Reklama

Reklama

TY - Série 2

(série)
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, 2019, 8 h 13 min (Minutáž: 45–51 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Jenna Ortega, James Scully, Robin Lord Taylor, Adwin Brown, Carmela Zumbado, Marielle Scott, Chris D'Elia (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seznamte se! Tenhle neobyčejný chlapík je Will Bettelheim. Právě dorazil do LA a slíbil si, že si dá od vztahů pauzu. Jenže láska si tě prostě najde. Stejně jako vražda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (54)

Chilly00 

všechny recenze uživatele

Přestěhování do Los Angeles seriálu prospělo. Z psycho teen romance se vyklubala až téměř lynchovská variace na noirovou Záhadu Silver Lake. A ač trochu z toho Lynche a jemu podobných vykrádá, tak se jí nedá upřít zábavnost a nepředvídatelnost. Tvůrci velmi dobře využili kulis L.A. a vybudovali svět, ve kterém si svým životem nemůže být jistá ani jedna z postav. Skvěle napsané, natočené, zahrané. A Netflixu tento seriál skvěle doplňuje portfolium. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joe už není Joe. Beck už není vůbec a novej objekt se vybarvuje postupně, pozvolně a dostatečně. První série se za mne brala až moc vážně, zde se ta nadsázka jemně vrývala za nehty, ale znáte jak to je se špínou za nehty. Je potřeba jí odstranit. Zajetej vzorec vystavování zápletky, vlastně ani nezačně nudit, ale nešokuje. Naopak je jediným logickým vyústěním a je otázkou zda se mi líbí nebo ne. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (8/10). Osobně si myslím, že tento seriál není pro každého.. Někomu se to může zdát až moc zvrácené a nereálné. Že nikdo na ty vraždy nepřijde. Ano, je to buď genialitou hlavního (hrdiny), nebo to tak tvůrci prostě chtějí.. Co se, ale tomuhle seriálu nedá upřít je: 1. Skvělé vykreslení postav - Těch je v každé sérii poskromnu, ale za to se jim čím dál víc dostáváte pod kůži a zjistíte, co vedlo k jednotlivým událostem. Potenciály jednotlivých postav jsou skvěle využity. 2. Herecký výkony + casting - Tahounem celého seriálu je bezesporu Joe. Ten se pro tuto roli snad narodil. Má charismatický hlas, který se skvělé hodí pro jeho vnitřní monology. I ten jeho chladný a nevinný výraz, který si zachová v situacích, kdy vy by jste zvraceli. Představitelka Candace mi pila krev a nevěděl jsem jestli fandím jí nebo Joeovi. To jen nasvědčuje o skvělém hereckém výkonu Ambyr Childers. I ostatní výkony byly na vysoké úrovni. Shrnutí: Celá 2. série se mi moc líbila, počet dílů byl akorát.. Nebylo to natahované, ale chyběl tady ten šok z toho, když jste zjistili, čeho všeho je Joe schopný. Ale i tak si tento seriál udržuje kvalitu a patří mezi ty lepší seriály, které NETFLIX nabízí. Určitě se podívám na sérii třetí. A dovoluji si tvrdit, že se mi 2. série líbila o chlup víc něz ta první. Hlavně zásluhou posledních dvou dílů. Nelepší epizoda: P. I. Joe (S02E09). ()

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový začiatok, nová identita, nové prostredie, nové susedstvo, nová práca, nová vyhliadnutá "obeť". Rozjazd bol síce trošku slabší a chvíľu trvalo, než si nová hlavná hrdinka získala moje sympatie (oveľa viac ma zaujímala línia so susedmi, rovnako ako to bolo aj v predošlej sérii), ale stále sa mi to páčilo a Joe bol možno ešte viac rozporuplný, než obvykle a dokonca to aj chvíľu vyzeralo, že si prešiel nejakým väčším charakterovým vývojom. Kvôli jeho paranoji som mal dokonca v jednej chvíli dojem, že mu skutočne ruplo v hlave a bude vystrájať ešte viac, než sme boli zvyknutí. Občas som sa síce mierne nudil, ale zhruba od šiesteho dielu už na nudu nebol čas, pretože sa každému všetko začalo vymykať z rúk, každých niekoľko minút pribúdali nové a nové zvraty a posledné zhruba tri diely boli už len vyložene prekombinovanou zlátaninou. Takže ma to pochopiteľne dosť bavilo a som zvedavý, s čím tvorcovia prídu v ďalšej sérii. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii, která silně skončila, jsem se pokračování obával. Jenže tvůrci mě mile překvapili po všech stránkách. Druhá série má svižnější tempo než první, nenajdou se tu hluché díly a děj pádí kupředu. Dalším velkým pozitivem jsou vedlejší postavy: v této sérii jsou sympatické, lze jim fandit a obávat se o jejich životy, což u první série a skupině namyšlených bohatých slepiček neplatilo. Překvapivě i prostřední LA funguje lépe než NY. Teplé podnebí města, oranžové filtry, palmy a horké večery dokreslují téměř až opojnou atmosféru druhé série. Negativa bych našel jen dvě: postava Candice je nezajímavá, nesympatická, možná i špatně zahraná a nemá takový dopad na osudy hrdinů, jaký by postava s tak silnou backstory měla mít. Druhé negativum je finále, které i přes jeden zásadní zvrat bylo plné klišé a nemělo takovou sílu jako u první série. Teď nezbývá jen doufat, že tvůrci ve třetí sérii kvalitně na příběh navážou a mají k osudům postav stále co říct. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)
  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)

Reklama

Reklama