Reklama

Reklama

Vadí nevadí

  • USA Truth or Dare (více)
Trailer 1

Vadí nevadí je poměrně nevinná hra, při které hráči, když na ně přijde řada, volí, zda pravdivě odpoví na nějakou choulostivou otázku, nebo splní obtížný/nepříjemný/ponižující úkol. Spojení „poměrně nevinná“ přestává platit ve chvíli, kdy v případě lži nebo nesplněného úkolu zemřete. Studentka Olivia (Lucy Hale) vyrazila s partou přátel na pohodovou dovolenou do Nového Mexika. Seznámení s pohledným sympaťákem je zavedlo do lehce strašidelných kulis zrušeného kláštera, kde si zahráli právě Vadí nevadí. Jak už to u téhle hry bývá, kvůli tajemstvím vyplouvajícím na povrch začala atmosféra poněkud houstnout. Opravdové husto ale nastalo ve chvíli, kdy jim onen pohledný sympaťák prozradil, že kdyby je ke hře nenalákal, tak by zemřel. A že teď dost pravděpodobně začnou umírat oni, protože organizátor téhle verze Vadí nevadí se s ničím nepáře. Dalo by se nad tím mávnout rukou, kdyby po návratu domů Olivia a její přátelé nenacházeli připomínky hry na každém kroku. Textovky, telefonáty, nápisy na zdech, dotazy náhodných kolemjdoucích – ti všichni opakují otázku „Vadí nevadí?“ A varianta, že by odmítli, nepřichází v úvahu. Poznají to ve chvíli, kdy to někteří z nich zkusí a zemřou. Jak hráči ubývají, hra nabírá obrátky a stupňuje náročnost. Jak zastavit smrtící kolotoč, když žádné standardní řešení neexistuje? (CinemArt)

(více)

Recenze (262)

Chundys odpad!

všechny recenze uživatele

Hovadina, hovadina, hovadina a taky možná s*ačka!!! Jako fakt to byla stupidita prvního řádu a to jsem si myslel, že ten Hell Fest byla hovadina, ale alespoň trochu to byla sranda a koukatelný, ale tohle? ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem nudu a dostala jsem nudu. Tedy pár slušných momentů tam bylo, ale jako celek děravé jak střecha staré stodoly. Co takhle démonovi půjčit playstation, aby se zabavil a dal pokoj? Za mne 30%. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Hodne slaby Nezvratny osud. Nuda, prazdna mista, spousta nelogicnosti. Hvezdicka za to, ze jsem to dokoukala, a za logicky konec. ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

Vadí nevadí má největší nedostatky ve dvou místech: 1) nevyužívá plný potenciál hry na maximum a 2) absolutně nezvládá v divákovi vybudovat napětí. Člověk by filmu i odpustil, že první půlka postrádá originální prvky či kvalitnější herecké výkony, ale bohužel nezvládá odevzdat, co slibuje z valné části ani v té druhé. Za mě vadí...hodně vadí! 30% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Na zabití času ok. Je to takové úsměvné. Když jsem se pak podíval do zrcadla, měl jsem podobný škleb na ksichtě ... Naštěstí mi nezůstal ... ()

septic 

všechny recenze uživatele

krucinál! V takovémto moderním kabátku (nemyslím ty všudypřítomné sociální sítě) kdyby byly natočeny staré Needful things, tak by to byla pecka! Přesně takhle jsem si při čtení představoval oběti pana Gaunta ()

