Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na toaletě v Bílém domě objeví uklízečka mrtvolu mladé ženy. Vyšetřováním je pověřen detektiv Harlan Regis, pomáhat mu má agentka Nina Chance. Společně odjedou do bytu zavražděné ženy. Tady zjistí, že agenti FBI je předešli a odnesli si všechno, co mělo pro vyšetřování nějaký význam. Regisovi se přesto podaří objevit stopu. Najde lístek k vyzvednutí fotografií, na kterých mimo jiné objeví jednoho muže z ochranky prezidentova syna Kylea. Dřív než se stačí pátrání rozjet, šéf ochranky Spikings mu oznámí, že dopadli vraha. Podle jejich tvrzení je jím uklízeč, který se ženě bezvýsledně dvořil a na kritickou dobu nemá alibi. Regis vzápětí zjistí, že je sledován, a podle informací od Niny pochopí, že žena byla jednou z mnoha milenek prezidentova syna. Vyšetřování se pokusí překazit tajná služba, která chce oba detektivy zadržet. Všechny stopy naznačují, že vrahem je buď Kyle, nebo dokonce sám prezident. Regis s pomocí Niny zjistí, že důkazy byly podstrčeny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Figu 

všechny recenze uživatele

Devadesátky byly prostě nasáklý vším skvělým z odvětví filmu a ani tahle akční kriminálka není žádnou vyjímkou. Wesley Snipes ve formě, vedle něj Diane Lane ve formě, to už naznačuje i samotnou formu bijáku jako prase. Ovšem nešlo by to ani bez fajn záporáka, což zde osvěžila legenda seriálu M.A.S.H.. No pěkně to Alda vymyslel. V dnešní době počítačových slátanin, přeefektovaných hovadin a laciných zápletek bych uvítal víc takových vražd v Bílým domě! 70% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Film poněkud připomíná grishamovky - jen zde není soudní prostředí. Zato oné překombinovanosti a zákulisních praktik ano. Popravdě mi přišel tenhle film moc průhledný na to, abych u něho byl napnutý, a všechny ty kecy o vojácích, obraně, jsou sice v podání USA dnes aktuální, když stále útočí, kde se jim zamane, ale tohle už bylo moc naivní a černobílé. Zvláště nevýrazný prezident, který chce věci řešit dohodou - asi si tvůrci léčí mindrák, že ve skutečnosti tomu tak není. Našlo by se zde i povícero nelogičností a scén nedávajících smysl (např. náhlý obrat šéfa bezpečnosti, který navíc musí vědět, že když něco prozradí, půjdou mu po krku, a přitom se promenáduje u okna). Takže celkově jen průměrný spíše politický thriller, kde nic nepřekvapí a nic nevyčnívá, aby byl film zajímavější a člověk si na něj druhý den vzpomněl. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Neveľmi zaujímavý krimi príbeh o policajtovi, ktorému vo vyšetrovaní vraždy ženy všetci hádžu polená pod nohy. Neváha sa prebiť zabezpečenými systémami a bojovať s prevahou, za neustálej snahy vyšetriť zločin. Lineárny dej bez prekvapení. Film zapadne do prachu detektívok o vraždách na miestach, kde sa tvorí politika štátu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Na nejstřeženější adrese ve Washingtonu, v Bílém domě, je nalezena na záchodcích mrtvola mladé ženy. I přes odpor tajné služby je na místo povolán detektiv z oddělení vražd, Harlan Regis (Wesley Snipes). Možný pachatel je odhalen a zatčen velmi rychle, ale Regis má stále pocit, že mu ochranka prezidentovy rodiny něco tají. Nemůže být za smrtí mladé úřednice něco víc? ... Nemůžu si pomoct, ale mně se prostě takovéto filmy líbí. Spiknutí na každém rohu, správná dávka napětí, detektiv (který čirou náhodou ví všechno o tajných chodbách pod Bílým domem) - ač to celé může působit klišoidně, tak mne to (v tomto případě) stoprocentně vyhovovalo. Wesley Snipes je zde v trochu usedlejší roli než obvykle, ale když někdo umí hrát, tak zahraje i kašpárka natož jednoho washingtonskýho poldu. Trochu mne zklamal Alan Alda - ani ne tak svým hereckým výkonem, ale právě jeho rolí - přece jen jsem radši, když je za toho "hodného".. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes a Alan Alda trocha netypická herecká konštelácia, ale to je hádam najzaujímavejšie na tomto filme. Začiatok filmu síce sľubuje zaujímavý a zamotaný dej, ale dej sa vyvíja pomerne lineárne a žiadnych prevratných zvratov sa divák nedočká. Najhoršie je snáď to prvoplánové predhodenie divákovi podozrivého, ktorý je najmenej sympatický a odmieta spolupracovať. A ak sa vyrieši situácia okolo neho tak je všetko jasné a divák je mierne v rozpakoch, že sa to končí takto nevierohodne. Ale i napriek tomu je to oproti mnohým iným “trillerom“ čo bežia každodenne v telke celkom slušný priemer. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama