Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět let potom, co strašlivá, nevídaná síla většinu lidí přiměla k sebevraždě, se jedna z přeživších se dvěma dětmi odhodlává k zoufalému pokusu o útěk do bezpečí. (Netflix)

Diskuze

Uživatel skoropes smazal svůj příspěvek.

Koddy88

Koddy88 (hodnocení, recenze)

Nějak jsem nechápal kam MGK zmizel s tou policajtkou a proč už se ve filmu zpětně neukázali 🫣🙂 jinak film výbornej.

Aresko123

Aresko123 (hodnocení, recenze)

Takýto film nemá dabing v CZ? Somariny dabuju a toto nie? Neviete či je dabing v plane, nechce sa mi to pozerať s titulkami.😀😐

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spoiler! Ľudia, ako to vidíte s Malkovichom? Je to s ním nejaké zložité. Keď mu Hollander otvoril garážovú bránu, ako sa dostal do domu? Zrejme rozbil okno? Ale nepočuli sme žiadny rachot. Alebo mal kľúč od hlavných dvier? Nebola to jeho nehnuteľnosť, takže prečo by zdedil kľúče po pôvodnom majiteľovi práve on? A ako sa dostal k zbrani? V podstatne časti domu už v tom čase bolo svetlo, takže ako ju našiel?

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Já jich ještě pár viděla, docela mazec, ale nejvíc se mi líbila právě ta první; ty další ale taky rozhodně nezklamaly. ;-) Strašidelné a origiální podobně, i když někde nadpřirozeno třeba vůbec nebylo, či jen minimálně. ;-)

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

Ségra mě navedla, abych se podívala, že prý jestli to bude moc na mě, tak na ni určitě taky. Upřímně jsem jí tu sérii doporučila s tím, že se na to ale NESMÍ koukat večer nebo v noci. Pak se podělá :-D

Na další sérii jsem neměla žaludek, to už na mě bylo moc. 

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Tak tomu říkám nářez!!

Obvykle bytostně nesnáším skoky tam a zpět v ději, ale v tomhle filmu to nějak pasovalo akorát. 

Abych byla upřímná, bojím se koukat na horrory, ale když to není čistokrevný horror, tak to zvládnu. Tenhle film mě překvapil svojí silou. Bullock je ve filmu naprosto úžasná, ale smrt Toma mě fakt mrzela. 

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

No jo, ale to je tvůj názor, ale co názor žen, ten máš taky ? Pokuď možno z celého světa, víš abych měl přehled a mohl si vést statistiky. 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

No je pravda, že sem se zatím v životě nevyspal se stovkou žen, dokonce ani s padesátkou žen, takže ano sem začátečník a tak mi poraď nějaké ty triky, jak na ty ženský. Něco do pití ? Soustavné obtěžování ? Povídej !

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

LexMurphy

Ti zlí Američané ti tohle prostě dělají naschvál! Měl by ses z toho konečně poučit a příště už vsadit na kinematografii nějaké úplně jiné země.

LexMurphy

LexMurphy (hodnocení, recenze)

Vážení Američania, gratulujem vám! To sa vám zase raz podarilo natočiť chujovinu par excellence! Vždy, keď už myslím, že nejde natočiť väčšiu blbosť, tak ma prekvapíte a dokážete, že to ide! Tento "film" proste nešlo dopozerať na jeden záťah. Musel som si ho rozdeliť na štyri časti, aby som takúto neskutočnú nudu a zívačku vôbec dopozeral. Ono aj také "Tiché miesto" bola chujovina, ale tam sa aspoň občas mihol nejaký, mimozemský bubák a spôsobil nejakú tú "ekšn". Tento film však bola len jedna, veľká, nudná nuda. Dojem nevylepšil ani 3 sekundový záber na kefujúcu Rosu Salazar, pretože aj tak nebolo nič podstatné vidieť. Tento film by sa nemal volať "V pasti", ale radšej "V prdeli", pretože tam patrí.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, Yoshitsune

scofa

scofa (hodnocení, recenze)

Četl jsem knihu a dnes pustil i film, ale oproti knize je to dost okleštěné, zrychlené a nelogické, takže podle skvělé knihy vznikl jen těžce průměrný film!

Související novinky

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

V pasti dostane španělský spin-off

V pasti dostane španělský spin-off

15.03.2021

Thriller Bird Box neboli V pasti od streamovací služby Netflix zaznamenal v roce 2018 ohromný úspěch. Snímek se Sandrou Bullock tak okamžitě dostal objednávku na sequel, jenž bude adaptací knižního… (více)

Netflix nabídne obsah zdarma

Netflix nabídne obsah zdarma

01.09.2020

Dva papežové, V pasti, první epizoda Stranger Things nebo komedie Vražda na jachtě – tyto a dalších několik titulů budou čerstvě na Netflixu dostupné všem lidem bez ohledu na to, jestli platí… (více)

Reklama

Reklama