Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (360)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Mix krimi s komedií mi v tomto případě sedl, líbil se mi, bavil mě. Výrazně to popotáhly Anna a Blake, každá svým způsobem, jedna je báječný, mně milý komik a ta druhá je nepřehlédnutelně sexy a film od filmu jí přicházím na chuť, je to takový chamík, což obdivuji ze všeho nejvíc. Takže jo, u mě dobrý, dost dobrý. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Chvíli krimi, chvíli humor, celkově hodně na hraně absurdna. Anna Kendrick je snaživka, která chce s každým vyjít a je ukrutně optimistická. A to i přesto, že je sama na výchovu malého synka. Dobrosrdečné vdově padne do oka vystylovaná manažerka Blake Lively, která má prachy, rázný přístup, ulhaný jazyk i permanentní chuť na martini. Bezprostřední Anička doufá, že našla kámošku, Blake to ovšem vidí krapet jinak. A po atraktivní blondýnce se slehne zem. První jmenovaná začne pátrat. A Paul Feig, tvůrce Špiona nebo remaku Krotitelů duchů, začne experimentovat. Ovšem moc mu to dle mého soudu nejde. Předkládá několik „velkých“ témat, pracuje s nimi nicméně kostrbatě a nevzrušivě. Přepínáme mezi thrillerem a komičnem, dějové zvraty nepřekvapí a celkově to prostě neladí. Mezi oběma (krásnými) herečkami sice zvláštní napětí existuje (a střelená Kendrick a mrška Lively hrají velmi slušně), ovšem když se divně komediálně buší do jinak seriózně pojatého děje, nedělá to úplně pořádek. Závěr s podivnými motivacemi postav je už úplně uzívaný. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Brotherfucker Anna Kendrick. Když tyhle na síti aktivní a výhradně na bázi dobrovolnosti fungující mámy chytnou kost, už ji nepustí.. Feig zapřáhl Gone Girl za Komedii, Krimi a Thriller, ale v poslední třetině mu všichni tři žánroví koně odpadli. Viníci jsou stejní, jako když mu kočár táhne jen Komedie. Zbytečně dlouhá zvolená trasa, krmná směs „Bridesmaids“ a kočí bez nápadu. Přesto Paulovi děkuji, že tentokrát nešel cestou korpulentního mccarthismu a obsadil Blake Lively. Melissu by stejně nikdo nehledal.. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já si připadal jak když přijdu ke stánku se zmrzlinou a řeknu míchanou. Tady jsem sice nedostal míchanou zmrzku, ale míchanou žánrovku určitě. Půlka kornoutu thriller, půlka komedia a na každou část máme jinou kuchařku, zatímco Annička je naprosto úžasná komedientka, tak Blake dodává thrillerovou část a pánové příznejme si, že sexy tahle kočika být umí. Dialogy dobrý, hlavně pokud pusinku otevře Emily. Líbilo se mě i zakončení, kdy jsem skutečně měl v hlavě hned několik variant a čekal zda se scénaristou potkáme nebo ne. S ohledem na dějové kotrmelce, bych filmek nazval zábavnou dějovou gymnatiskou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jedno z najväčších kino sklamaní za posledné roky, kde sa tu berie takmer 80%? V prvom rade nejde o žiadny mysteriózny thriller, tá skutočná thrillerová vložka sa dá počítať vyslovene na sekundy. Detektívne vyšetrovanie je odhalené a divákom uhádnuté veľmi skoro a vlastne nakoniec ani o neho nejde. Režisér to vsadil na nejakú kvázi vtipnú kartu, no skutočne komických vecí napočítate tak 2-3. Prvá hodina ešte ujde a máte pocit, že film je inšpirovaný Zmizelou dívkou, vyzerá to teda sľubne. Namiesto prekvapivej zápletky nakoniec dostanete ale len nejaký typ divnej grotesky. Jediné dve hviezdy sú práve za úvod a Blake Lively, ktorá svojim herectvom začína pripomínať Cate Blanchett. Avšak filmársky som čakal niečo serióznejšie. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)
  • Ke zvýraznění kontrastu mezi strašidelným a vtipným se režisér Paul Feig rozhodl film natočit jako dobře osvětlenou komedii. Řekl k tomu: „Napínavé věci se dějí i v denním světle, nejen v temných místnostech.“ (hansel97)
  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)

Reklama

Reklama