Anna Kendrick. Film si hraje s premisou filmu Zmizelá, ale příběhově mu zůstaly kalhoty stažené na půl žerdi. A ani to lehkonohé zakončení není to, co film celou dobu sliboval. Hezký film pro chvilku s alkoholickým nápojem s kamarádkou, nic víc. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Chtel bych videt pomeranc jak by se tvaril, kdyby se vsadil s Blake o to, kdo ma vic stavy. Tahle holka ma takovy grady, ze udelala ke koukani i nemehlo Kendrickovou. Co to vlastne doopravdy bylo za film je mne srdecne jedno; ja si jdu hned ted nacmarat na celo jeji jmeno a budu chodit po svete tak dlouho, dokud ji nenajdu. Cau! (Vancouver, Kanada) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neurážející ženský Thriller od snaživého Paula Feiga, ale za mne bohužel vykrádačka mnohem lepší Gone Girl. Anna Kendrick je takové roztomilé trdlo téměř v každém filmu a dá se říct, že mi nevadí, naopak Blake Lively tu hraje vypočítavou mrchu a opět je šíleně sexy. Film má dobré tempo, občas nabídne humornou vložku a místy je i napínavý. Film také nabídne několik twistů, které však nepřekvapí ty, kdo viděl Gone Girl. Škoda, že to bylo pro mne moc předvídatelné a film nenabídl nic násilného ani převratného, ale tuším, že film je směřován především pro ženské publikum, takže v pořádku.Jako Light Thriller jednohubka to funguje. 65% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)
  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)

Reklama

Reklama