Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely namet, solidne trailery a film je nakoniec celkom nudny. Je to vlastne tradicne vystavany rodinny film v ktorom sa akurat trochu fuckuje. Po tom prvotnom soku zo stretnutia medzi konzervativnym otcom a blaznivym napadnikom jeho dcery uz film nepride s nicim skutocne zabavnym. Snad okrem sceny s toaletou. Zvysok je sterilna a strasne ukecana nuda. 4/10. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Pěkná filmová role pro perníkového tátu. No těžko napsat, jestli je ideální zeť excentrický Laird, ale většinou je mnohem důležitější jestli je dána osoba vhodný partner. Na druhou stranu rodičovský radar starostlivosti občas velmi funguje. Pokud tedy má dost veškerých informací. I když jsem se u této komedie občas dobře zasmál, tak mě zas tak moc nezaujala. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Skvělá a v první polovině hodně vtipná komedie, která v půlce druhé sklouzává do klasické šablony hádek a odpouštění, ale po celou dobu se nese v tak příjemném duchu, že ji to nemám vůbec za zlé. Franco je tu naprosto božskej a jeho grimasy a střelenost táhne celý film. Nutno ale dodat, že Bryan Cranston mu skvěle sekunduje a na Zoey Deutch se zase příjemně dívá. Po dlouhé době jsem se zase opravdu upřímně zasmál a to nejen jednou. A kdo mi sežene wallpaper z Lairdovy plochy, dostane zlatého bludišťáka! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me hodne prijemny prekvapeni. Sice jsem dostal vicemene to, co jsem cekal, pribeh jede podle standardniho schematu, ale fory a herci to povysujou o nekolik urovni vejs. Samozrejme vse stoji a pada s dabelskym Francem, u kteryho se podarilo namichat naprosto neskutecnej mix vecne sproste mluviciho a bez trika chodiciho burana, kterej je ale zaroven naprostej sympatak a dobrak od kosti, co se strasne snazi vse udelat spravne. No a na druhy strane je nemene skvelej Cranston v roli nasranyho fotrika. Film ma samozrejme i nejaky to slabsi misto, kde musi zakonite dojit i na nejakou dramatictejsi/romantictejsi scenu, ale vetsinu casu to je proste jen sprosta, uchylna komedie, ktera zaroven ale dokaze pusobit vcelku inteligentnim dojmem, proste neni to takova ta klasicka pubertacka prasarna. Objektivne asi 4*, ale bavil jsem se fakt kralovsky, takze napalim plnej pocet. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“CHCI SE TĚ NA NĚCO ZEPTAT. A MYSLÍM TO VÁŽNĚ. JSI TAK CHYTRÁ A KRÁSNÁ. MŮŽEŠ CHODIT S KÝMKOLI. PROČ LAIRD?...“ /// Už jsem si zvykl, že Franco svůj ksicht (i tělo, možná i mozek) propůjčuje šílenejm projektům. A nemůžu říct, že by mě ty jeho trapácký postavy nebavili. Ovšem tenhle mírně vánoční příběh v sobě ukrejvá (a místy kurevsky dobře) i něco víc, než jen ujetej smysl pro humor (třeba parádní bejvák). Díky tomu (a fajnovejm cameům) není jen trapnou komedií pro puberťáky. A já du vejš… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsme bezpapírová domácnost. 2.) Bavil mě Kato (ano, TA žlutá vopice). 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz „. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama