Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl zalovit v paměti a vytáhnout z ní, kdy naposledy jsem se v kině válel smíchy po sousedce u sprostý, typicky americký mainstreamový komedie, nestihnul bych ČSFD premiéru, která začíná za dvě hodiny. Ono je to tak, že vždycky záleží na tom, co z herce vyzařuje, když už z něj lezou doslova s*ačky. Tady se sešel tak správnej koktejl osobností, že vtipný je už jenom čekat, co dalšího z nich vypadne. Od Zoey bych nejradši slyšel "zavolej mi", protože ještě ani nic pořádnýho nenatočila a já už kvůli ní budu uklízet mezi nejoblíbenějšíma herečkama. Hele, náčelníku, nešla by ta desítka trošku rozšířit? ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Why Him?" je podľa mňa absolútne osviežujúcou americkou komédiou. Už dlho neprišlo od nich niečo, čo by pôsobilo síce americky, no súčasne by to malo srdce na správnom mieste a človek by sa pri tom reálne aj zabavil. A môže za to skutočne hlavná dvojka v podaní Bryana Cranstona a Jamesa Franca, ktorí obaja tieto role dávajú vynikajúco. A oboch ich chápeme. Plus Larid je mi neskutočne sympatický a obdviujem tú jeho snahu. Celkovo komédia má pobaviť a to sa splnilo. No rovnako dobre buduje postavy, hlavná myšlienka je dobrá a správna, film sa na nič nehrá a nepôsobí absolútne pateticky a plný všetkých klišé. Nejaké tu sú, ale minimálne sú v úzadí, alebo využité správne. Som rád, že som film videl a možno sa to v budúcnosti aj stane novou vianočnou komediálnou klasikou. Rozhodne to potenciál má a je to film, ktorý si viem predstaviť vidieť znovu. Takže jednoznačne hovorím, že je hodný vášho času. Hodnotenie: B ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Klasická americká „komedie“, kde si dcera najde pošuka a táta se s ním těžko smiřuje. Je tradičně přehnaný, místy nechutný až trapný, ale na druhou stranu se najde i pár vtipných chvil. Celkově ale nic originálního pod sluncem, tohle tu už bylo nesčetněkrát. # příběh ** | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nic zázračnýho to není, myšlenka ohraná, šlo asi ještě nabít dějem a zesílit finále, ale k lepším komediím se zařazuje s přehledem. Důvod jasný - Franco, Cranston a jejich interakce. Říkám si, do kolika asi sehraje tu svou mladistvou nablblost a roztomile kreténskej úsměv, jak už mu táhne na 40 :) Dále baví camea, sídlo plný zvířátek, tech-vymožeností a píčovinek (kapybary), jo a kdo táhne z dalších postav je taky jasný - K.M. Key a jeho estate manager. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

A pak že se dneska už nenatočí dobrá, moderní, vtipná a alespoň trochu originální komedie. Trochu jsem zapátral, co za komedie jsem v posledních letech viděl - je jich málo a je jen pár zářných výjimek, které za to opravdu stojí. V tomto případě svoji roli rozhodně sehrálo duo Franco/Cranston, kteří excelují. Scénář ždímal jeden vtipný moment za druhým a vzhledem ke skoro dvouhodinové stopáži není ve filmu ani chvilka nudy. Dále potěšilo několik úžasných cameo rolí, které ale netřeba spoilerovat. Kdo se rád pobaví a chce spláchnout to komediální sucho poslední doby, tak tomu "Why Him?" vřele doporučuju. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • DJ na vánočním večírku není komparzistou. Je to skutečný DJ z povolání Steve Aoki. Dort hozený na jednoho z účastníků je typickou součástí na jeho vystoupeních. Stejně tak Elon Musk je skutečným Elonem Muskem, zakladatelem společnosti SpaceX a ředitel automobilky Tesla. Také Gene Simmons a Paul Stanley, originální členové kapely Kiss, ztvárnili sami sebe. (cze.Oi)

Reklama

Reklama