Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (126)

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehledě na to, že se v samotném závěru ukázal smysl všeho, co se ve třetí řadě Manda dělo a působilo tak roztříštěně, převládá po shlédnutí finále spíše zklamání. Třetí série zkrátka až moc přešlapovala na místě, zápletka s obnovou ztraceného domova Mandalorianů zdaleka natáhla tolik jako pátrání po původu malého Grogu, příběhové odbočky, ač úsměvné, byly nakonec spíše rušivé a samotné finále, byť velkolepé co do měřítka, bylo naprosto vyprázdněné po stránce emocí. A to ani nemluvím o tom, jak nezdravě často se tu scénaristé při budování příběhu spoléhají na náhody. Úplně na úroveň The Book of Boba Fett (pozn.: pro pochopení příběhu nelze vynechat) jsme sice neklesli, ale na Mandův standard je to pořád přeci jen málo. Kvituji poslední záběr, kterým by to celé klidně mohlo skončit a divák tak není mučen nějakým laciným cliffhangerem vycucaným z prstu na poslední chvíli. I tak bych byl ale rád, kdyby si Din Djarin ještě stihl napravit pověst a skončit v tom nejlepším. 6/10 ()

kesty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

najlepšie vyzerajúci sci-fi seriál súčastnosti, to bez debaty. a väčšie scenáristické prepojenie deju svedčí, aj keď epizodickosť mi predtým nejako nevadila. humor stále funguje, hudba je stále fantastická, Mando je stále nablýskaný a seriál skvelo dotvára (alebo prezentuje) pre mainstream dosiaľ nepoznaný lore. chvíľami som zabúdal, že sledujem Star Wars, čo je po novej trilógii a suchých spin-offoch vlastne dobré znamenie. Gideon je už ale prevarený, uvítal by som iného padoucha a zapojil ešte trochu viac realizmu, lebo pri niektorých pasážach som sa musel naozaj veľmi premáhať, aby som nad nimi moc nepremýšlal :) inak ale veľmi dobrá séria, kvalitatívne absolútne porovnateľná s predošlými (miestami aj lepšia, aspoň za mňa). This is the Way. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„VEDL SIS DOBŘE PRCKU…“ Tohle už nejsou jen epizody, ale skutečnej příběh! Parádní sci-fi pohádka s roztomilým Groguem, ve který se objeví i legendy Christopher Loyd  nebo Jack Black. Asi kurva lepší než Mrazík… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Postavu „Grogu“ vytvořil režisér a scénárista Jon Favreau. Vedla ho k tomu snaha víc rozvést příběh Yody a jeho druhu, rytířského řádu Jediú. 2.) Filmová loutka „Grogu“ má cenovku cca 5 mil. USD. 3.) Thx za titule „Martina Ivančíková“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bait and switch dokonán a Kathleen Kennedy se to tedy opravdu podařilo - zaškrtila i tu poslední slepici, co snášela zlatá vejce a SW jsou definitivně mrtvá záležitost. A normies s consoomers tu slintají blahem a dávají 5* jak smyslů zbavení. Ti aspoň trochu vnímající či mající více než 5 mozkových buněk se diví, proč je S3 tak zvláštní či stále ještě kladou otázky, proč se Mando objevil ve dvou epizodách The Book of Boba Fett, jelikož jim to (oprávněně) stále nedá spát a vrtá hlavou i po roce od toho megaprůseru, kterým TBBF byl. Stručně řečenmo, za vším je vnitřní boj v Disney, který se za ty uplynulé roky v Disney odehrával a který bohužel Favreau pro tuto chvíli prohrál. Kathleen Kennedy se svým nohsledem Filonim převzali otěže nejdřív nad TBBF a následně i nad S3 Manda, aby zvrátili návrat Lukea v Mandovi a tím pokus Favreaua o vyškrtnutí sequelů z kánonu. Favreau toto bohužel neustál a ač je pod S3 Manda formálně podepsán, je veřejným tajemstvím, že nad S3 zlomil hůl a celá jela jen podle not Filoniho a KK. Jediné, čím se lze pro tuto chvíli chlácholit je to, že čísla sledovanosti S3 jsou katastrofální a společně s dalšími SW průsery (Ahsoka) a totálními sračkami (Acolyte), které se nám Disney chystá vmést do tváře, je toto snad prvním hřebíčkem do rakve KK. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do třetí sezóny jsem se nedostával, řešila dokola tradiční mandalorianské krédo a polovičku (z) epizod obtěžkávala vyložená výplň. Někam zamířila až snaha sjednotit znesvářené kmeny a znovu osídlit/dobýt zdevastovaný Mandalore, přestože při tom Din Djarin především přisluhoval Bo-Katan Kryze (skvělá Katee Sackhoff)… a Grogu roztomile koukal, v této sérii naprosto bez role. No jo, jenže pak přišly závěrečné dvě kapitoly a nejlepší akční (hrané) Star Wars snad od Pomsty Sithů… ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Tvůrci z Lucasfilm skutečně chápou a milují své fanoušky a vědí, že doslova čtou každou kravinu v jazyce Star Wars. Proto, když se objeví digitální obraz šéfa bezpečnosti Helgaita (Christopher Lloyd) na obrazovce v laboratoři, můžeme si zde přečíst: „This means nothing. However, fans may interpret the hell out of it.“ („To nic neznamená. Fanoušci si to však mohou vykládat po svém.“)
    (Veskoslav)
  • „Skinny Pete“ mandalorian, jeden z přeživších, má ramenní chránič vyrobený z hlavy B2 Super battle droid. Můžeme to vidět ve scéně s podzemní flórou a jezírky. (Veskoslav)
  • V tomto díle je první výskyt Mandaloru ve hraných Star Wars.
    (Cardo)

Reklama

Reklama