Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Recenze (578)

E lan 

všechny recenze uživatele

Za mě fajn, moc dobře jsem se u tohoto akčňáku bavil. Nenáročná podívaná s vynikajícím spádem... ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Je to taková opravdu krávovina, která se divně potácí mezi akčním filmem a komedií. Občas je to nesmírně a nesmyslně brutální bez významu a bez kontextu, skoro jako výlev nějakého narušeného člověka. Nemá to hlavu ani patu, postavy jsou spíše karikatury, naprosto nekonzistentní. Má to určitě nějaké "production values", velmi atraktivní a exotické lokace. Taky Melanie Laurent je občas fakt hot. Celkově to je naprostá ztráta času a když to skončí, dostaví se úleva a wtf? moment. Rozhodně palec dolu a škoda 127 minut. O těch propálených penězích nemluvě... ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Hele nebylo to tak hrozný. Občas krev, nějaká ta hláška. Ono je výhoda na takový filmy mít Raynoldse, protože on prostě hláškovat umí. A akce tu je dost a hlavně konec je masakr. Míša zase překvapil, taková oddychovka, jak to mám od něj rád s perfektní akcí. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo?!? O hodnocení jsem měl jasno hned během té úvodní honičky, dokoukal jsem to jen proto, že jsem to měl "za peníze." Mélanie, proč???? ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Akční leporelo. Skládačka scének, ve které nevadí, že děj na plátně nedává smysl. Hlavní je, že to vypadá dobře. Kdyby to bylo wanna-be-cool, mohlo to dopadnou dobře. Jenže je to wanna-be-ultra-cool. A všeho moc škodí. Vtípky a celkovým podáním to cílí na mladší dorost, jenže je to místy fakt gore. Frenetickou akci střídají nudné, patetické pasáže. Michal Zátoka tam prostě chtěl mít všechno, a tak to dopadlo, jako když pejsek s kočičkou vařili dort. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Když rejžovi řeknete, tady máš prachy, kilo koksu a dělej si co chceš, vznikne 6 underground. Na tom filmu je sakra vidět, že se při jeho tvorbě někdo královsky bavil a to v konečném součtu baví i mne jako diváka. Oprostěte se od děje, ten vlastně není. Skoky v čase jsou, inu zbytečné... Protože co chcete nejvíc? Destrukci, přestřelky, automobilové honičky (tu první si musela Alfa objednat jako sakra dobré promo na Giulii) a sličné děvy, které jsou tu minimálně v hlavních rolích dvě. Reynolds jede Deadpoola bez masky a hláškuje co to jen jde, k tomu navíc stíhá docela obstojně hrát. Zbytek bandy taky dobrej, ale stejně si nejvíc budete užívat slowmo záběry, honičky a parkour, za ten jednoznačně palec nahoru. Bavil jsem se jako už delší dobu ne, škoda, že to nejelo v kinech. 4,5 orionu, klidně bych si dal pokračování... ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Velmi dobry Bay. Jeden bayovsky cool moment strida druhy, co zaber, to typickej Bay, vypada to vse strasne draze a slape to jak hodinky. Navic je tam pomerne velka brutalita a hodne krve. Libi se mi ty kompozice scen, sedomodre prostredi a v tom jeden prvek v kriklave neonove barve, pak zapad slunce a kamera krouzici nad mrakodrapama, proste lahoda pro oko. Co se obsahu tyce, je to samozrejme strasna kravina, ale ten tym v tomto filmu me chytnul tolik, ze se na pripadny druhy dil rad podivam. ()

hospoda96 

všechny recenze uživatele

Bayhem at it's best! Michael furt umí (všechny jeho trademarky jsou tam) kdyby se nezasekal u sequelů k robotům mohla tahle akční jízda tady být už dávno ( i když před lety by to jistě šlo do kin a ne na Netflix). Nicméně ty prachy na tom jsou sakra vidět, takže pokud chcete nenáročný béčko směle do toho. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Poněkud přebarvená, přeakčnělá psychojízda, kombinující akční, mírně komediální, neskutečně píčoidní, a zároveň hezky navoněnej bezdějovej tyjátr. Dohromady to drží, a máte-li chuť si nechat v pozdní nedělní vodpoledne vymydlit mozeg na sračku, je to přesně ten film, co vám pomůže. ()

