Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mlejnkovi vyrazili na společnou dovolenou, jen Karel zůstal doma, aby hlídal „pevnost“. Než se ostatní vrátí, chce pro Vlastu připravit překvapení v podobě čerstvě natřeného plotu, o který si již dlouho říká. Plány mu naruší příchod Emy, šílené expřítelkyně, která má eleganci slona v porcelánu. Ema se nedávno stala ředitelkou místního muzea a má před velkou expozicí. Zjistila však, že jí nejvzácnější artefakt chybí a věří, že Karel může pomoci. Policii Ema zapojit nechce, takže musí Karel skrývat pravdu před Rudou, který má dočasně v nepřítomnosti Kamila oddělení na starost. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od předvídatelné zápletky až po slbé herecké výkony ... Celkově mě seriál ve své jednoduchosti docela baví, tohle byl asi první díl, kde jsem se dívala spíš na půl očka. ()

Reklama

a-ja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásně popsané moderní ´umění´ (aneb čím větší kravina, tím větší ´konceptualismus´), to jsem tedy smíchy ržála... :-) Odlehčený díl a skvělá Eliška Balzerová, která prostě hrát umí (namátkou jen z poslední doby - od sexuální dračice přes tuhle trochu šílenou Emu až po lidovou kuchařku paní Tichou). Jo, pobavilo... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama