Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o satirický seriál komika Sachy Barona Cohena, s nímž se po více než deseti letech vrací k televizní tvorbě. Sedm půlhodinových epizod představí různorodé jednotlivce, od nechvalně známých až po zcela neznámé napříč politickým a kulturním spektrem, kteří obývají tuto unikátní zemi. (HBO Europe)

Recenze uživatele Trevor k tomuto seriálu (2)

Epizoda 1 (2018) (E01) 

Trápne, ako komentáre ľudí na Fasabuku či v diskusii pod článkom o akejkoľvek tému, z čoho si dokázali ľudia uťahovať a ako sa potrebovali zviditeľniť je zrejmé, koniec koncov je to natočené v USA takže človek nemá nejakú vysokú mienku a ani vysoké očakávania ohľadom intelektu...zbrane, genderová rovnosť, republikáni, bububu privilegovaní belosi...sračky ktoré chrlí Netflix každý deň, rovnako tak médiá a z ktorých si už ľudia nonstop robia srandu za účelom toho aby 1% privilegovaných ostalo tam kde je...veď stačí rozhádať 99% populácie. ()

Epizoda 2 (2018) (E02) 

Nebyť toho s tými detskými vojakmi bolo by to aj zábavné. Sacha Cohen je tak geniálny ako zhruba zaručené správy o výstavbe muslimských mestečiek v Česku či na Slovensku, aj tam sa objavili liberálni retardi čo to obhajovali rovnako ako vystrašení ľudia ktorí tomu uverili...a to spomínané 1% sa baví a robí stávky čomu ľudia uveria a kto objaví najväčšieho debila...to dokáže aj človek na čsfd, stačí zavesiť komentár s ktorým sa vyhrá a už mu ktosi pošle správu. Ani ho nenapadne že je obeťou trolla ktorý si z neho robí pitchu na ig povedzme. ()

Související novinky

Zemřel O. J. Simpson

Zemřel O. J. Simpson

11.04.2024

Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve středu 10. dubna v nevadském Las Vegas bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, úspěšný herec a později jedna z nejkontroverznějších osob americké kultury a… (více)

Dvojka Borata potvrzená?

Dvojka Borata potvrzená?

09.09.2020

Minulý měsíc byl herec Sacha Baron Cohen (Diktátor) spatřen v kostýmu Borata kterak natáčí scénu v autě. Vzhledem k absenci oficiálního oznámení se tak spekulovalo buď o tajně natočeném pokračování,… (více)

Pokračování Borata na cestě?

Pokračování Borata na cestě?

20.08.2020

Ačkoliv herec a komik Sacha Baron Cohen nechce nic potvrdit, má v současnosti rozpracovaných hned několik projektů. Před pár měsíci byl spatřen jak zpívá na jistém kontroverzním srazu ve Washingtonu… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama