Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

K tomuhle se přesně hodí komentář: "Co říct, abych neurazil." Já teda váhal mezi dvěma a třemi hvězdami, protože seriál celkem dobře ukazuje, co jsou autobazary za prasárny a jaké podvody na lidi dělají. Na druhé straně je scénář plný vulgarit, sexuálních narážek a pokud vezmu seriál v potaz dějově, tak přestože je to komedie, tak i plný nelogických věcí. Herecké výkony celkem slušné, ale jednotlivé příběhy postrádají trochu víc invence a nápadu. Upřímně řečeno, věřím, že je hodně naivních lidí. Ale zdejším postavám projde prakticky cokoli, jejich zákazníci jsou idioti všichni do jednoho a když naprosto trapným způsobem obejde Karel Čížek i finančák, začal jsem si říkat, že dvě hvězdy seriál patřičně ocení. Škoda, že je svobodný internet plný takových seriálů, jejichž většina dílů je ztráta času. U několika epizod jsem se usmál, u dalších poučil, jak se podvádí, ale u většiny jsem spíše přemýšlel, jak tohle mohou cpát divákům a myslet si, že jim to nebude připadat trapné i na komediální seriál. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se velmi bavil. Kdo nikdy nekupoval nějaké to starší auto a nedostal se při tom do kolize s lidmi podobným Čížkovi. S postupujícím časem bohužel ubývá nápadů. A čemu se bude průměrný český divák smát kromě vtipu ano sprostým slovům. Ne že by do hantýrky podobných týpků nepatřili, ale vulgarity jsou jako koření a některé epizody připomínají jídla co pálí dvakrát. Jednotlivé epizody by se dali hodnotit od ***** do totálního odpad!u, Takže zatím za slabší *** ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Potenciál seriálu s neokoukaným prostředím autobazaru a kontinuitou a různorodostí zákazníků potápí občas dost zvláštní přístup k tomu, jak mezi jednotlivými smluvními stranami putují auta a celá dějová linka s dítětem/zamilovaností. Petr Čtvrtníček hraje svoji klasiku, kterou nejspíš budete znát z Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? nebo Jak jsme startovali internet. Výhoda tohoto typu seriálu je v tom, že mockumentary nepotřebuje žádné kreativní záběry, takže tento internetový seriál je na to jako dělaný. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou zní tenhle námět výborně, přesně něco mezi čtvrtou hvězdou s bžilionem postav a plnou stopáží a Blaníkem, který zas těž z nenucenosti a otevřenosti internetu, jenže, bohužel, to vůbec nevyznívá tak dobře, jak by mohlo, hned z první můžu jako nepříliš zdařilé ozmačit obsazení, pánové Čtvrtnířek a Plesl jsou sice výborní herci (respektive jeden herec, jeden komik), ale sem se ani jeden moc nehodí, Čtvrtníček nikdy vyloženě hereckými kreacemi neoplýval a tady je to znát, neb by byl potřeba někdo, kdo se netváří stejně v seriálu i v čttv, Plesl je sice herec skvělej, ale hrozně blbě obsazenej a podivuhodného mamelukálního vidláckého automechanika/zlodějíčka prostě nezahraje tak dobře, jak by to jiní zvládli, třetí do party Polišenská je obsazená i zahraná lépe, ale její postava za nejmenší konec provazu a vedlejší, epizodní postavy jsou ke vší smůle zahrané odporně. I kdyby byl scénář sebelepší (jakože není), tak s touhle konstelací toho moc nezvládne. ()

house336 

všechny recenze uživatele

První byl pravdivý, méně zábavný. Druhý už byl velmi povedený a ukázka na třetí pobavila ve svých 5 sekundách. Kolem a kolem to má stoupavou tendenci a myslím, že z toho v konečném důsledku vyleze dobrý počin... Po dílech jako Marcel nebo Číňan jednoznačné 4*. Sice je pravda, že ta krátká stopáž nebývá tak úderná jako u Blaníku, ale i tak dobré. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Jan Prušinovský po dokončení filmu Kobry a užovky (2015) plánoval v roce 2015 netočit a věnovat se jen psaním scénářů, ale nabídka z TV Stream jeho původní rozhodnutí změnila. Dle svých slov ho velmi lákalo točit internetový seriál. (Šéfik)
  • Na začátku epizody a v závěrečných titulcích hraje „Life Is Life“ od Opus a když si Bublina (Lucie Polišenská) a Bóďa (Jaroslav Plesl) povídají, hraje v pozadí „Ma Baker“ od Boney M. (SONY_)
  • Pro úvodní znělku 1. série byla vybrána píseň „Da Da Da“ od německé skupiny Trio. (SONY_)

Reklama

Reklama