KillerZeli 

všechny recenze uživatele

Bay by se měl držet co nejdále od politiky. Nevím jestli se snažil něco říct, ale bohužel to tak aspoň vypadalo. A i ta omáčka okolo je zmatená, neucelená a přestřelená. ()

prometheusXX 

všechny recenze uživatele

A mame tu opeť akciu bez deja,bez hlavy a päty.nerealne nieco,totalne prehnané sceny.taketo akčnaky su pre bubertakov . Michael Bay ide pomaly dole vodou-TOP v bezduchej akcii.ako vizual je pekny ale to nestačí ()

Dandy95 

všechny recenze uživatele

Je to splacanina neuvěřitelná, chaoticky sestříhaná a v hlavní roli banda nesympatických narcisistickych karikatur, která v podstatě vraždi, protože proč ne, když je za tím "dobry" úmysl. Celý film zachraňuje a zároveň potápí Míša Bay. Ten audiovizualni styl je prostě nezaměnitelný, ale když si člověk řekne, že tohle je ten samej borec, co natocil Skálu, tak z toho bolí hlava. Kvalitní producentský dohled je potřeba, zvlášť u přepálených megalomaniaku, jako je právě Micheal Bay. Ryan Reynolds uz oficiálně rezignuje na herectví a naopak Mélanie Laurent připomíná, že je jednou z nejvíc underrated hereček současnosti. Tohle je prostě stoprocentní Bayuv podpis, když mu nikdo nestojí za zadkem, tak se na to podívejte taky a udělejte si vlastní názor. Pracovalo na tom až moc lidí, aby se tenhle film odsoudil za svou neuvěřitelnou detincnost. ()

WheX 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na tenhle film s ne nějak velkým očekáváním a v podstatě jen proto, že je tam Ryan a tím pádem nemůžu úplně říct, že to bylo horší než jsem myslel, ale rozhodně to mě očekávání nepřekonalo, spíš se to k němu tak s odřenými uchy dostalo. V podstatě klasická Bayovina, spousta výbuchu, exploze, destrukce, prostě přehnané, ale okey, hlavní postavy super a poměrně sympatické, což je taky důvod proč jsem se rozhodl tomu dát tři hvězdy a druhým důvodem je to, že se mi líbilo, že bylo vidět, že postavy nejsou žádní experti co se týče plánování tajných akcí a tak, takže prostě se jim plány srali a všechno bylo spíš o improvizaci v daný moment, což tomu dodávalo více realističnosti, ale jinak klasický akčňák bez hlubší myšlenky, postavy mají být hrdinové, ale v podstatě zabíjí koho mužou, přemrštěné efekty, klišé atd.. Má to potenciál na další filmy (což bylo naznačeno 9 světovými problémy na začátku o kterých ale už nikdy nepadla zmínka a celý fiml se zaměřil jen na první a další nikdy neukázali, ale stejně to beru jako náznak), kde by se mohli z chyb poučit, ale lehce pochybuji, slabé tři hvězdy za mě ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinový mix permanentní akce, proložený hláškama a parafrázema na konkurenční filmy a patetickym závěrem. Bay na druhou. Ale na odreagování to stačí. ()

vetsinezobri 

všechny recenze uživatele

I když se vám to nebude líbit, dokoukáte to. Bayova akce je tak přitažlivá, že člověk čeká, kdy uvidí něco, co jinde neviděl. Dostává to i tady. Zajímavé pohledy z první osoby, otočky v autech nasnimané tak dynamicky, že se vám dělá blbě od žaludku i supr parkur. Jenže taky je tam dost věcí špatnejch. Zbytečný postavy a zmatek. Jednotlivý akční scény jsou za sebou podivně poskládaný, netvoří vůbec žádný celek. Já osobně navíc čekal, kdy se z těch všech aut poskládá nějakej blbej robot. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Hovno v zlatom balení ty kokos, ale že doslova. Ten film nemá myšlienku, neočakáva od hercov že budú hrať, a Michael Bay nemá chrbticu. Ten proste prišiel a bez hanby naservíroval všetky PG ratingy rúcajúcu, prvotriednou premotivovanou a gýčovitou akciou nabúchanú, zvukovo absolútne vypeckovanú sračku, ktorá si celkom isto svojich priaznivcov nájde. Čo si zapamätáte ? Že to nemá príbeh, že hudba robí film, že vedľa seba môžu hrať jedna hnusná mátoha a jedna ultrasexi seňorita, že na aute sa dá zaujímavo naháňať viac ako štvrť hodiny, že bez ohňostroja Michael nevydrží a že pokus doniesť rovnako vtipnú pičovinu ako bola Pot a Krv nevyšiel, ale bezduchých fanúšikov to neurazilo. Nie som urazený. Aj za kokotinu sa dajú napáliť štyri plné. Aha. ()

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama