Reklama

Reklama

VOD (1)

Touha po moci i pomstě žene Daenerys proti těm, kteří neuznávají její nárok na Železný trůn. Arya se ocitá v ohni nemilosrdné válečné vřavy v ulicích King´s Landing. Sandor Clegane jde vstříc bratrovražednému souboji. Rodinná pouta Lannisterů pečetí jejich osudy. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (266)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už necháme vtípky a logiku stranou, tak jsem si tenhle díl alespoň užil. Říkejte si co chcete, ale to vypalování bylo zábavný, já se chvíli fakt bál, že jí nehrábne a skončí to poklidnou kapitulací. Autoři se mi zase snaží hrát na city, když vidíme jak Daenerys upaluje za živa děti, jakoby zapomněli u kterého seriálu jsem vyrostl. Samozřejmě se jedná o další velké zklamání, ale já se smířil už po Long Night s tím,že zbytek série bude totálně na hovno. Benioffa a Weisse bych už nikdy nezaměstnal, jejich scénář je fakt hrozně špatný, meli to dát sepsat raději Bryanu Cogmanovi nebo Daveu Hillovi. Očekávám, že finální díl bude největší zklamání a katastrofa v historii televize. Kurva Georgi, čekám už osm let a oni ti zatím zmasakrovali tvého chlapce. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT: Absolutně nemám problém s tím, že půlka hlavních postav chcípla a vlastně kolikrát i jakým způsobem (jen pro tu Cercei jsem si přál něco vymazlenějšího). Ovšem co nemohu odpustit je naprosto dementní zvrat v chování postav, který jde naprosto proti tomu, jak se chovali v předešlých 7. sériích. Jamie, který prošel největším přerodem zase dostane zálusk na incestní zkundištof svojí sestřičky. Arya, která chce 7 serií zabít Cersei se rozhodne na základě moudra od Ohaře jít hledat bílého koně. Cersei pořád mrcha až na půdu (u ní dobrý). Danerys, kterou nesnáším od začátku naprosto nelogicky zmasakruje celé město (čímž se mi teda zalíbila konečně). Jon Je Jon. Tyrion je Tyrion. Tentokrát vynechám spoustu nelogických lapsů. Dehonestování postav bylo samo o sobě dostatečně zničující. No jsem zvědavý, kdo zabije Danerys. Jon? Snad nás něčím konečně mile překvapí a usedne na trůn třeba Bran, ten si na sezení stejně tak nějak už zvykl, i když to by byla šílená chujovina, no aspoň by to vlastně zapadlo do super neschopnosti showrunneru odvyprávět kvalitní příběh, když už nemají knižní předlohu. 53% ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Tohle bylo krutý. Tyran je mrtev, ať žije tyran? Zajímavě zpracovaný budíček. Kdo to nečekal, koukal ta léta na jiný seriál než já. Jenom jsem nepochopila počet draků. Jeden dávno puf a teď má klid. Druhý zemřel naprosto banálně. Aby se ukázalo, že nakonec stačí jenom jeden? Jamie? Začala jsem ho mít vážně ráda. Alespoň se naposled nadechl v náručí své milované. Přestože mi dlouho trvalo dostat se dostat se z fuj do ono to je vlastně normální. Brousit své příbuzné je tady normální. I když to jsou jeblý baby (možná že je dobře, že to je poslední série, kdo ví, co by se ještě ohledně hujtajblíků vymyslelo). Ohař a Arya? Dokonalý. Sakra, ta holka umí hrát! Paradoxně mi přes to všechno vystoupali v dílu právě tihle tři. A cenu za největšího hloupáka získává? Padlý únorový sníh. Kdo jiný... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě nebyl ani tak problém s dějem, jako spíš s tím, že si s tím tvůrci vyhráli až moc. Místy to připomínalo až zkázu Pompejí. Když přemýšlím nad tím, jak vadila první "kecací" epizoda, tak mi teď najednou přijde o třídu lepší. Nicméně zajímavý obrat v ději, na závěr jsem skutečně zvědavý. Myslím, že jasná linie, která se tu nějakou dobu rýsovala, vzala ta tam. https://www.youtube.com/watch?v=Rdr2ZT4kJ2g ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět naprosto špičková a dechberoucí filmařina, kterou táhnou nahoru Sapochnik, herci, Djawadi a CGI, ale pocitově mi to přišlo podivným způsobem až tak moc off, že už jsem to nedokázal odignorovat ani já a to jsem byl doposud vůči omílaným výstřelkům ve scénáři poměrně imunní. Ve výsledku jsem si tedy sice užil parádní řež, luxusně budované napětí a klasicky sebejisté herectví, ale přesto odcházím s jistým pocitem neuspokojení, skoro až zklamání. Finální epizoda o výsledném dojmu rozhodne. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Moment, v němž Drogon přelétá nad Královým přístavištěm, můžeme vidět už v epizodě Krev mé krve (2016) při Branově vizi. (Sayko)
  • V 6. sérii (2016) můžeme vidět z Rudé Bašty za Královým přístavištěm kopce, kdežto v tomto díle se za hořícím Královým přístavištěm nenachází nic, jen planina. (Sayko)

Reklama

Reklama