Isomut 

všechny recenze uživatele

Truth or Dare? Prečo sa to rovno nepreložilo doslovne? Ale to je vedľajšie. || Prekvapený som bol, no nie moc príjemne. Sklamalo ma to v momente, keď sa tam objavili prvky duchovna a nadprirodzena. Možno by som tam uvítal prvky komédie, ako tomu bolo u Tucker and Dale vs Evil. A hlavne, že to budú hrať samotní hráči a nie nejaká vyššia sila. Úmrtia boli slušné, ale v porovnaní s Would you rather to bolo na slabšej úrovni. Slabšie 3* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasická vec vo svojom žánru, kde postupné „vystúpenie postáv z príbehu“ občas pripomína snímok „Final Destination“. Vypočítateľný, predvídateľný, ... Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Asi se tu moje hodnocení bude docela lišit, ale já se prostě bavil. Stejně jako jsem se kdysi bavil u SAW, teď jsem se bavil podobně. Hra na lidskou mysl se skvělou atmosférou mě prostě uchvátila. Celý děj krásně plyne, herecké výkony jsou uvěřitelné a finále mě po dlouhé době zase překvapilo. Určitě ve mně tahle podzimní jednohubka nezanechá žádné hluboké rýhy nebo vzpomínky, ale s klidem na duši můžu říct, že za mě je hodnocení zasloužilé. Za pár šušňů dost muziky. Druhý díl by tomu slušel, ale je třeba si dát velký pozor - NEVADÍ ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem nějakou vyloženou hloupost, ale ta se nekonala. Mám ráda podobné typy hororů, protože mě baví sledovat, jak nápaditě jednotlivé postavy "mizí" - a tenhle film mi přišel nápaditý dost. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vadi nevadi je horor,ktoreho nazov prezradza,ze pojde o hru,no nie tak,ako ju poznate,vyborny namet,zaujimave spracovanie a prevedenie,jednoducho nemam co vytknut,spokojnost nadovsetko...:-) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, co z toho bude. Vyklubala se z toho ultimátní sračka, kde se dá koukat snad jen na Lucy Hale, zbytek je hrozně debilně natočená story o vražedné hře posednuté démonem. Nechápu, proč je pod tímto projektem podepsaný Jason Blum. Universalové chtěli zase levný hororový hit, tentokrát to však nezafungovalo. Buď jsem se nudil nebo jen nevěřícně kroutil hlavou. * ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Tohle mohl být opravdu originální a dobrej film s dobrou zápletkou, postavami a dějem jenže.. ne ne ne. Někde se prostě něco pokazilo a na svět vyšel film, který se OPRAVDU nepovedl. Co mi ale vadilo nejvíc je ten fakt, že ten film je ve své podstatě takové drama mezi partou mladejch kamarádů, kteří mají mezi sebou furt nějaké problémy. Kdyby v tom filmu bylo celkově více lekaček a hlavně by film nebyl tak moc furt spojený se sociálními sítěmi apod. jelikož to všechno pro film jako je tento působí hrozně divně. Kdyby tam ale bylo méně nelogických scén, jelikož kvůli některým z nich mě začal doslova bolet mozek, tak bych Vadí nevadí bral jako zajímavý horor, který stojí za zhlédnutí. To ale bohužel říct nemohu. Bohužel. 2/5 ()

Sarinka.luc 

všechny recenze uživatele

Horor roka to nebude, ale mohlo to dopadnut aj horsie. Dej celkom odsypal a napriklad uloha na streche bola zaujimava. Nechapem vsak, aky zmysel mali tie prihluple uskrny, ktore skor pobavili ako nahnali strach. A nezabudnite, ze vsetko a vsetkych najdete na Googli a Facebooku a hlavne sa tagnite. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že to tak všichni hejtí jak satana v kostele. To že tam hoří ženská z toho nedělá sračku. Sice ze začátku umírají docela rychle, ale to neva. Do kina bych tam šel, dokonce bych byl nadšen. Bylo tam málo krve, ale to by normálním lidem nemělo vadit. No ten nápad, že hra zabíjí lidi je blbost, ale prostě je to film. Herecké výkony byly na úrovni. Smrti byli originální. Trochu mi ten film připomínal Nezvratný osud. Podle mě nejlepší díl. U filmu jsem neměl chuť usnout, což je plus 🙂 . Divím se, že to má tak málo procent. Ani efekty nebyly špatný. Všechny postavy mi vyhovovaly. VYHODNOCENÍ: Zahrajte si raději Monopoly A ještě jedna věc PRAVDA NEBO ÚKOL? ()

TheSompeque 

všechny recenze uživatele

Nevím proč tvůrci zvolili démona , který se vyznačuje tím , že posednutý člověk má úsměv jak Jack Nicholson , asi chtěli na sebe upozornit. Ale moc se jim to nepovedlo. Nuda od začátku do konce. ()

Reklama

Reklama