Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 2

(série)
všechny plakáty
Trailer
USA, 2020, 9 h 37 min (Minutáž: 46–66 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Mayra Hermosillo, Diego Luna, Clark Freeman, Teresa Ruiz, Omar Ayala, Sebastián Buitrón, Miguel Rodarte, José María Yazpik, Alejandro Edda, Alfonso Dosal (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ilegální obchod s drogami v Mexiku kvete. Inteligentní a neústupný drogový baron Félix Gallardo (Diego Luna), který je šéfem ambiciózního kartelu Guadalajara, však musí čelit potížím. Americká protidrogová agentura DEA chce pomstít brutální vraždu jednoho ze svých lidí a úzce spolupracuje s mexickou federální policií. Cílem je zastavit Gallarda i jeho nemilosrdné společníky a zničit kartel jednou provždy. Jenže vazby pašeráků drog sahají do nejvyšších vrstev společnosti. A jako by to nestačilo, Gallardo musí řešit nejen následky svých zločinů, ale i vzrůstající nespokojenost a rivalitu v řadách vlastní organizace. Kdo uspěje, přežije a zbohatne. Kdo ne, zemře v bolestech… Pokračování drsného amerického seriálu Narcos: Mexiko přináší deset nových napínavých epizod znovu inspirovaných skutečnými událostmi. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria je minimálne rovnako dobrá ako prvá. Som veľmi šťastný, že sa tento seriál dostal na úroveň kvalitnej konverzačky s niekoľkými chuťovými prestrelkami. Tvorcovia sú si istejší a herecky je to na úrovni. Prerod Diega Lunu je tu zobrazený bez najmenších príkras. Najviac poteší, že aj napriek tomu, že držíme palce DEA tak rovnako držíme palce aj jemu, aby to všetko ustál. Množstvo postáv z pôvodných Narcos sú čerešničkou na torte. A prísľub tretej série, ktorá by mala byť tým, čo pre pôvodný Narcos bol Cali carter má až zimomriavkový efekt. Scoot McNairy kupodivu vo svojej úlohe uveriteľný a s množstvom silných miest. Santaolalla skvelý a Andrés Baiz ako režisér je zase stávka na istotu. Som nadšený a teším sa na to čo bude ďalej. 2 séria - 90% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série - (7/10). Nástup této série se mi ohromně líbil. Únosy grázlů na ulici? To si nechám líbit. Ale pak bohužel přišlo hrozné natahování v podobě nekonečných dialogů, které mnohdy opravdu nebyly potřeba. Závěr série byl ovšem opět výborný. Opět se mi vrátil ten tísnivý pocit a strach o hlavní postavy, protože v Narcos vás může kdokoliv odbáchnout. Protože je Narcos srdcovka, tak mám tento seriál pořád rád, i když kvalita upadá. Uvidíme, zda bude 3. série, ale mi tohle bohatě stačilo a obešel bych se. Nejlepší epizoda: Růst, prosperita a osvobození (S02E09). ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narcos Mexico si stále drží svoji kvalitu, nicméně pořád se nepřibližuje kvalitám svému předobrazu z prostředí Kolumbie. Diego Luna ani ve 2. řadě nijak nenadchne, stále je to takový necharismatický antihrdina. Zakončení je ale důstojné a otevírá zajímavé možnosti pro další případné série. (Netflix 4k UHD, orig.) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto séria má stále rovnaký zásadný problém ako tá prvá. Hlavný hrdina Miguel Ángel Félix Gallardo je proste šupák. Keď už príbeh rozpráva o mafiánovi, tak ten by mal byť ultimatívna a hlavne prefíkaná a všetkého schopná sviňa. Nie nejaký chudák na ktorého keď sa niekto zle pozrie, tak sa div nerozplače. A to jeho kruté rozhodnutie v poslednej epizóde mu u diváka žiadny rešpekt nevybuduje. Skôr naopak. Prakticky každá ďalšia postava mafiána ho v tomto seriáli zatieni. Našťastie tých charizmatických mafiánov ktorým sa dej venuje, tu je dostatok, takže to nuda nie je a bol som zvedavý jak všetci skončia. Osud Gallarda bol aj tak viacmenej spečatený. Potešilo ma hlavne, že sa tu v niekoľkých dieloch objavil Kolumbijský mafián Pacho Herrera z pôvodného Narcosu. Každá jeho scéna bola neskutočne napínavá. A kvôli nemu som pretrpel aj cameo otravného sekuriťáka. Veľký priestor dostal mafián Pablo Acosta a jeho romantická línia. To bolo trošku divné. Asi snaha nejakého priekupníka poľudštiť. Užíval som si postupný vzostup Amado Carrillo Fuentesa a trenice medzi šéfmi plazy v Sinaloe a Tijuany. Tunelová krysa El Chapo tiež pekne postupuje v hierarchii. Snaha DEA polapiť Gallarda je celkom napínavá, ale tak nejak očakávateľne bezzubá. Nový ťahúň policajnej línie je ale celkom dobrá postava. Celkovo je táto séria dobre napísaná a sem ta sa dočkáme štýlovej a krvavej prestrelky. Záver uzatvára líniu s Gallardom a príbeh Camarenu a zároveň obsahuje poriadne vráta otvorené dokorán pre nevyhnutné udalosti, ktoré budú nasledovať a Gallardo nám ich v skvelom rozhovore s agentom DEA trefne popíše. Takže vznikne tretia séria Narcos: Mexiko? Na jednej strane je o čom točiť, ale na druhej strane rozmach jednotlivých kartelov a následnú vojnu medzi nimi dostatočne zmapoval Netflixovský seriál El Chapo a to hlavne jeho druhá séria, takže by sa zbytočne len opakovali. Som zvedavý jak sa v Netflixe rozhodnú. 7/10. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to tak úderné jako Narcos, ale pořád velká paráda. První řada nám představila vznik Mexického Kartelu a druhá řada nám ukazuje následující pád. Úvahy, filosofie a dialogy jsou velmi působivé, akce je o něco méně, ale když na ní přišlo, tak byla solidní a libilo se mi jak strhující a napínavé dokážou být pouhé rozhovory především mezi Felixem a Pachem. Platit zlatem budu nejspíš až ve třetí sezóně, která má podle všeho zajímavě našlápnuto. 8/10. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (16)

  • Během závěrečných titulků hraje píseň „El Zorro De Ojinaga“ od Los Tigres Del Norte. (Duoscop)
  • Na oslavě hraje „Smalltown Boy“ od Bronski Beat. Když schází Félix (Diego Luna) po schodech, tak hraje „Edge Of Seventeen“ od Stevie Nicks. (Duoscop)
  • Na párty hraje „Bazar“ od Flans a po ní následuje „Who're You“ od Fela Kuti. (Duoscop)

Reklama

Reklama