Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

honzii 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, pro mě je to promarněná příležitost. I ten Čtvrtníček vypadá, že ho to nebaví hrát. Ano, pár hlášek dobrých, ano, Jarda Plesl je bůh, ale je to prostě scénáristická nuda. Blaník byl úspěšný, protože byl svižný a každá epizoda měla nejen nápad, ale i solidní dramaturgii. Oproti tomu jsou tohle jen takové nudné etudy, které už si ani nemám chuť pouštět. Čtvrťas holt neutáhne všechno. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra trefné a vtipné! Z mnoha hlášek budou hlášky lidové, možná už jsou. Petr Čtvrtníček je v roli dokonalý a je vidět, že ho Karel Čížek opravdu baví. Potěší i mnohé epizodní role, pokud jsou zrovna dobře zahrané, což se dařilo především v sérii druhé. Děj je jednoduchý, přesto na problém vtipně upozorní a dost takových Čížků naštve. Mně se více líbilo pojetí Andyho Fehu, tedy série druhá... jenom tomu Bóďovi jsem Bublinu tak přál! 80% ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Určitě mi to víc dává, než bere. Za těch cca 7 minut se vždycky párkrát zasměju, podobná vzpruha by se hodila denně. Má to hloubku asi jako dekolt Keiry Knightley, ale je to prdel./// Po dvou sériích zvyšuji hodnocení ze tří na čtyři pecky. Je to svižný, vtipný, má to neuvěřitelnou lehkost, přesně vím, jaký to ve mně vyvolá emoce a tvůrcům se to daří ze sta procent. Fakt se nestane, aby mě to rozladilo nebo otrávilo, je to čistá radost. Tedy za předpokladu, že to člověk bere s rezervou, protože uvěřit by znamenalo propadnout strašlivé chandře. To se mi ale naštěstí neděje, beru si z toho jen potěšení z mazanýho Carlose, zamilované Bubliny a dobráka od kosti (kterýho Carlos jednou totálně vykostí) Bódi. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Hlášky nejsou tak dobré jako má Blaník ale přesto stojí za to na to koukat. Čtvrtníček prostě pořád umí a mnohé gagy zavání nostalgií České sody. Obsazení Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské hodnotím celkem kladně, i když se jim kvůli krátké délce dílů nedostává příliš prostoru. Mám jen obavy aby se to dalo scenáristicky utáhnout, přeci jen téma podvodného autobazaru nejde dojit donekonečna. ()

Nechic 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit herecké výkony, je to prostě krátká sranda, tak se dá leccos odpustit. Jenže ten děj tak hrozné kolísá mezi absolutní peckou, že se válím smíchy a trapnou nudou, kdy to chci vypnout až to možné není. Je to škoda, děj autobazaru zaručuje spoustu neotřelých příběhů a pár se povedlo použít na výbornou, ale vaření z vody je díl od dílů znát víc a víc. O trhlinách v ději nemluvě. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Většina scén v seriálu byla natočena na první pokus. (Franta)
  • Dle webového hodnocení, jež si osazenstvo autobazaru prohlíží v čase 1:37 v 9. dílu 2. série "Bílý kůň", je adresa Monte Karla Českobrodská 210, Běchovice, 190 11 Praha. Na této adrese naleznete ve skutečnosti parcelu se zaparkovanými tahači. (rakovnik)

Reklama

Reklama