Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (200)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi byla muzika, coz je smutne. Shaft je dost velka a zabavna legenda, ale tohle nove pojeti se podle me  nepovedlo. Je to takovy pejskokocickovy dort, neco mezi blaxploitationem, teenagerskou komedii, rodinnym filmem, cele je to prilis ciste. I spinave drogove ghetto je prilis ciste...tudiz to cele pusobi falesne. SLJ se tam snazil, ale spis to vypadalo jakoby to nekomu slibil a pak toho litoval. Nejak to odehral, ale na Oscara to rozhodne nebylo... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hrozně jsem si to užil. Kontrast mileniála se starou školou fungoval. Samuel L. Jackson je prostě furt dobrej, věřil jsem mu to a gebil jsem se jeho hláškám. Jedinný, co mi malinko drhlo bylo, že ten syn měl působit, jako sračička, ale najednou tam sundá týpka na diskotéce a vystřílí padouchy v hospodě. Ale jako co, bylo to dobrý. ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Samuel L. Jackson hrá po stý krát Samuela L. Jacksona a i tentoraz je to hrozná prča. Príbeh je síce klišé ako vyšité a aj akcie mohlo byť rozhodne viac, no i napriek tomu si Shaft dokáže pohodlne ustrážiť status síce nenáročnej, no v rámci možností vydarenej akčnej komédie, priam stvorenej pre nudný večer. (70%) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale pri tomto treťom pokuse som sa bavil úplne najviac! Chytá to to retro pôvodného sedemdesiatkoveho originálu (a že sa tam samotný pôvodný Shaft AKA dedulo objaví a brokovnicou sundá nemálo padouchov v slow-mo a do toho hraje starý oldschool RAPP... = mrnk!) Mimo to, obe ženské herečky sú fakt k zulíbání. Ale hlavná bomba je samozrejme Samuel. Ten vie (aj na základe jeho osobnej histórie, čo som sa dočítal...) je skrátka baaad madafaka. Absolútna trefa keď už ničím iným, tak kasting to opäť raz predal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o SLJ, tak není co vytknout. Hláškuje co to dá a pálí ostrými, takže dělá přesně to, co od něj člověk čeká. Navíc mi připadá, že ten chlap vůbec nestárne. Kámenem úrazu je Shaft jr.. S jeho ukňouranou postavou se nedá sympatizovat a proměna v drsňáka je mizerná i na komedii. Obešel bych se i bez tradičních otcovsko-synovských blábolů, ale na druhou stranu je fakt, že to mohlo být i horší. Každopádně vzdor tomu všemu má film drajv, pořád se něco děje, najde se prostor pro zasmání a akce, byť nijak nápadité, je dost. Na jedno podívání OK. 65% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama